NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Nico Parlevliet vertolkt de stem van vele Nederlanders voor een rechter

“Wanneer het recht alles blijft verbieden, verliest ze vertrouwen dat niet meer is terug te winnen.”

Al omschrijft Nico Parlevliet het zelf heel goed: “Ik praat ook hier tegen een muur.”, het is altijd goed om te laten zien dat mensen op een keurige manier in staat zijn om de gevoelens van vele burgers te vertolken tegen een rechter.

Ook het aanpakken van geldwolven die gebruik maken van deze coronascam, zoals raadsheer Schepel uit Den Haag, die ook zelf aanwezig is, doet toch weer wat goed.

 

Beelden komen van Blue Tiger Media:
https://www.youtube.com/watch?v=3vENsTkTBVs
Ken je Blue Tiger Media niet? Echt even subscriben.

4.8 4 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
7 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
vrij mens

Indrukwekkend en ontroerend. Deze man vertolkt inderdaad de stem van waarschijnlijk het merendeel van de Nederlanders. Ik zie een enorme tegenstelling: Gepassioneerdheid tegenover gevoelloosheid. Inleving tegenover gebrek aan empathie. Nederigheid tegenover arrogantie. Gewetensvol tegenover gewetenloos. Nico praat tegen dovemans oren: Deze mensen menen dat ze geleerd zijn maar weten niets van het leven. Ze denken dat ze ontwikkeld zijn maar zijn in werkelijkheid in hun ego’s blijven steken. Ze verbeelden zich dat ze bewust zijn maar behoren, juist door hun universitaire hersenspoeling bestaande uit het braaf reproduceren van de officieel voorgeschreven werkelijkheid, tot de minst bewuste burgers van Nederland. Het Nederlandse justitieapparaat is een hilarische flop en corrupt tot op het bot.

Marcel

Wat een ontzettende goede reactie en to the point analyse. Exact dit wat u omschrijft vindt hier plaats en ook overal in de maatschappij. Gesprekken voeren met mensen over lastige onderwerpen als boerenrechten, klimaatgedoe, rascisme, virussen, EU-infiltratie, eerlijke journalistiek, gelijkwaardigheid, etc. is ontzettend lastig als je in zulke tegenstrijdigheden terecht komt. En hoe maak je iemand duidelijk dat er een storing in het bewustzijn heeft plaatsgevonden waardoor je niet tot elkaar komt? Het is een bijzondere tijd.

vrij mens

Dank! hoe maak je iemand duidelijk dat er een storing in het bewustzijn heeft plaatsgevonden waardoor je niet tot elkaar komt?” Exact! Sinds COVID en de procesgang van Viruswaanzin lijkt de kloof onoverkomelijk geworden. Het zijn in werkelijkheid onbewuste establishment-zombies. Gate-keepers. Zij hebben hun keuze blijkbaar gemaakt: tégen het volk.

Smartshop

De wel bekende useful idiots.

Hansz

Als je van hilarische flop…Dramatische flop maakt, ben ik het voor 100% met jouw mooie rake reactie eens, anders 99%

Last edited 4 maanden geleden by Hansz Pint
vrij mens

Ik kan de inmiddels legendarische vaderlandse Kromspraak sinds Joris Demmink, mede gezien eigen ervaring, niet meer serieus nemen maar wil niet in huilen uitbarsten. Dat gun ik ze niet. Daarom lách ik om hun potsierlijke zelfingenomenheid, hun bespottelijke gekronkel om de drek van onze heersers onder het kleed te houden. They are pathetic! 

Bart

In 1 adem uitgekeken en de beste man heeft volledig gelijk. Het vertrouwen in de Nederlandse rechtsstaat is tanende.

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol