Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Nieuwsbrief

Beste lezers:

Bij het vernieuwen van de website hoorde ook het invoeren van een nieuwsbrief. 

Voorheen hadden we die niet en we hebben een plugin aangeschaft die dat mogelijk maakt en dus installeerden wij die plugin vast. De gedachte erachter is om op deze manier altijd in contact te kunnen blijven met elkaar (je weet het maar nooit tijdens deze gekke tijden). We wilden een soort wekelijkse nieuwsbrief in elkaar zetten zodat iedereen wekelijks een mailtje van ons krijgt met het belangrijkste nieuws en eventuele ontwikkelingen bij CSTV en zo een kijkje achter de schermen te krijgen en laten weten waar wij mee bezig zijn. Wat we met de donaties doen. Dat soort dingen. Transparantie.

Deze nieuwsbrief plugin heeft een gratis versie. Die schafte we dan ook aan om het te testen en dat je uiteindelijk moet betalen snappen we.

Om kort uit te leggen wat een plugin is voor mensen die dat niet weten:

De comment sectie onder de artikelen bijvoorbeeld, dat is een plugin. De mogelijkheid om smiley´s te kunnen plaatsen is een plugin. De optie zodat mensen kunnen reageren via social media op onze site is een plugin. Als je “gerelateerde artikelen” wilt laten zien dan gebeurt dat via een plugin. Het bouwen van onze website gaat met de Elementor plugin. De beveiliging van de website is een plugin. Uitgeklapte foto´s komen door een plugin. Om mensen een video etc. onder de artikelen te kunnen laten plaatsen gaat via een plugin. Vrijwel alles wat je ziet zijn plugins. Een soort apps dus eigenlijk. En zo hebben we tig plugins.

Al die plugins hebben meestal een gratis versie maar puntje bij paaltje betaal je er gewoon maandelijks voor omdat je er anders vrij weinig mee kunt vanwege de beperkte mogelijkheden.

Zo ook Mailchimp. De plugin waarmee je nieuwsbrieven kunt versturen.

We dachten dat het wel even zou duren voordat je een aantal mensen hebt die zich ingeschreven hebben, ondanks de vele bezoekers die we toch dagelijks hebben. Eigenlijk juist daarom dachten we dat niet veel mensen zich zo snel zouden aanmelden voor een nieuwsbrief omdat ze toch alles meekrijgen en het is misschien niet voor iedereen even interessant om te horen waar wij op de achtergrond mee bezig zijn of wat we te vertellen hebben.

Maar we kregen al wat mailtjes waar nou toch die nieuwsbrief bleef. Logisch. Even niet aan gedacht ook…

Dus vandaag gingen we kijken hoe dat werkt om zo onze eerste nieuwsbrief op te stellen en te verzenden.

Toen we inlogden zagen we dit:

Toen dit:

 

En toen het “conflict”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tja, die 5.000 daar zitten we dus ook zo op en over. En al roepen idioten als Arjen Lubach dat al die complotgekken alles doen voor de clicks en geld… ze hebben werkelijk geen flauw benul wat er bij komt kijken en ze denken dat we het voor onze lol en de knaken doen.

Ga je daarentegen naar zijn site dan mag je eerst geld neertellen voordat je ook maar iets te zien krijgt.

Hey, als wij met ons platform op een punt komen dat we kunnen zeggen: “Wow, we houden er echt iets aan over en iedereen die meewerkt krijgt leuke fooitjes voor al hun tijd die ze er in steken!”, dan zijn jullie de eerste die het weten en dan doen we daar niet geheimzinnig over. Is ook niets om je voor te schamen. Maar in tegenstelling tot Lubach die in de watten ligt, zullen wij het hier dan waarschijnlijk bijna allemaal weer terug investeren om zo´n immens platform met wijsheden op te zetten waar niemand meer omheen kan zodat dit soort gasten volledig van de buis geveegd worden en  hulpeloos buiten hun media-bubble met lege handen staan niet wetend wat te doen. Wij hebben namelijk iets wat die figuren niet hebben. Idealen en activisme voor een vrij land mooi Nederland. 🙂

Terug naar de nieuwsbrief… Daar gaan we een andere oplossing voor zoeken. Er zijn gunstigere opties maar we zijn apetrots dat zoveel mensen zich al hebben ingeschreven. Je zou zeggen: Stuur er dan in ieder geval 2.000 nieuwsbrieven uit maar dat wordt niet toegelaten.

Maar die nieuwsbrief die komt er.

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
2
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x