Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

NOS #Fakenews

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

                                                     NOS  #Fakenews

 

 

De NOS doet heden 16-11-’21 verslag van de rechtszaak tegen Kylie Rittenhouse waar vandaag de uitslag van de jury verwacht wordt.

 

https://nos.nl/artikel/2405808-links-en-rechts-amerika-tegenover-elkaar-in-de-zaak-rittenhouse

 

Lucas Waagmeester de Amerika correspondent van wie dit artikel is opent meteen met twee kanten van het verhaal te vertellen. Dit is erg vertrouwenwekkend.

Toch is het verbluffend om het artikel te lezen en tot de conclusie te komen wat Lucas Waagmeester, in zijn artikel, allemaal NIET geschreven heeft.

Vandaar dat ik een kleine aanvulling voor u ga geven om het geheel in perspectief te zetten.

 

 

 

De eerste man die Kyle Rittenhouse neerschoot heette Jozef Rosenbaum. Deze meneer Rosenbaum was kort voor de rellen uit de gevangenis vrijgelaten, na meer dan tien jaar gezeten te hebben voor het uitoefenen van zijn hobby, het met geweld anaal verkrachten van kleine jongens. (Onder dit artikel zal ik de volledige rechterlijk uitspraak voor u plaatsen zodat u voor uzelf uw gedachten over deze meneer Rosenbaum kunt opmaken.)

Deze meneer Rosenbaum was in de achtervolging van Kyle Rittenhouse en Kyle Rittenhouse liep zich klem, op een hoek, tussen twee auto’s. Toen sprong meneer Rosenbaum naar het wapen van Kyle Rittenhouse en greep de loop ervan met zijn rechterhand en ging het wapen af. Meneer Rosenbaum is dus ‘door zijn hand’ geschoten, hij hield immers de loop vast, en omdat hij gesprongen was en in de lucht hing in zijn schouder geraakt waarna de kogel bij zijn heup naar buiten kwam en hij overleed.

Lucas Waagmeester zijn artikel vermeld het volgende;
De twee raakten in een achtervolging waarbij Rittenhouse vier schoten loste op de man. Hij was op slag dood. Rittenhouse vluchtte weg, werd tegen het asfalt gewerkt, waarop hij liggend op de grond nog twee mannen neerschoot. Een van hen overleed ook ter plekke, de ander verloor een deel van zijn arm maar overleefde.

Het manipulatieve deel van Lucas Waagmeester zijn bericht is, dat hij NIET vermeld dat Jozef Rosenbaum (de jongetjes verkrachter) Kyle Rittenhouse achtervolgde. Het is dus niet “de twee raakten in een achtervolging” nee, het is, Meneer Rosenbaum (die van die jongetjes) was in achtervolging op meneer Rittenhouse een zeventienjarige jongen. Die nadat hij klem stond en aangevallen werd TWEE keer geschoten heeft.

Lucas Waagmeester is dus ook nog eens een keer pertinent onjuist, Kyle Rittenhouse heeft op deze avond, in totaal vier kogels afgevuurd. De derde kogel was voor iemand die met een skateboard zijn hoofd in stond te slaan of in ieder geval een poging ertoe deed, terwijl Kyle Rittenhouse op de grond lag, na een achtervolging, door de twee volgende neergeschotenen.
De vierde kogel schoot Kyle Rittenhouse door de arm heen van een meneer die een doorgeladen pistool op hem richtte, terwijl Kyle Rittenhouse dus op de grond lag. Deze man had de bedoeling om Kyle Rittenhouse dood te schieten, volgens zijn verklaring in de rechtbank.

U kunt dit geheel uitgeschreven vinden op de door (ik haat het woord) zwarte website waarvan hier de link.

Commentary: Prosecutor in Kyle Rittenhouse falsely implies that Rittenhouse ‘chased’ Joseph Rosenbaum, shot him in the back

Anders dan het NOS artikel doet vermoeden is er in Amerika helemaal geen strijd tussen zwart en wit gaande en ook niet tussen Links en Rechts. Wel tussen extreem links en de rest van de Amerikaanse maatschappij..

Er is een strijd gaande tussen Black Lives Matter en meerdere extreem links georiënteerde marxistische groeperingen en de Amerikaanse maatschappij. Het doel van Black Lives Matter is om de volledige Amerikaanse maatschappij af te breken in volledige chaos te storten en daarna weer op te bouwen naar een maatschappij met een marxistische model, het zijn dus communisten die een communistische machtsovername na streven. Nadat de maatschappij afgebroken is komt dan het ‘Build Back Better’

In het artikel van RTL kan u hieronder lezen wie BLM is.

https://www.rtlnieuws.nl/economie/opinie/column/5161723/oprichters-blm-zijn-uit-op-rassenstrijd

Lucas Waagmeester kan, naar mijn bescheiden mening, beter gewoon in Nederland blijven en zijn tijd vullen met echt onafhankelijk nieuws te maken met de volledigheid van een/het verhaal.

 

Hierna volgt de beloofde rechterlijke aanklacht en uitspraak van de BLM ‘held’ of zo u wilt, de anale jongetjes verkrachter.

 

Ter aanvulling

19-11-’21

Nu, na de vrijspraak voor Kyle Rittenhouse is de NOS instaat om een evenwichtig en objectief feiten relaas op hun website te plaatsen.

Namens mijzelf en hoogstwaarschijnlijk vele medeburgers daarvoor dank aan de NOS.

https://nos.nl/artikel/2406304-vrijspraak-voor-amerikaanse-tiener-die-in-kenosha-demonstranten-doodde


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
24 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
24
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x