Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

cstv doneer
Voor vrijheid door waarheid
Search
Filters
Zoek in de titels
Zoek in de inhoud van artikelen

Nu is het moment

Verspreid de vrijheid!

Nu is het moment

Nu is het moment gekomen aldus de Police for Freedom woordvoerder die in de video te horen is. En ik denk dat hij gelijk heeft. De duur bevochten vrijheid waar ik gisteren over geschreven heb, wordt momenteel verschrikkelijk ondermijnt. Medische apartheid is de orde van de dag en de gevolgen daarvan worden op dit moment pijnlijk duidelijk.

In de volgende oproep die ik zojuist op Telegram zag, wordt daarom ook opgeroepen om nu de daad bij het woord te voegen en naar Utrecht te komen waar mogelijk de eerste lichting slachtoffers van het dictatoriale terreurbeleid dreigen te vallen. Hij stelt dat na maandenlang demonstreren het moment is aangebroken waar men het allemaal voor heeft gedaan en wederom denk ik dat hij gelijk heeft. De oproep zelf spreekt voor zich dus bij deze:

video

 

Aangezien tijd van belang is in deze om zoveel mogelijk dit bericht te verspreiden, zal ik het voor al het overige kort en bondig houden. Voor de eervolle vrijheidsstrijders die gehoor geven aan deze oproep. Die gehoor hebben gegeven aan eerdere oproepen en die gehoor gaan geven aan alle andere oproepen die hoogstwaarschijnlijk nog zullen volgen. In deze barre tijd wil ik graag het volgende zeggen:

“Voor allen die gehoor geven en als een front voor de getroffenen gaan staan, uit ik hierbij meteen mijn lof en dank. Jullie zijn het type mens wat uit het juiste hout is gesneden. Het type hout waar je de oorlog mee wint en die het voorbeeld geven over wat het betekend om voor je vrijheid te vechten. Jullie zijn de frontlinievechters die kosten wat kost standhouden tegen een onverbiddelijke vijand en daarmee het waardevolle erfgoed van vrijheid verdedigen. Al die gehoor geven aan een oproep om op te komen voor een ander. De lieden die opkomen voor de vaak volslagen onbekenden maar desalniettemin gaan staan voor diegene die de hulp nodig hebben omdat ze aan dit volkomen waanzinnige beleid ten onder dreigen te gaan. Jullie zijn de bakens van licht in deze donkere tijden. Jullie zijn de belichaming van hoop en nogmaals ik dank jullie daarvoor!”


Verspreid de vrijheid!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
47 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
47
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Hide picture