NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

De Nieuwe Wereldorde – Het leven voor en na Corona

Regeringsleiders zijn in het geheim voorbereidingen aan het treffen hoe optimaal gebruik (misbruik) te maken van het collectieve trauma onder de bevolking.

Zo ook Emmanuel Macron volgens Le Parisien (bron)

De man is een speech aan het voorbereiden wat er gaat gebeuren in de zogenaamde nieuwe “Post-crisis World”.

Of zoals een Franse Minister meldde in Le Parisien: “Een hele grote speech over de volgende wereld!”

Dit soort speeches zullen door Rutte, Merkel en andere, vooral Europese, leiders ook gehouden worden. De inhoud zal zijn:
Het wordt nooit meer zoals vroeger.

Men zal inspelen op hoe geweldig onze saamhorigheid was tijdens de lockdown en hoe we die verantwoordelijkheid moeten blijven vasthouden als fantastische burgers. Met het venijn erin dat we collectief “een beetje op elkaar moeten letten.”

Oftewel, burgers gaan andere burgers in de gaten houden en het doorgeven aan de staat. En door groepsdenken wordt dit onderdeel van het leven en als normaal en je plicht gezien.

Diegenen met een andere mening zullen veracht en gehaat worden en eenmaal een generatie verder heeft niemand het er meer over en hebben we voorgoed een samenleving die helemaal niets meer te maken heeft met een democratie of met vrijheid.

De “leiders” zullen gaan mededelen dat het leven zoals het was zo erg zal veranderen dat een aantal strenge restricties nooit meer uit ons leven weg te denken zullen zijn. 

Met de blijvende maatregelen zal de nadruk leggen gelegd worden om je er aan te houden voor “de veiligheid van een ander.” Een simpele maar krachtige emotionele manipulatie waardoor die “fantastische” burgers juist lijnrecht tegenover elkaar komen te staan. De saamhorigheid is geen saamhorigheid. Het is een standpunt van de regering waarvan men wil dat de burgers die overnemen als plicht.

En met het volk achter je, stijf van angst, lukt je dat ook. Daar heeft de door en door corrupte media hard aan meegewerkt en ze zijn erin geslaagd. Knikken naar de regering is nu saamhorigheid.

Er zal op ons ingesproken worden alsof we een geweldig saamhorige en sterke bevolking zijn. In realiteit zijn we zijn een slappe gepolariseerde samenleving geworden vol zelfhaat en onzekerheid. Zonder al te veel tegenspraak volgen we de orders op. Onze geschiedenis, onze werkelijke trots, is iets slechts geworden. Iets wat de meesten zelfs vergeten zijn.

De prachtige historie van die bijzonder eigenwijze en directe, maar altijd voorlopende, slimme Nederlanders met zoveel trots dat zich altijd staande hebben weten te houden. Het wordt uitgewist.

Track and Trace

Ook zullen er digitale trace-methodes worden ingevoerd omdat het nou “eenmaal niet anders kan ter bescherming van de burgers.”

En men kan zeggen: Ik zal die App nooit installeren. Maar dan gaan ze het gewoon verplichten in bepaalde gelegenheden in onze nieuwe politiestaat. Niet zozeer dat je die App moet hebben maar dat bepaalde plaatsen niet meer toegankelijk worden zonder.

Wilt u hier de winkel in? Sorry, maar alleen met de App. Wilt u in het park van uw vrije tijd genieten? Alleen als u de App aan heeft staan. Met een Nokia 6210 komen we niet binnen.

De zogenaamde polls worden met vette letters bijgehouden dat 78% van de mensen massaal zo´n App willen en hun privacy daarvoor willen opgeven.

Dit is zwaar misleidend omdat de achterban van zo´n krant nou niet echt het soort mensen zijn die “nieuwsgierig naar de waarheid op zoek zijn.”

Een klein polletje van ons geeft al een heel ander beeld en die op de social media ook:

Polls zijn pas enigszins  betrouwbaar wanneer heel Nederland kan stemmen of wanneer je ze op een rijtje zet en ze gehouden worden onder ieder type achterban.

DIT IS SLECHTS HET BEGIN

Op school zullen onze kinderen al gehersenspoeld en voorbereid worden op “De Nieuwe Wereld”. 

En zo wordt een prachtig land dat door de eeuwen heen is opgebouwd door sterke, trotse en strijdende Nederlanders zomaar even, in een decennia, door de goot gespoeld. In een flits is het gebeurd. En de volgende generaties weten niet beter. Trots op Nederland? Dat was iets van vroeger.

ALLEEN WIJ KUNNEN DIT STOPPEN

Hoe het virus nou precies de wereld is ingekomen, daar komen we ooit wel achter maar dat er schandalige en criminele misbruik wordt gemaakt van de situatie door de regeringen dat is zeker en dagelijks te zien voor diegenen die het willen zien.

Als we deze machtswellustelingen kunnen tegenhouden dan verdienen zij en de media in de toekomst straffen. Hele grote straffen.

Alles waar mensen al jaren voor waarschuwen zien we zich zo voor ons ontvouwen. Zo snel dat je nog steeds bij iedere maatregel of uitspraak wilt denken: “Nee, dit zal toch niet..” 

De speech van Macron staat, volgens geruchten, gepland op 14 juli, Bastille Day, maar dat staat nog niet vast. (bron)

Maar men gaat ons voorbereiden op een Nieuwe Wereldorde. En aangezien we het ergste al gehad hebben, de massa-quarantaine en massa-psychose, zijn we verder zo mak als lammetjes.

Wanneer je 24 uur per dag op het nieuws zit, je emoties even aan de kant zet en zo duidelijk het grote plaatje ziet dan zou je het liefst de mensen willen vastpakken en blijven schudden en schudden totdat ze het inzien. “Word nou eens wakker! Kijk eens wat er gebeurt!”

Maar inderdaad:
“Iemand misleiden is makkelijk. Iemand overtuigen dat hij misleid is, is vrijwel onmogelijk.” 

Er is maar één manier hoe we dit gestopt kan worden en dat is door het volk zelf. En niet door alleen maar samen elkaar en anderen te overtuigen maar er moet iets loskomen in de samenleving.

Wat ons betreft… verzamelt u, kom gezamenlijk met ideeën en gebruik ons platform en het bereik daarvan. Wij maken het mogelijk waar we kunnen en blijven verder ons werk doen. At your service! Burgers voor burgers en niet voor de roem.

Er zijn lichtpuntjes. Politici beginnen eindelijk vragen te stellen bij de cijfers waarvan iedereen die wil kan zien dat er hele vreemde dingen aan de hand zijn er er ergens iets helemaal niet klopt. En dat is de partij VOX. Binnenkort het artikel hier.

Lees ook:

“Intelligente” lockdown: De botte bijl van Rutte raakt het hart van de samenleving

Advocate begint rechtszaak tegen lockdown

COVID19 – PANDEMIE of PLANDEMIE?

Beoordeel dit artikel alstublieft. Het helpt mee om door de censuur heen te komen.

3 2 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments

We hebben uw hulp hard nodig

Ondersteun je immuunsysteem!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
1
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x