CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Nog even dit (De Jubelvaxxers)

Nog even dit (De Jubelvaxxers)

Één van de meest voorkomende misverstanden betreft de onderlinge besmettingen van mens op mens. Een niet gevaccineerde medeburger zou de anderen met het Covid virus kunnen infecteren. Je hoort regelmatig dat mensen die het vaccin gehad hebben zich onschendbaar wanen en er in euforie op los leven. Ze gruwen van antivaxxers en hebben daar een duidelijke mening over. Immers zijzelf kunnen de Corona niet meer krijgen en de antivaxxers zijn besmettelijk. Dat is een foute gedachte.

Ik zal je even uit de droom helpen. Ten eerste als je een vaccin neemt weet je nooit wat de bijwerkingen op de lange termijn zijn. Wie de publicaties volgt zal zich verbazen over de lijst van bijwerkingen en de vele sterfgevallen. Dan heb ik het nog niet eens over spierverlammingen, schade aan de voortplantingsorganen, vroegtijdige dementie, bloedstolsels die herseninfarcten en hartinfarcten veroorzaken en verlammingen.

De regering en de voorstanders van vaccineren zwijgen dat dood. Want ze hebben miljoenen dosis vaccins ingekocht en daar zijn veel handophouders, mee-eters en enorme bedragen aan Euro’s mee gemoeid. Helaas zijn er ook Doktoren die zwichten voor het geld. Iedereen is te koop. Je wordt gedisseld, (Jaap van Dissel).

 

Dan de besmettelijkheid.

Over de hele wereld zijn er al vele varianten van de Covid 19 in omloop. Dus als je ingeënt bent dan is dat helemaal geen garantie dat je geen Corona kunt krijgen. Soms moet je twee of drie spuiten krijgen. Die injecties tasten het DNA en RNA aan en op de lange termijn kunnen zij veel schade aanrichten.

Dan het volgende: Als vaxxers, ingeënte mensen, los gaan met feestvieren en zich mengen onder grote groepen mensen dan krijgen ze geen Corona, denkt men. Maar ze nemen wel de besmettingen op van anderen die aan hun handen, hun kleding hun gezicht en lichaamssappen blijven hangen. Daardoor zijn zij net zo besmettelijk als mensen die al Corona gehad hebben of andere Corona besmetters.

De Belgische dokter en viroloog die niet gevaccineerde mensen waarschuwde dat zij uit de buurt van gevaccineerde mensen moesten blijven, had volkomen gelijk.

Dan punt twee. DCorona gaat voorlopig niet weg. Deze kan jaren voortwoekeren en tientallen varianten zullen de kop op steken. Ook de mensen die een vaccinatie genomen hebben zullen opnieuw een andere variant van Corona krijgen.

De avondklok en lockdown en muilkorven zullen daar geen invloed op hebben. De mensen zijn kuddedieren en die moeten op zijn tijd lebberen met elkaar. Laat je door deze regering met een dubbele boekhouding niet uit elkaar drijven, of zoals Julius Caesar zei; “Divide et Impera”, Verdeel en heers. Verzet je tegen mensen die de Great Reset aanhangen dat is een hele enge sekte.

Houd goede moed en blijf gezond.
Thomas.

Meer van Thomas:
https://commonsensetv.nl/thomas-lont

5 6 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
1
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven