Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

cstv doneer
Voor vrijheid door waarheid
Search
Filters
Zoek in de titels
Zoek in de inhoud van artikelen

Nogmaals zodat mensen het begrijpen: BLIJF VAN HET VACCIN AF!!!

Verspreid de vrijheid!

Begrijp wat hier gezegd wordt, beste twijfelaars.

Dr. David Martin is al ruim 2 decennia actief binnen zijn bedrijf met het monitoren van patenten op o.a. virussen en vaccins en is tevens verantwoordelijk voor het monitoren van misstanden en eventuele schendingen van (bio)wapenwetten.

De woorden van Fauci in 2015:

“We moeten het het publiek proberen te overtuigen dat medische tegenmaatregelen, zoals een pan-coronavirus vaccin. Een belangrijke aanjager is de media en de economie zal de hype volgen.”

“Wij moeten die hype in ons voordeel gebruiken om bij de werkelijke kwesties te komen. Investeerders zullen reageren wanneer ze profit zien aan het einde van het proces.”

Hier een fragment van Dr. Martin in gesprek met Stew Peters:

video

Als u inlogt kunt u de video downloaden via de knop onder de video.

Wilt u exact weten hoe deze coronacrisis tot stand is gekomen?

Er is geen nieuw virus. Dit coronavirus hangt al 2 decennia in de lucht. U zijn nonsens verkocht. U is angst aangepraat. De angst voor de dood die u is aangepraat schakelt ieder kritisch rationeel denkvermogen uit. Zonder deze angst was u hier nooit ingetrapt.

Kijk naar deze video.

video

Als u inlogt kunt u de video downloaden via de knop onder de video.

Beste mensen, kijk alle andere artikelen van wetenschappers die niet in de media worden toegelaten en hun leven lang al achter de schermen werken.

Zij komen nu naar voren. Met alle risico´s van dien. Zij hebben een boodschap voor u. Omdat het gaat om ons voortbestaan. Kom uit de televisiewereld en open uw ogen.

De leugen is nog nooit zo groot geweest maar de ontmaskering ook niet. Het is belangrijk dat U wakker wordt en het ook doorziet. De waarheid is zo simpel te zien, tenzij u niet openstaat voor andere bronnen dan de staatstelevisie.

Het vaccin is het virus. Er wordt geen “corona” in u gespoten. U wordt geïnjecteerd, spike eiwitten verspreiden zich door het lichaam, organen en de hersenen. Het is zelfmoord. Dit gaat over eugenetica en genocide en totale controle.

We weten dat het onvoorstelbaar is, maar het is zo. Het is geen mening. Het is een feit. Onweerlegbaar.

STOP MET HET VACCINEREN. STOP MET HET VERTROUWEN IN DE OVERHEID!

Het vaccin is het virus.

De politici hebben hun ziel verkocht en voeren uit wat hen wordt opgedragen voor kleingeld en een mooi baantje. Zij zijn er niet voor ons.

Denk even na. Als we helemaal niets hadden gedaan, dan was er niets aan de hand geweest. Ook dat is onweerlegbaar. Er is maar 1 gevaar. Het vaccin!


Verspreid de vrijheid!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
19 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
19
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Hide picture