Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE Italiano IT Español ES

NOS en Nu.nl zwijgen bewust over Antifa

Dat de NOS en Nu.nl niet uit journalisten bestaan maar uit mensen met een politieke agenda wordt hier nog maar eens duidelijk.

Beiden doen een vrolijk verslag vanuit Italië waar de zogenaamde “sardientjes” demonstreren tegen Matteo Salvini en zijn partij Lega.

De sardientjes zijn vorige maand ontstaan in Bologna. Één van de initiatiefnemers is de 32-jarige Mattia Santori. 

De sardientjes zijn opgericht om te demonstreren tegen Matteo Salvini en zijn Lega. Matteo Salvini wordt in Italië steeds populairder en het lijkt er op dat niemand ze nog kan tegenhouden.

Afgelopen maand wist de partij van Salvini de verkiezingen te winnen in de meest linkse regio Umbria.

https://commonsensetv.nl/salvini-verovert-links-bolwerk-umbria/

In januari zijn er verkiezingen in nog een links bolwerk: Emilio-Romagna. De regio waar Bologna de hoofdstad van is en de stad waar deze sardientjes zijn opgericht. Ook hier lijkt alles erop dat Salvini de verkiezingen gaat winnen.

Maar waar dit artikel over gaat is de eenzijdige berichtgeving van de Nederlandse pers met de NOS en Nu.nl voorop. Maar ook de rest van onze vaderlandse pers meldt niets over één pikant en heel belangrijk detail.

Voor:

“Ik zag de bommen vallen in de oorlog. En ik hoorde de taal die de fascisten spraken. En dit is hoe het begint”,

en:

“Ze noemen je fascist als je simpelweg wilt opkomen voor de gewone Italiaan.” 

moet je bij de NOS hier zijn.

Nu.nl gooide 6 zinnen van de NOS door een blender voor “unieke content” en een vrolijk filmpje erbij van oude mensjes die sardientjes vasthielden.

Maar één groot detail wordt door alle Nederlandse media (bron Google) weggelaten. En dat willen we bij deze graag rechtzetten. 

De sardientjes werken nauw samen met extreem linkse terroristische organisatie Antifa.

Dat geeft toch even een iets ander beeld wat ook zeker onderdeel van de berichtgeving zou moeten zijn voor iedere serieuze journalist.

Antifa, en daarop volgend de volgzame sardientjes, zongen massaal Bella ciao. Een strijdlied dat stamt uit de Tweede Wereldoorlog bedoeld tegen de Nazi´s en de fascisten. (bron)

Deze “journalist” van de NOS zat er bovenop maar zwijgt over de connectie met Antifa.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

3
Houd het netjes. Persoonlijke aanvallen, onderling schelden en grove schuttingtaal worden verwijderd. Het draagt niets bij aan de discussie en het verpest de sfeer..

Reageer

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
YY
Lid
YY

De NOS en Nu.nl zijn de mediatak van extreem links. Propaganda kanalen die geen nieuws brengen maar een mix van gebeurtenissen brengt met een links politieke interpretatie om de argeloze kijker te politiek te sturen. De NOS dus op kosten van de burger. En het werkt! Kijk naar de klimaatmongooltjes. Kijk naar de gendergestoorden. Kijk naar gelukzoeker adoratie. Totaal in de war. Totdat zij zelf met de gevolgen worden geconfronteerd met dan de onvermijdelijke burn-out, want sneeuwvlokjes! De feminisatie van de maatschappij icm te lang vrede leidt tot waanzin omdat geen correctie meer plaatsvindt. Onnatuurlijk is de norm geworden omdat… Lees verder »

trackback
trackback

[…] NOS en Nu.nl zwijgen bewust over Antifa […]

CSTV Video´s

Meer dan 300 video´s op ons Youtubekanaal

Laatste nieuws

Gerelateerde berichten

Geniet thuis van heerlijk water met de Amfa4000.

Met de bekende Amfa4000 heeft u geen last meer van kalkaanslag in uw badkamer

Zo smaakt uw water lekkerder en gaan huishoudelijke apparaten langer mee en dat voor slechts een eenmalige investering van € 149,-. in plaats van €299

“De compacte waterontharder gaat om uw waterleiding en het magnetisch veld en voorkomt dat calcium en magnesium kristalliseren.”

We hebben het geprobeerd. Of het duurzamer is voor de apparaten is nog te vroeg om te zeggen. Kalkaanslag hadden we al weinig last van maar nu helemaal niet meer..

En het drinkwater smaakt inderdaad veel zuiverder. Common sense.

Via deze aanbieding €130 euro korting en u steunt CSTV
  • Tot wel 85% minder kalkaanslag
  • 1 Amfa4000 is geschikt voor het hele huis
  • Krachtig systeem 0.117 Tesla = 1170 Gauss
  • Geschikt voor elk type woning
  • Zelf binnen 5 minuten installeren
  • Gratis bezorgd
  • Geen service- en onderhoudskosten
  • Voor 23:59 uur besteld, is morgen in huis.
%d bloggers liken dit: