Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Andrea Haberl (AfD): “Meld je ziek. Stop met werken. Dit systeem moet omvallen!”

Verspreid de vrijheid!

Dit vaccin is absoluut levensbedreigend

Vorige week schokte de Duitse politica Andrea Haberl van de AfD (Alternativen für Deutschland) de wereld met een geluidsopname die zij postte op haar Telegramkanaal.

Zij liet weten dat al deze dictatoriale coronamaatregelen niets te maken hebben met corona. Andrea zit zelf in de politiek en ziet met eigen ogen hoe dit systeem onze levens kapot zal gaan maken en onze samenleving drastisch gaat veranderen.

In het bericht lichtte ze onder andere toe:

“Het gaat maar om één doel, het plan doorvoeren.”

Hiermee doelend op The Great Reset, Build Back Better. Agenda2030. Noem het zoals ze het zelf noemen. We weten wat men wil.

Over Angela Merkel trok Andrea ook een boekje open:

“Al onze rechten. Ze kan nu alles buiten werking stellen. En ik zeg het jullie nu heel duidelijk: Het is nog nooit om corona gegaan.”

“Deze vrouw heeft alle macht en iedereen in haar zak. Zij kan alles buiten werking stellen en we hebben een tweede 1933.”

“De hele zaak is al gepland in 2019 waar Merkel samenkwam bij de Bilderbergconferentie.”

 

Ze voegde daaraan toe:

“En ik kan jullie nogmaals zeggen, laat jullie niet vaccineren!”

“Deze vaccinatie dient slechts één doel. Dat de mensheid, de wereldbevolking, wordt gereduceerd. Dat is zo. Dit vaccin is absoluut levensbedreigend.”, aldus Haberl.

“Ik heb het zelf zwart op wit gezien. Ik weet waar ik het over heb.”

Luister hier naar Andrea Haberl (ondertiteld):
https://commonsensetv.nl/politica-haberl-schokt-wereld-ik-heb-het-zwart-op-wit-gezien-het-gaat-om-het-verminderen-van-de-wereldbevolking/

Wij waren verrast hoeveel aandacht haar woorden hebben gekregen. In Duitsland, maar nu ook in Nederland. Het is voor CommonSenseTV nu al één van de meest bekeken artikelen sinds het ontstaan van dit kanaal.

Andrea zelf was ook (blij) verrast. Ze werd overspoeld met positieve reacties en wil absoluut doorgaan nu ze deze weg is ingeslagen. Mensen zijn duidelijk wakker aan het worden.

Andrea maakte direct van de gelegenheid gebruik om recht te zetten dat zij niet is ontslagen bij de AfD. “Er zijn nu eenmaal mensen die graag valse geruchten verspreiden.”, is haar reactie hierop.

“De mensen binnen de AfD zijn ontzettende lieve mensen.”

En Andrea gaat door: “Ik strijd samen met het volk. Met de mensen op straat. Zij aan zij. We kunnen iets in beweging zetten.”

Andrea wil dat dit systeem omver wordt geworpen. Dat laat ze ook in haar 2e boodschap duidelijk merken.

De beweging is er. De mensen willen wel. Het is wachten op dat ene zetje of die ene persoon die het voortouw neemt. Zij die beginnen, vangen de eerste klappen op en daar moet je heel veel lef voor hebben. Maar we zullen de helden opvangen en we zullen volgen en meestrijden.

Kijk naar de video van heldin Andrea Haberl. De dag nadat ze haar spraakbericht plaatste op Telegram:

Nederlands ondertiteld:

video

 

Andrea, je bent een ware held en het feit dat je hebt besloten deze weg in te slaan en niet af te wijken laat zien dat je een goed mens bent. Een écht mens!

Het is zeer triest dat je je wellicht zorgen moet gaan maken over je eigen familie wanneer je de waarheid spreekt. Andrea heeft een familie en je hoeft maar 1 minuut naar deze vrouw te luisteren en je ziet een liefhebbende moeder.

Bijzonder dat het altijd mensen zijn van die zogenaamde extreemrechtse fascistische politieke partijen die voor onze vrijheden opkomen en staan voor meer macht terug naar de burgers.

Schokkend!

Wij waren niet zozeer geschokt door de uitspraken van deze politica- Het is niets nieuws. We waren eerder geschokt dat dit nu pas in Nederland zo onder de aandacht kwam.

Wij en andere platforms hebben hier al heel veel over geschreven en altijd onderbouwd. Iedereen met een beetje wil en interesse die kan uitzoeken welke plannen zullen worden uitgevoerd als wij als volk niet opstaan.

Het is al heel lang bekend dat de coronavaccins niet zijn gefabriceerd om het zogenaamde covid19 virus te bestrijden. Er is zoveel wetenschappelijk bewijs, Corona (covid) wordt inmiddels door zoveel experts, wetenschappers en andere gerenommeerde personen als grote hoax bestempeld en de bewijzen liegen er niet om.

De enige reden waarom het publiek het niet weet is de criminele, corrupte, eenzijdige media.

Het past niet in hun narratief. Het past niet in het wereldbeeld dat men u probeert op te dringen. Het mág niet op TV komen. U mag de waarheid NIET weten.

Mensen zijn schapen. Hadden we oprechte media gehad dan had geen Nederlander het in zijn hoofd gehaald ooit een mondkapje op te zetten. Laat staan te voldoen aan een avondklok. Het is maar net wat de Nederlander ´s avonds om 20:00 voorgeschoteld krijgt door programma´s zoals het verschrikkelijke Nieuwsuur die dit wereldnieuws NOOIT zullen bespreken.

De media bepaalt wat dat betreft het gedrag van heel veel mensen.

Maar hoe ze het ook proberen en hoe bigtech ons ook probeert te censureren op o.a. YouTube en Facebook, het werkt averechts. Mensen zoeken de waarheid wel en ze zullen hem vinden. Censureren wekt nieuwsgierigheid op bij mensen en zij die toch al niet willen zoeken of open staan voor de realiteit zijn mensen die we liever kwijt zijn dan rijk.

Ook in de politiek staandus  mensen op. Mensen die zelf in het systeem werken komen naar buiten en vertellen hun verhaal. Dat is waarschijnlijk waarom dit verhaal zoveel aandacht trok.

Sara Cunial

Ook in andere landen zijn er politici die opstaan tegen deze hoax. In Italië was Sara Cunial vanaf het begin van deze hoax al klaarwakker. Een fragment om nooit meer te vergeten.

video

Dit vergt moed. Dit zijn mensen waarmee je de strijd gaat winnen. En zo zijn er nog veel meer. Je ziet ze niet…maar ze zijn er wel. En we gaan ze zien!

Thierry Baudet, Wybren van Haga… volg dit voorbeeld alsjeblieft heel snel op.

We laten dagelijks landgenoten vol spuiten met troep. Het is hun eigen verantwoordelijkheid maar twijfelaars zijn nog te redden.

We zijn een klein land. We kunnen ons makkelijker losrukken van die verschrikkelijke EU. Die financiële crisis die komt er toch wel aan en men zal de schuld geven aan de niet bestaande vijand: Corona. Dus die samenleving moet sowieso opnieuw opgebouwd worden.  Laten we het dan maar zelf weer eens doen. Ons eigen land opbouwen. Op onze manier. Met onze eigen wetten en regels.

Zelfvoorzienend worden en we zullen wederom geschiedenis schrijven als een klein land dat ver voorliep op de rest van de wereld.

LEES OOK:

Politica Haberl schokt wereld: “Ik heb het zwart op wit gezien. Het gaat om het verminderen van de wereldbevolking.”

 


Verspreid de vrijheid!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
20 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
20
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Hide picture