Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

cstv doneer
Voor vrijheid door waarheid
Search
Filters
Zoek in de titels
Zoek in de inhoud van artikelen

NieuweTijd LIVE – Stralingsgevoeligheid

Verspreid de vrijheid!

NieuweTijd LIVE – Stralingsgevoeligheid

In de derde livestream (14-5-2021) sprak Niels Lunsing met docent en relatietherapeut Sylvia Slegers over de impact van straling op flora en fauna.

Naast haar persoonlijke ervaringen met stralingsgevoeligheid heeft Sylvia zich de laatste jaren verdiept in de vele onderzoeken die zijn gedaan over straling. In de livestream geeft ze een korte presentatie waarin ze een Australisch onderzoek aanhaalt dat de gevolgen van straling duidelijk laat zien.

Sylvia heeft ook een actiegroep opgericht: ‘5G, Het Gooi zegt Nee!’.

Inmiddels zijn er zo’n 60 groepen actief in Nederland die zich inzetten om stralingsgevoeligheid bespreekbaar te maken. Aan het einde van dit jaar brengt Sylvia een boek uit over straling m.b.t. de flora en fauna.

Met het boek ‘Op naar een stralende toekomst’ doet Sylvia een poging de mensen de ogen te openen voor een alomtegenwoordig onderdeel van ons dagelijks leven dat een serieuze bedreiging vormt voor de gezondheid van mensen, dieren en de natuur.

Binnenkort is Sylvia ook te zien op het YouTube- kanaal Café Weltschmerz waar ze wederom haar verhaal zal delen.

Sylvia is te bereiken per mail via:
actiegroep5ghetgooizegtnee@gmail.com.

Brochure :
http://actiegroep5ghetgooizegtnee

De tweede spreker in de livestream praat ons bij over orgonite. Bart Vroklage maakt en verkoopt orgonite. In de livestream vertelt hij wat orgonite is en hoe het straling tegengaat. Bart is sinds kort nauw betrokken bij de website Transitieweb. Eerder deze week plaatste ik een artikel van Dr. Dirk Verelst waarin vier effectieve stappen worden uitgelegd om straling tegen te gaan.


Verspreid de vrijheid!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
2
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x