Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

NieuweTijd Live – Weltschmerz Next

NieuweTijd Live – Weltschmerz Next

Duncan vertelt in de livestream over een nieuw onderdeel van Café Weltschmerz voor jongeren. Weltschmerz Next!

Duncan Robles maakt programma’s voor Café Weltschmerz NEXT, onderdeel van het YouTube-kanaal Café Weltschmerz. Het is een speciale afdeling waar jongeren aan het woord komen.

Het idee is ontstaan nadat Duncan en Laura samen bekendheid kregen bij Arjan Lubach (Zondag met Lubach) en Filemon Wesselink (Filemon en de complotten).

In de NieuweTijd Live vertelt Duncan dat hij zich wilde uitspreken nadat hij bij een demonstratie zag dat er maar heel weinig jongeren aanwezig waren. Samen met Laura Hos wil hij meer aandacht voor ‘wakkere’ jongeren die het in deze turbulente tijd moeilijk hebben. Veel jongeren voelen zich onbegrepen en zitten in een sociaal isolement. Met het programma willen ze het gesprek aangaan en ervoor zorgen dat jongeren weer met elkaar verbinden.

Het onderwijs komt ter sprake, spiritualiteit, evenals de nieuwe wereld die we samen met elkaar mogen bouwen. Duncan geeft zijn visie op zijn ideale toekomst waarin hij duidelijk maakt dat alles zoals het nu is geregeld, precies het tegenovergestelde zal zijn. Je kunt Duncan volgen op Instagram: duncanrobless en Facebook!

Hier zie je de laatste afleveringen van Weltschmerz NEXT:
https://www.cafeweltschmerz.nl/weltschmertz-next-wat-mogen-wij-niet-zien-en-waarom-niet/

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x