CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

NOS journalist krijgt FAKE-sticker en Wierd Duk bij WNL

Vanochtend was Wierd Duk te gast in WNL.

Terwijl de rest van de tafel toch vooral vond dat het boerenprotest netjes moet verlopen probeert Wierd Duk aan deze kortzichtige mensen het perspectief van de boeren en burgers uit te leggen.

Duk was duidelijk maar nog niet klaar toen de presentatrice het wel genoeg vond en kapte hem binnen een minuut af om direct naar een ander onderwerp te gaan.

Als er iets afgedwongen moet worden door het volk dan gaat dat niet voor een derde keer met een gezellig festival. Dit kabinet heeft heel veel waarschuwingen en signalen gekregen dat ze de burgers en boeren bedonderen. Steeds meer wakkere Nederlanders prikken er dwars doorheen en zijn woest.

Dit protest gaat niet alleen maar over stikstof. Het gaat om dit gevaarlijke irrationele kabinet. We leven in een schijndemocratie.

Referendum afschaffen. Klimaatwet er snel en geruisloos doorheen duwen. De regels van de Europese Unie die steeds meer onze soevereiniteit afpakt. Immigratie die niet goed te praten is. Er is geen enkel excuus die grenzen niet dicht te gooien. Het is zelfmoord voor het ooit soevereine Nederland dat in eeuwen is opgebouwd.

Nederland wordt door dit waanzinnige kabinet monddood gemaakt om zo richting een federaal “klimaat neutraal” Europa toe te werken en waar de Islam tot onze cultuur zal behoren. De open grenzen van globalisten zoals Timmermans zal Europa voorgoed doen veranderen. Het is te absurd voor woorden in wat voor tijden we leven dankzij dit soort in en in foute globalisten.

Onze “landgenoot” Timmermans is nota bene zelfs actief op pad om te lobbyen bij burgemeesters in alle grote steden van Europa om maar meer en meer immigranten hier naar toe te halen voor zijn eigen zieke droom.

En dan moet het volk zich rustig houden??

Er zijn nog steeds veel slapende en verwarde linkse mensen in Nederland maar een stuk minder dan dit kabinet denkt.

Nederland. Één van de eerste en mooiste democratische landen…toen. En kijk nou eens welke kant we opgaan. Kijk wat deze landverraders met ons en ons land doen.Je voelde je echt trots te kunnen zeggen dat je Nederlander was.

Maar het tij zal gaan keren! Daar staan wij hier met z´n allen voor en de boeren geven onze trots weer terug!

Vind je CSTV belangrijk? Steun ons alsjeblieft een beetje. Anders kunnen we niet doorgaan.

 

5 1 Stem
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
5 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
5
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven