NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Nobelprijswinnaar claimt: CORONA gemaakt in WUHAN

Nobelprijswinnaar Luc Montagnier, de man die in 1983 HIV ontdekte en daarvoor de Nobelprijs kreeg, beweert dat het nieuwe coronavirus niet van natuurlijke oorsprong is en in een laboratorium is ontstaan.

Montagnier, claimt dat Covid-19 per ongeluk uit een lab in Wuhan is ontsnapt. Hij deed de uitspraken bij de Franse zender CNews.

Voor de site Pourquoi Docteur ging hij daar nog dieper op in:

“Met mijn collega, biowiskundige Jean-Claude Perez, heb ik de soort van het genoom (genetische samenstelling van een organisme) van dit virus nauwkeurig geanalyseerd.”

Volgens de professor bevat SARS-CoV-2 fragmenten van het hiv-virus.

“Maar die kunnen ONMOGELIJK van een patiënt afkomstig zijn.”, aldus Montagnier, die vindt dat de theorie over de vismarkt als oorsprong van het virus een “mooi verhaaltje” is.

“Je kunt enkel HIV inbrengen in een genoom met hulp van moleculaire instrumenten. Het is zeer minutieus werk. Dat kan enkel in een hoog beveiligd laboratorium worden gedaan”, gaat Montagnier verder.

“Men probeerde in Wuhan een vaccin tegen aids te ontwikkelen en vervolgens werd een virus ontwikkeld, dat per ongeluk uit het laboratorium ontsnapte.”

“Het lab in Wuhan is sinds het begin van de jaren 2000 gespecialiseerd in deze coronavirussen.”, beweert hij.

“Ze hebben expertise op dit gebied.”

Luc Montagnier en Charles Lieber

 

Volgens de professor betekent de menselijke fout toch ook goed nieuws:

“De natuur accepteert helemaal geen moleculair gepruts. Dit onnatuurlijk virus zal door de natuur weer geëlimineerd worden. Zelfs wanneer er niks wordt ondernomen, zal het stilaan weer verdwijnen.”, zegt de professor. Dit lijkt in Zweden ook te gebeuren. Het land neemt geen vergaande maatregelen en er is weinig aan de hand.

Amerikaan C.M.Lieber werkte afgelopen jaar clandestien bij een laboratorium in Wuhan, China.

Charles M.Lieber, hoofd van Scheikunde en scheikundige Biologie aan Harvard University, heeft kennis doorgespeeld naar de Chinezen in ruil voor een maandsalaris van $50.000 en $158.000 onkostenvergoeding, volgens documenten die de federale aanklagers presenteerden.

Hij was betrokken bij het Chinese ‘Thousand Talents Plan’.
Het ‘Thousand Talents Plan’ rekruteert Westerse wetenschappers en technici om hen te strippen van hun kennis en vervolgens te werk te stellen in hetzelfde soort werkterrein in China.

“De aanklacht tegen Lieber is ernstig”, aldus Harvard University. “Wij werken nu mee aan het onderzoek van de federale overheid en het Nationale Gezondheidsinstituut.”

Charles M.Lieber zou gelogen hebben tegen het departement van Defensie en het Nationale Gezondheidsinstituut over zijn betrokkenheid bij het ‘Thousand Talents Plan’ en de oprichting van een speciaal lab in Wuhan, waar hij 1.74 miljoen dollar voor opstreek.

Lieber is gearresteerd.

Bronnen:

https://www.jeanmarcmorandini.com/article-422290-coronavirus-enquete-sur-le-laboratoire-de-wuhan-en-chine-qui-est-soupconne-d-avoir-laisse-echapper-le-covid-19-par-les-autorites-americaines-video.html

https://www.dailymotion.com/video/x7tcp7a
https://www.tf1.fr/tf1/jt-we/videos/un-virus-cree-en-laboratoire-de-nombreux-francais-en-sont-persuades-62808621.html
https://nationalfile.com/harvard-chemical-biology-scientist-arrested-for-receiving-over-2m-from-chinese-wuhan-university/

VIDEO: Scroll en zet op Full Screen.

 

Interessant? Like en deel dit geluid! Reageer en hou het netjes en respectvol.

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments

We hebben uw hulp hard nodig

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
0
Laat jouw mening horen maar houdt het netjes!x
()
x