CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Noord-Afrikaanse nep taxichauffeur verkracht jonge vrouw

Een Noord-Afrikaanse man is gearresteerd omdat hij verdacht wordt van verkrachting.

De man verkrachtte een jonge studente uit Brussel. De man deed zich voor als taxi-chauffeur om haar op die manier de auto binnen te lokken. Bron: Lavenir

De 20-jarige studente die studeert aan de Université Libre de Bruxelles verklaarde dat deze Noord-Afrikaanse man haar heeft verkracht, anderhalve week geleden. Hij deed zich voor als taxi-chauffeur van Collecto.

De dag na de verkrachting postte het slachtoffer haar ervaringen op de Facebook-pagina “ULB Confessions” om zo andere potentiële slachtoffers te waarschuwen.

“Ik denk dat hij zich vaak rond de begraafplaats van Ixelles begeeft om dronken meisjes te vinden die alleen lopen. Hij stopt voor ze en doet zich voor als taxi-chauffeur van Collecto. Hij stelt je voor dat hij je overal heen wil brengen waar je maar wilt.” 

“Maar eenmaal in de “taxi” neemt hij de meisjes mee naar een huis buiten Brussel om ze daar te verkrachten.” aldus het slachtoffer.

De aanklager uit Brussel bevestigde afgelopen vrijdag dat de 44-jarige Noord-Afrikaanse man, die YB genoemd wordt, is gearresteerd. Hij is aangeklaagd wegens verkrachting van een volwassene met een wapen en met geweld.

Dit is lang niet de eerste keer dat migranten zich voordoen als taxi-chauffeurs om zo niets vermoedende meisjes en vrouwen hun auto in te lokken en te verkrachten.

Afgelopen januari werd de 28-jarige Mohammed Awais veroordeeld tot 9 jaar celstraf. Hij deed zich voor als Uber chauffeur en pikte een dronken vrouw op en verkrachtte haar.
Dit is de verkrachter.

In augustus dit jaar werd ook een 26 jarige migrant uit Bangladesh gearresteerd in Bordeaux.

Hij was daadwerkelijk in dienst als Uber Eats bezorger. Eenmaal aan de deur van  een 22-jarige jonge vrouw, werkte hij zichzelf met geweld naar binnen en verkrachtte de vrouw in haar eigen huis. (bron) en (bron).

STEUN ONS!
Wij brengen dit geluid bij elkaar!

Help ons mee dit geluid groot te maken en Nederland wakker te schudden!
Weg met de levensgevaarlijke globalisten, de corrupte media en het partijkartel!

Of wordt onze Patron! Vanaf €25 krijg je een mok toegestuurd van CSTV en ontvang je van tijd tot tijd leuke verrassingen van CommonSenseTV!

 

 

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven