Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Nieuw Zeeland: Alle “COVID” besmette mensen én familie in quarantainekampen. Aantal (hoogbejaarde) doden? 22

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Zodat we weten wat ons te wachten staat hier als een groot deel van Nederland blijft wegkijken. Nieuw Zeeland. Een land dat toch bekend stond als een ontwikkeld land waar het prettig leven was. Net als Nederland…

We hopen dat dit mensen de ogen opent dat dit niet alleen in Nederland gebeurt en men overal mensen nodig heeft die dit durven door te drukken. Waaromeen Hugo de Jonge de verkiezingen binnen zijn partij wint.. Dát zijn de mensen, totaal gevoelloos, die dat kunnen.

Autoriteiten in Nieuw-Zeeland hebben gezegd dat ze alle nieuwe besmettelijke personen met het coronavirus en hun naaste familieleden in “quarantainefaciliteiten” zullen plaatsen.

De nieuwe maatregel werd gisteren tijdens een persconferentie aangekondigd door de directeur-generaal van gezondheid, dr. Ashley Bloomfield.

“Alle gevallen, bevestigde gevallen, moeten worden beheerd in quarantainevoorzieningen”, zei Bloomfield, eraan toevoegend dat de verhuizing aantoonde “hoe serieus we zijn in het beperken van elk risico van voortdurende overdracht – zelfs in onszelf isolement en inclusief voor anderen in het huishouden. “

In Nederland is gebleken dat er per miljoen inwoners zo´n 361 mensen aan COVID overleden. Gemiddelde leeftijd 82 jaar. Met achterliggende aandoeningen op een enkeling na. Het zijn de officiële cijfers van henzelf.

Weet u hoeveel mensen er per miljoen in New Zeeland aan COVID gestorven zijn? Met de gemiddelde leeftijd van 82 jaar?

VIER! En weet u het totaal aantal doden in Nieuw Zeeland? 22! Tweeëntwintig!!! Er komen dus een soort concentratiekampen voor een land met 5 miljoen mensen waar in een ruime 6 maanden 22 oudjes (met alle respect) zijn overleden. We zullen maar weer niet over de griep beginnen die in dat zelfde land iederjaar (dat is de natuur) aan duizenden mensen, gemiddeld 65 jaar, het leven kost.

 

 

Stel uzelf de vraag: Hoe kan men dit verantwoorden? Hoezo is het stellen van kritische vragen, die de media niet stellen, gek? Of raar? Of complotgekkies? Is het niet andersom? Wie is er nou gek? De kans dat je door de bliksem geraakt wordt is tig keer groter!

Ben je niet juist een “gekkie”, als je denkt dat dit normaal is en voor de bestwil van het “volk”? Ze raken alles kwijt!! Voor 22 bejaarde doden?? En daar is geen andere oplossing voor?? KOM OP!! Zelfs de grootste haters van pagina´s zoals CSTV MOETEN dit toch inzien?

BRON:

https://www.worldometers.info/coronavirus/

Bloomfield gaat rustig door:

“Dit geldt voor alle gevallen en ook voor naaste familieleden die mogelijk gevaar lopen”, aldus Bloomfield.

In een aparte video maakte premier Jacinda Ardern duidelijk dat iedereen in de quarantainevoorziening die weigerde een coronavirus-test af te leggen daar eenvoudigweg 14 dagen zou worden vastgehouden.

Nogmaals, en heel veel mensen blijven dit ontkennen óf willen het niet inzien. COVID19, is voor vrijwel NIEMAND schadelijk en staat onderaan ieder lijstje als doodsoorzaak. Er zijn tig artikelen die dit duidelijk maken en letterlijk duizenden artsen, experts en wetenschappers die dit, keurig onderbouwd, laten zien.

Maar..beste mensen, YouTube, Facebook, Twitter en de media laten dit niet toe en censureren het. Alleen dat wetende.. gaat er dan bij u echt geen belletje rinkelen??

https://twitter.com/_reddpill/status/1293400780167208960?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1293400780167208960%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fsummit.news%2F2020%2F08%2F14%2Fnew-zealand-says-it-will-put-all-new-covid-infectees-their-family-members-in-quarantine-facilities%2F

 

WEER IN LOCKDOWN

Eerder deze week nam Nieuw-Zeeland het besluit om een ​​nieuwe lockdown op niveau 3 in Auckland en een lockdown op niveau 2 in de rest van het land op te leggen nadat slechts 4 nieuwe COVID-19-gevallen waren ontdekt, waarbij alle geïnfecteerden deel uitmaakten van dezelfde familie. .

Dit leidde ertoe dat scholen, bedrijven en restaurants allemaal voor een periode van 3 dagen gesloten waren, wat Ardern duidelijk maakte dat het verlengd kon worden.

Daarvoor was er in 102 dagen geen enkel geval van coronavirus geregistreerd in het hele land.

Het totale dodental van het coronavirus voor Nieuw-Zeeland bedraagt ​​slechts 22 mensen tijdens de hele pandemie.

In het naburige Australië heeft de politie de bevoegdheid gekregen om huizen binnen te gaan zonder een bevel om quarantainecontroles uit te voeren.

Je kunt je afvragen wat er zal gebeuren met mensen in Nieuw-Zeeland die weigeren om tegen hun wil in een quarantainekamp van de regering te worden vastgehouden.

Bron:
https://summit.news/2020/08/14/new-zealand-says-it-will-put-all-new-covid-infectees-their-family-members-in-quarantine-facilities/

COMPLOTDENKERS

Er zijn, ook in Nederland, miljoenen, wellicht miljarden mensen die hun medemens willen waarschuwen wat er gaande is en wat er staat te gebeuren. Al deze mensen hebben dit, vanaf dat corona haar intrede deed, voorspeld. En het is uitgekomen. En we weten wat er gaat gebeuren. Het is publiekelijk bekend maar, het grote filter dat tegenhoudt dat de kennis van de mens groter wordt en zulke bizarre zaken gaande zijn, is omdat de media u niets van de werkelijkheid laat zien. ALLES wat de mainstream media eruit kraamt is in opdracht van, of voor de agenda van, de politiek. Begrijp dat nou. Kijk wie de media controleerd.

Zie wie alle Nederlandse kranten in handen heeft. Hoe kunt u van zulke bronnen uw mening vormen? Dat is ongezond en niet verstandig. Uw wereldbeeld is totaal verknipt. En dat is logisch na jarenlang allen maar de mainstream media te hebben gehad als informatiebron.

Maar nu! Nu kunt u ZELF op zoek! En DAN komt de waarheid naar boven. Een kleine schatting is dat mensen die eens met een open mind op zoek gaan hoe de wereld echt in elkaar steekt en begrijpen wat MACHT is… binnen een aantal uren aan zelfonderzoek klaarwakker zullen zijn. We hebben er veel gezien. Gelukkig. Want iedereen die rationeel kan denken zal zien hoe de vork in de steel zit.

Vraag uzelf af. In zo´n verschrikkelijk tijd, en dan praten we niet over corona maar de onwaarschijnlijke bizarre vergaande maatregelen, waarom is er in de politiek en in de media geen ruimte voor tegengeluiden?

Waarom worden alternatieve oplossingen tegen Covid19 niet eens besrpoken terwijl miljoenen experts en artsen hier hele zinnige dingen over te zeggen hebben? Waarom wordt er van ons verwacht dat wij alles aan moeten nemen van het handje vol vaste experts die de media ons laat zien?

Mensen, het is 2020. Wij als mensheid kunnen zoveel kennis en wijsheid op doen dat we normaal gesproken als mensheid al veel verder zouden zijn. Men weet dat! De politiek maar ook de machten daarboven, weten dat! Deze “onzin” maak je over 10 jaar niemand meer wijs. We weten wel beter. En daarom…de meest iorrationele maatregelen in Blitzkrieg tempo.

Het is hun laatste kans. Dit is onze kans! WORD WAKKER!

Kijkt u nog eens deze video van de Hoofdcommisaris van Politie. Dit is waar wij staan.

Over COMPLOTDENKEN:

Vraag het uzelf af! Niet voor ons. Voor uzelf! Kijk eens goed om u heen waar we in vredesnaam mee bezig zijn. En over complotdenken… het woord complot wordt zo fout geïnterpreteerd. Natuurlijk is er een complot. Alles is een complot. Maar begrijp dan ook de definitie van COMPLOT!

Robert Jensen, of je hem mag of niet (het is te gek voor woorden dat er telkens bij te moeten zeggen) het gaat er niet om wie er iets zegt maar wat er gezegd wordt.

Hier legt Robert Jensen exact uit hoe verkeerd het woord complot of complotdenkers wordt geïnterpreteerd en gebruikt. Niet in complotten geloven… dat is pas een bizar complot.


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
2
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x