NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

NOS en Nu.nl zwijgen bewust over Antifa

Dat de NOS en Nu.nl niet uit journalisten bestaan maar uit mensen met een politieke agenda wordt hier nog maar eens duidelijk.

Beiden doen een vrolijk verslag vanuit Italië waar de zogenaamde “sardientjes” demonstreren tegen Matteo Salvini en zijn partij Lega.

De sardientjes zijn vorige maand ontstaan in Bologna. Één van de initiatiefnemers is de 32-jarige Mattia Santori. 

De sardientjes zijn opgericht om te demonstreren tegen Matteo Salvini en zijn Lega. Matteo Salvini wordt in Italië steeds populairder en het lijkt er op dat niemand ze nog kan tegenhouden.

Afgelopen maand wist de partij van Salvini de verkiezingen te winnen in de meest linkse regio Umbria.

https://commonsensetv.nl/salvini-verovert-links-bolwerk-umbria/

In januari zijn er verkiezingen in nog een links bolwerk: Emilio-Romagna. De regio waar Bologna de hoofdstad van is en de stad waar deze sardientjes zijn opgericht. Ook hier lijkt alles erop dat Salvini de verkiezingen gaat winnen.

Maar waar dit artikel over gaat is de eenzijdige berichtgeving van de Nederlandse pers met de NOS en Nu.nl voorop. Maar ook de rest van onze vaderlandse pers meldt niets over één pikant en heel belangrijk detail.

Voor:

“Ik zag de bommen vallen in de oorlog. En ik hoorde de taal die de fascisten spraken. En dit is hoe het begint”,

en:

“Ze noemen je fascist als je simpelweg wilt opkomen voor de gewone Italiaan.” 

moet je bij de NOS hier zijn.

Nu.nl gooide 6 zinnen van de NOS door een blender voor “unieke content” en een vrolijk filmpje erbij van oude mensjes die sardientjes vasthielden.

Maar één groot detail wordt door alle Nederlandse media (bron Google) weggelaten. En dat willen we bij deze graag rechtzetten. 

De sardientjes werken nauw samen met extreem linkse terroristische organisatie Antifa.

Dat geeft toch even een iets ander beeld wat ook zeker onderdeel van de berichtgeving zou moeten zijn voor iedere serieuze journalist.

Antifa, en daarop volgend de volgzame sardientjes, zongen massaal Bella ciao. Een strijdlied dat stamt uit de Tweede Wereldoorlog bedoeld tegen de Nazi´s en de fascisten. (bron)

Deze “journalist” van de NOS zat er bovenop maar zwijgt over de connectie met Antifa.

5 1 vote
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
3 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
YY

De NOS en Nu.nl zijn de mediatak van extreem links. Propaganda kanalen die geen nieuws brengen maar een mix van gebeurtenissen brengt met een links politieke interpretatie om de argeloze kijker te politiek te sturen. De NOS dus op kosten van de burger. En het werkt! Kijk naar de klimaatmongooltjes. Kijk naar de gendergestoorden. Kijk naar gelukzoeker adoratie. Totaal in de war. Totdat zij zelf met de gevolgen worden geconfronteerd met dan de onvermijdelijke burn-out, want sneeuwvlokjes! De feminisatie van de maatschappij icm te lang vrede leidt tot waanzin omdat geen correctie meer plaatsvindt. Onnatuurlijk is de norm geworden omdat… Lees verder »

[…] NOS en Nu.nl zwijgen bewust over Antifa […]

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95

succesboeken.nl

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95

succesboeken.nl

Gerelateerde berichten

DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50

succesboeken.nl

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x