Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

NIEUW! De J.P. Show – Hoe denkt Hengelo over Zwarte Piet?

Bij CSTV willen we het nieuwe geluid van het gezonde verstand samenbrengen om zo dit zo toegankelijker te maken voor iedereen.

Naast media zoals Jensen en UpNetwork is het ook van groot belang dat we samenkomen en ons verenigen. Daar kunnen wij dan weer ons steentje aan bijdragen.

Ons oog viel pas op J.P. Ramackers met zijn J.P. Show. Puur toevallig. In zijn show praat J.P. over politiek maar ook over andere zaken en ondergetekende heeft gelijk 4 afleveringen helemaal afgekeken. Niet begrijpend dat zijn show nog niet eerder was opgevallen door ons en dat er maar zo weinig mensen zijn geabonneerd op zijn kanaal.

Het geeft maar weer aan hoe Youtube het de kanalen met dit soort geluid heel moeilijk maakt. Ook wij dachten in het begin dat dat een samenzweringstheorie was, maar wanneer je eenmaal een kanaal hebt, dan weet je wel beter.

Na het zien van de shows hebben we direct contact opgenomen en zowel J.P. als wij zijn ontzettend blij dat we hem hier aan jullie mogen introduceren. Dit is zijn 11e show maar de 1e voor CSTV. Geniet van de J.P. Show!

https://www.youtube.com/watch?v=h85CtlTb9a4

Kanaal van J.P.
[embedyt] https://www.youtube.com/embed?listType=playlist&list=UUVHxFiLHAnOqcCcThN9h80A&layout=gallery[/embedyt]

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x