NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Niet meer dan €2.000 op zak en de vervanging van cashgeld: CBDC

VVD – MEER DAN €2.000 OP ZAK? STRAFBAAR EN JE MAG HET OVERSCHOT INLEVEREN EN €2.500 BOETE

Inwoners en bezoekers van Rotterdam mogen straks nog maar maximaal tweeduizend euro cash geld op zak hebben. Hebben ze meer munten en bankbiljetten bij zich, dan kunnen ze die meteen inleveren en krijgen ze een boete van 2500 euro.

Onder de noemer “strijd tegen drugscriminelen”. 

Doet ons denken aan die 2 vliegtuigjes als excuus voor “The War on Terror”

De liberalen willen het ’geldmaximum’ opnemen in de algemene plaatselijke verordering (apv). Ook moeten onder meer luxe kleding- en sieradenwinkels en autoverhuurbedrijven worden verplicht om contante geldbetalingen van meer dan 500 euro te weigeren. Wat heeft dat met drugscriminelen bestrijden te maken? Ja, met een lange omweg kun je alles wel linken aan drugsgeld.

Ook melden onze vrienden van De Telegraaf:

Het stadhuis moet, als het aan de VVD ligt, om de tafel met luxe winkels en autoverhuurbedrijven.
“Zij moeten zich collectief uitspreken tegen cashbetalingen van meer dan 500 euro. Lukt dat niet, dan kan er altijd nog een vergunningsplicht worden opgelegd.”

Het klinkt allemaal weer heel nobel, maar het is wéér een inperking van vrijheden.

EINDE CASHGELD – WELOM CBDC1

Dit document moet iedereen doodsbang maken:

Het gaat over een geldsysteem dat men in 2024 wil invoeren. CBDC1

Het begint zo:

“DNB heeft een positieve grondhouding tegenover digitaal centralebankgeld (CBDC1), dat wordt
uitgegeven door de centrale bank en algemeen toegankelijk is voor huishoudens en bedrijven.”

Lees het document. u kunt het ook downloaden:

WEB_127593_OS_CBDC_tcm46-388318

Het zijn 46 pagina´s maar binnen een uurtje ben je er doorheen.

Enkele voor de hand liggende conclusies die we uit dit document halen:

  • Geld wordt digitaal geoormerkt. Voorbeeld: Krijg je vakantiegeld dan kun je daar geen auto van kopen. Verzekeringsgeld? Onkostenvergoeding? Men bepaalt welk geld u waar aan uit kunt geven.
  • De staat heeft volledige controle op iedereen zijn “geld” en ziet exact (en bepaalt ook) waar het aan uitgegeven wordt. Je kunt geen koekjes halen van geld dat bedoelt is om een nieuwe wasmachine te kopen. Het geld (een bestand) wordt niet geaccepteerd.
  • Overtreed je de wet? Rijd je door rood licht of erger nog met deze dwangmaatregelen, loop je te dicht tegen iemand aan of knuffel je iemand (5G maakt dit mogelijk 24/7 te controleren) dan wordt er automatisch geld afgetrokken van je “rekening” of hoe je het ook wilt zien.
  • Verschillende prijzen voor verschillende mensen. Wanneer een regering vindt dat de één meer zou moeten betalen voor een bepaald product, dan doet men dat gewoon. Jouw “geld” (jouw computerbestandje) wordt alleen aangenomen als zij dat willen.

Geld wordt dus ingedeeld in categorieën.

Zo kun je natuurlijk heel ver gaan. Als je nadenkt dan weten we dat dat steeds verder gaat. Men gaat zich overal mee bemoeien. Als je een bepaalde ziekte hebt dan zal een aankoop dat niet samengaat met jouw ziekte (al koop je het voor een ander) niet doorgaan.

De mogelijkheden van de regering om zich met ieder aspect van jouw leven te bemoeien zullen grenzeloos worden.

Misschien dringt het eindelijk eens door bij diegenen die kritische vragenstellers over 5G voor “idioten” uitmaakten.

Deze roeptoeters moeten eens gaan begrijpen dat mensen die de rest willen waarschuwen zich meestal baseren op feiten. Niet op hun eigen hersenspinsels.

Lees het document en mensen die meer verstand hebben van dit soort zaken en dit toe willen lichten, zijn van harte welkom.

doneer
5 8 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
2 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
ignorant

Je vrijheden laten ontnemen onder het mom van terrorisme bestrijding of drugshandel inperken .Er is altijd wel een moreel aanvaardbaar excuus te vinden om de ander tot slaaf te maken . Het begint al met je superieur voelen en geen kritiek te kunnen accepteren , nietwaar De Jonge Jozef ? Terwijl het leven er uiteindelijk om gaat een ander ook zijn leven op zijn manier te gunnen . Het gebruik van de woorden ik of wij verraadt al de despotische instelling van veel van onze medemensen , in dit geval vooral de corona-gelovigen .

Knalkopje1

Een partij die vrijheid en democratie in het vaandel heeft staan komt met het fascistische idee om in Rotterdam iedereen die meer dan 2000 euro contant bij zich draagt het ‘teveel’ af te nemen en daarbovenop ook nog eens een boete van 2500 euro en nog wat andere belachelijke maatregelen. Misschien ook nog huizen met stormrammen binnenvallen door politie of BOA’s om te onderzoeken of daar meer dan 2000 euro aanwezig is, VVD? Stem de VVD maar helemaal weg.

Last edited 25 dagen geleden by Knalkopje1

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x