Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Niet gevaccineerden moeten bestreden worden op Menorca

“Het percentage terughoudendheid tegen vaccins groeit naarmate de vaccinatie vordert en dat moet worden bestreden!”

De deltavariant, het nieuwe speeltje dat de overheden kunnen gebruiken om de bevolking nog meer angst aan te jagen zodat zij mee zullen doen aan dit eugenetische experiment, blijkt niet angstaanjagend genoeg.

En daardoor krijgt het Kwaad steeds meer gezichten. De wanhoop is groot. Maar de ondergang voor ons als mens ook. Welke kant gaat dit op?

Schaamteloze uitspraken

In de lokale krant van het Spaanse eiland Menorca schromen politici en corrupte duistere medici zich er niet meer voor om zich publiekelijk op te stellen als daadwerkelijke nazi´s die volledig om zijn en tegen geen prijs meer zullen stoppen omdat ze denken aan de winnende kant te staan en aan hun eigen belangen te denken.

Momenteel is het aantal Menorcanen dat volgens het “volledige schema” is gevaccineerd aanzienlijk hoog, 63,5 procent van degenen boven de twaalf jaar.

Nu meer en meer mensen het spel doorkrijgen, of in ieder geval zien dat deze vaccins levensgevaarlijk zijn, is de afgelopen weken een opmerkelijke daling van de vaccinatiegraad is geconstateerd.

“Een voorzienbaar fenomeen. We noemen het De Laatste Mijl”, aldus één van de Dr. Mengele wannabees Maties Torrent.

Maties Torrent – “Epidemioloog” van Menorca

Niet vaccineren moet worden bestreden

“Het percentage terughoudendheid tegen vaccins groeit naarmate de vaccinatie vordert en dat moet worden bestreden”, zegt hij.

Hij heeft ook zijn ideeën om dit voor elkaar te krijgen.

“Maatregelen zullen moeten worden genomen tegen niet-gevaccineerden. Het is triest om op dat punt te moeten komen”, aldus Torrent.

President en socialiste Francina Armengol heeft er deze week bij het parlement op aangedrongen dat ze van de regeringeisen dat de toegang tot culturele, sportieve en recreatieve evenementen wordt beperkt voor niet gevaccineerden.

En waarom? “Ze lopen risico, hoeveel anderen ook zijn gevaccineerd, en ze maken het ook gemakkelijker voor het virus om te blijven circuleren, met het risico dat dit impliceert dat het zal muteren en wie weet of het nog besmettelijker wordt.”

Wat een nonsens. En mensen slikken het zonder de meest voor de hand liggende vragen te stellen. Doe je dat wel? Antivaxxer. Complotdenker.

En nu: niet gevaccineerd? Untermensch. Minder rechten.

Exact zoals al lang voorspelt. Of denkt u dat het toeval is dat de vaccins zogezegd maar voor “70% werken”. Dat er daadwerkelijk ineens variant na variant opduikt? Het idiootste verhaal ooit wordt door de massa geslikt.

De krant meldt ook dat dezelfde conclusies zijn getrokken door epidemiologen die Europese regeringen zoals Italië en Frankrijk adviseren, die hun wettelijke arsenaal hebben aangescherpt om vaccinatie aan te moedigen.

De TV-virologen en zij die in de pas meelopen om welke reden dan ook, wel te verstaan. Niet de echte wetenschappers. Die worden hardnekkig gecensureerd.

Presidente Francina Armengol

Alles wat we hebben voorspeld met z´n allen, al anderhalf jaar lang, komt één voor één uit. Wat werden we weggehoond en uitgelachen.

Ik werd door vrienden en bekenden ook uitgelachen. En het probleem met die mensen die je toen uitlachten? Ze ontwijken je nu. Alsof het een spelletje gelijk halen is. Ze worden zelfs kwaad. Uit frustratie dan ofzo? Ik zou willen dat ze me wakker schudden als ik in die situatie zou ziten.

Daar ben je vrienden voor, toch? Achteraf heb je er maar weinig. Echte vrienden nemen je serieus,

Stop met prikken, vrienden.

En het blijft niet bij prik 1 of prik 2. Prik 3, 4, 5, 6 en 7 komen ook. (bron) Misdchien heb je met 1 prik nog mazzel.

Nu kunt u zich als mens nog verzetten. Zonder de gehoorzaamheid van de massa zijn deze Duivelse mensen nergens.

Dit gaat niet over corona. Dit gaat niet over uw gezondheid. Dit is goed tegen kwaad. Het is eigenlijk zo eenvoudig.

video

Bron:
https://www.menorca.info/menorca/local/2021/07/29/723243/expertos-apuestan-por-restricciones-para-vacunados-para-llegar.html

Lees ook:

Belangrijk en schokkend! De leugens ontmaskerd

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
22 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
22
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Hide picture