CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Nog eens 40 wetenschappers zijn klaar met van Dissel

De boodschap van de 40 experts is duidelijk:

COVID19: Stop de vermenging van wetenschappelijk advies en beleidsadvies

De Corona-crisis treft alle landen. Sommige landen missen de middelen om er iets aan te doen, en anderen ontbreekt het aan de wil. Maar zeker in west Europa zijn zowel de wil als de middelen aanwezig om de pandemie te bestrijden. Toch doen niet alle landen dat even goed. In de lente kon men dat nog wijten aan gebrek aan kennis, maar nu zijn de verschillen veelzeggend.

Het is deprimerend om te zien dat in de afgelopen maand, de toename van het aantal infecties in Nederland sneller is gestegen dan in enig ander West-Europees land (en dat komt niet omdat we zoveel testen: Nederland staat met het aantal testen per persoon in Europa op de 30e plaats – onder alleandere West-Europese landen). Ook ontbrak het Nederland in het afgelopen half jaar niet aan deskundigheid, medische infrastructuur of excellente artsen, verpleegkundigen en verzorgers. Evenmin ontbrak het aan financiële middelen om op te treden. LEES VERDER:

Artsen, wij weten dat jullie met velen moeite hebben om naar buiten te treden. Doe het alstublieft. Gezamenlijk. Sta aan die goede kant van de geschiedenis en help Nederland. 

LEES VERDER:

https://corona.wordpressloket.nl/2020/10/13/ook-veertig-prof-dr-hebben-het-nu-wel-gehad-met-van-dissel-en-komen-er-voor-uit/

 

4.2 14 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven