NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Nieuwe foto’s handenschuddende en knuffelende Grapperhaus

SBS6 heeft nieuwe beelden van Minister het feestje van Ferdi Grapperhaus.

Grapperhaus die Nederlanders die zich niet aan de maatregelen houden uitmaakte voor aso´s!

Mark Rutte, de man die van leugens aan elkaar hangt, loog ook nog over dit feestje.

Verder zou er wel alles aan gedaan zijn om de maatregelen op te volgen, vertelde hij nog in een persconferentie.

 

Bron: TPO

Volstrekt ongeloofwaardig.

Je kunt op je vingers natellen dat dat hele feestje, en alle mensen die daar aanwezig waren, zich geen moer hebben aangetrokken van de idiote maatregelen die Ferdi zelf oplegt aan het land. Met boetes en geweld en een strafblad. Logisch, de maatregelen slaan nergens op en hebben geen enkel positief effect. Wel heel veel negatieve effecten. Als je dat zelf weet terwijl je het je volk wel verplicht, dan ga je jezelf er niet aan houden. Veel te gevaarlijk en te vernederend.

Wanneer mag Rutte eens als punt van discussie staat om af te treden na zijn zoveelste leugen?

Het zou voor hem persoonlijk ook beter zijn. Misschien hebben Rutte en zijn makker Hugo de Jonge niet door hoeveel haat zij kweken onder de bevolking en dat een steeds groter wordende groep mensen zien voor hoeveel schade deze mensen verantwoordelijk zijn.

Hier zijn de nieuwe foto´s die zijn opgedoken.

Opvallend om bij een MSM als SBS6 een shirt te zien met “Fuck het Nieuwe Normaal”. Zou deze zender een geweten hebben? Als dat zo is, dan verwachten wij van ze dat ze alles wat ze weten onthullen en zeer kritisch te kijken naar de machten boven deze marionetten en het volk goed informeren.

 

Shownieuws vroeg om een reactie maar zijn woordvoerder laat aan Shownieuws weten: “We hebben niks toe te voegen aan de verklaring van afgelopen donderdag.”

Als iemand weet welk restaurant dit is, pleeg eens een belletje of stuur het naar ons. Kijken hoe de zaken er binnen aan toe gingen.

Wat een afgang. Wat een schande. Waar hebben wij als volk ons in mee laten sleuren.

Zie hier het fragment uit Shownieuws:

https://www.shownieuws.nl/rubrieken/sterren/2020/zien-ook-hier-breekt-ferd-grapperhaus-coronaregels/

De huilbrief van de Führer van “Justitie”.

LEES EN DEEL OOK!

Slechts 9.000 coronadoden volgens CDC in de Verenigde Staten – Media woest!

4.5 11 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
10 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Knalkopje1

In het Nieuwe Testament, Mattheus hoofstuk 23, wordt de schriftgeleerden en farizeeën grondig de oren gewassen. Grapperhaus is een typisch voorbeeld van een schriftgeleerde en farizeeër. Hoe ze ondraaglijke lasten op de schouders van de mensen leggen en die zelf met geen vinger aanraken. Verderop staat: ‘Slangen, addergebroed, hoe kunt gij aan het oordeel der hel ontsnappen?’.

Arendsoog

En dan nog zijn er mensen die geloven in het killer virus.

Nauta

Dit restaurant (NAP in Bloemendaal) is mij betekent. Het is binnen niet erg ruim opgezet. Als je de aantal mensen ziet dat op het bordes stond en de gasten die alleen voor de receptie kwamen daarbij opgeteld. Was het binnen hutje mutje oer-Hollands gezellig. Geen Corona maatregel mogelijk. Dus Rutte lult weer uit zijn nek. Met dat er binnen weldegelijk rekening gehouden is met persoonlijke (1.5mtr) afstand. Ferdinand Grappenhaus word en is onze held. Want door zijn klasse justitie gedrag is de geest uit de fles… Bravo!!

Nauta

Als je inzoomt op 1 van de foto’s dan kan je zien dat het restaurant N.A.P. (Nieuw Amsterdams Pijl) is.

corpluym

Met alles wat we nu weten, beseft U toch dat wat er nu gebeurt een teken is?
Rutte die ´´kritische vragen´´ krijgt van de Mainstream pers?
Dit geeft enkel aan dat er waarschijnlijk een vervanger gevonden is die de plaats van Rutte over gaat nemen. (Verteller verandert, verhaal blijft hetzelfde)
Zijn rollenspel is over en zal meer onder druk komen te staan nu.
Het is enkel ogen open houden voor wie (welke marionet) hij plaats moet maken.

Nauta

Als Rutte plaats “Moet” maakt, dan betekend dat er nieuwe verkiezingen komen. Als dat zo is dan worden alle coalitie partijen de oren gewassen. Dan is het onze taak om die partijen te kiezen die met het volk zijn. Ik zie FvD en paar andere als grote kans hebbers. Maar Geert en zijn PVV hebben aangetoond om met die Carona gekte door te pakken. Geert en zijn partij zijn niet stabiel genoeg om in deze tijd en de toekomst juist te handelen. Hopelijk word de FvD zo groot dat er geen coalitie nodig is.

Bart

Dit gaat hem de kop kosten. Gelukkig is er binnenkort spontaan een burgemeesterspost beschikbaar. Belangrijker, inderdaad, is of Rutte zijn positie nog houdbaar is.

Knalkopje1

Ik heb op DDS nog een stuitend verhaal gevonden, waarbij Grapperhaus ook betrokken was. Zie het eerste commentaar op het artikel:
https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/09/liegende-grapperhaus-liet-zich-fotograferen-op-het-bordes-maar-het-was-niet-intentioneel-onzin/
In april was er een begrafenis in Doetinchem. Vrienden van de overledene vormden een erehaag. De NSB-burgemeester, oeps, CDA-burgemeester, stuurde er zijn Landwachters op af en alle deelnemers, die wel de 1,5 m in acht hadden genomen, werden voor 395 euro ieder op de bon geslingerd voor samenscholing. Reactie van Grapperhaus: ‘Regels zijn regels!’ en hij weigerde de boetes in te trekken. Trouwens heb je die kop van Grapperhaus goed bekeken, een echte Gestapo-kop!

Alena

Volgens mij heeft Den Haag ons zelf opgedragen om vermoedelijke overtreders, van de corona maatregelen, aan te geven…nou ze hebben grapperhaus in overtreding gevonden en dan vinden ze het ineens geen style meer dat hij privé in de gaten wordt gehouden?! Ze hebben allemaal een dubbele pet op daar in Den Haag

Dani

Ik snap het even niet, er waren al langer foto’s in de openbaring gebracht met ministers en andere belangrijke kopstukken die er totaal geen moeite mee hebben om hun eigen wetten en regels aan de laars te lappen. Foto’s met Pinokkio en Macron. Macron in Beirut Pinokkio op Ter Schelling Pinokkio met zijn maten gezellig aan het strand, bij Scheveningen. En nu staat ineens heel nederland op de achterpoten ? Voor een paar foto’s van Grapperwaus ? Moest die man nu DE katalysator van deze verbazingwekkende ophef zijn ? Hoeveel bevestiging moet men nog hebben ? Die doen niet aan… Lees verder »

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x