nl Nederlands

NIEUW! De J.P. Show – Hoe denkt Hengelo over Zwarte Piet?

Bij CSTV willen we het nieuwe geluid van het gezonde verstand samenbrengen om zo dit zo toegankelijker te maken voor iedereen.

Naast media zoals Jensen en UpNetwork is het ook van groot belang dat we samenkomen en ons verenigen. Daar kunnen wij dan weer ons steentje aan bijdragen.

Ons oog viel pas op J.P. Ramackers met zijn J.P. Show. Puur toevallig. In zijn show praat J.P. over politiek maar ook over andere zaken en ondergetekende heeft gelijk 4 afleveringen helemaal afgekeken. Niet begrijpend dat zijn show nog niet eerder was opgevallen door ons en dat er maar zo weinig mensen zijn geabonneerd op zijn kanaal.

Het geeft maar weer aan hoe Youtube het de kanalen met dit soort geluid heel moeilijk maakt. Ook wij dachten in het begin dat dat een samenzweringstheorie was, maar wanneer je eenmaal een kanaal hebt, dan weet je wel beter.

Na het zien van de shows hebben we direct contact opgenomen en zowel J.P. als wij zijn ontzettend blij dat we hem hier aan jullie mogen introduceren. Dit is zijn 11e show maar de 1e voor CSTV. Geniet van de J.P. Show!

Kanaal van J.P.
0 0 vote
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95

succesboeken.nl

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95

succesboeken.nl

Gerelateerde berichten

DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50

succesboeken.nl

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x