Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE Italiano IT Español ES

Nexit. Tijd om dag te zeggen.

Een petitie is een kans om ons als burgers massaal te laten horen.

Je bereikt er niets mee, hoor je vaak. Je zult er niet direct een Nexit mee afdwingen, nee.

Maar wordt zo´n petitie echt massaal getekend dan brengt dat moed onder de burgers wat kan leiden tot nog meer wanhoop bij politici. En de politici die aan onze kant staan hebben een extra wapen. En bovenal. Laat jezelf altijd horen!

De teller staat op dit moment op 22.246 ondertekeningen.

Alles aangrijpen.

Wij

Alle burgers van Nederland

constateren

 • Dat Nederland per direct uit de EU moet stappen zodat Nederland het zelf weer volledig voor het zeggen heeft.
 • Dat als Nederland uit de EU stapt geen miljarden meer naar brussel hoeven te gaan zodat het geld in eigen land besteed kan en moet worden.
 • Dat we moeten voorkomen dat Mark Rutte straks naar Brussel vertrekt en daar een functie krijgt in de Europese Commissie.

en verzoeken

 • Dat Nederland per direct uit de EU stapt.

Klik hier voor de petitie!d

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

2
Houd het netjes. Persoonlijke aanvallen, onderling schelden en grove schuttingtaal worden verwijderd. Het draagt niets bij aan de discussie en het verpest de sfeer..

Reageer

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
dreamteam
Lid
dreamteam

Wanneer ik de reactie van Hanz nog lees “De EU als termietenheuvel”, dan wordt er nog de suggestie gewekt dat er nog enig nut aan deze EU kleeft voor de inwoners van deze heuvel, de EU echter kent helemaal geen nut meer voor de inwoner hiervan, het is een uiterst select gezelschap, dat ten koste van de massa profiteert, het is dus eigenlijk een vorm van parasitisme! Ik zou eerder de vergelijking willen gaan maken met de voormalige Sovjet Unie, ook daar waren de happy few aan de macht, die het zo voor zichzelf en de volksmassa hebben verpest, dat… Lees verder »

Hansz
Lid
Hansz

DE EU ALS TERMIETENHEUVEL. Alles ten dienste van de koningin… is de regel van zonmierennest, en daar lijkt het in de megalomane breinen van de EU-Masters ook op... Masters.. meervoud, met als ultiem doel EEN KONING-in... met natuurlijk een leger om de belangen van de opperbevelhebber te verdedigen, èn... een legertje aan onderkoningen met daar weer bij hùn kring van getrouwe belanghebbenden etc. Een aloud verhaal van uitbuiting en onderdrukking van demieren.... Waar in de gemeenschap van een termietenheuvel alles ten dienste staat van de koningin, en dus in het uitbreiden, floreren en voortbestaan van de gemeenschap, ligt dat in… Lees verder »

CSTV Video´s

Meer dan 300 video´s op ons Youtubekanaal

Laatste nieuws

Gerelateerde berichten

Geniet thuis van heerlijk water met de Amfa4000.

Met de bekende Amfa4000 heeft u geen last meer van kalkaanslag in uw badkamer

Zo smaakt uw water lekkerder en gaan huishoudelijke apparaten langer mee en dat voor slechts een eenmalige investering van € 149,-. in plaats van €299

“De compacte waterontharder gaat om uw waterleiding en het magnetisch veld en voorkomt dat calcium en magnesium kristalliseren.”

We hebben het geprobeerd. Of het duurzamer is voor de apparaten is nog te vroeg om te zeggen. Kalkaanslag hadden we al weinig last van maar nu helemaal niet meer..

En het drinkwater smaakt inderdaad veel zuiverder. Common sense.

Via deze aanbieding €130 euro korting en u steunt CSTV
 • Tot wel 85% minder kalkaanslag
 • 1 Amfa4000 is geschikt voor het hele huis
 • Krachtig systeem 0.117 Tesla = 1170 Gauss
 • Geschikt voor elk type woning
 • Zelf binnen 5 minuten installeren
 • Gratis bezorgd
 • Geen service- en onderhoudskosten
 • Voor 23:59 uur besteld, is morgen in huis.
%d bloggers liken dit: