NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

New York – Horecagelegenheden klagen gouverneur Andrew Cuomo aan

Een groep restaurants in New York City heeft een rechtszaak aangespannen tegen gouverneur Andrew Cuomo vanwege de coronavirusregels van de staat . Volgens de rechtszaak hebben de restaurants moeite om bij te blijven, aangezien de regels met betrekking tot de pandemie blijven veranderen.

De rechtszaak omvat 70 bars en restaurants uit New York City, meldt Eater New York . De restaurants klagen echter niet over specifieke coronavirusgerelateerde regelgeving. In plaats daarvan richt de rechtszaak zich naar verluidt op hoe de stad regelmatig de regels wijzigt. (bron)

Andrew Cuomo

 

Eater meldt dat de restaurants al duizenden dollars hebben uitgegeven om hun zaak “coronaproof” te maken om aan de voorschriften te voldoen. Deze veranderingen omvatten onder meer: ervoor zorgen dat eetruimtes voldoen aan sociale afstanden en het bouwen of uitbreiden van eetruimtes buiten.

Nadat ze zoveel geld hebben uitgegeven om deze wijzigingen aan te brengen veranderde de stad, keer op keer, zonder waarschuwing de coronavirusregels.

De rechtszaak eist naar verluidt compenserende en bestraffende schadevergoedingen voor de horecazaken. Dit voor de huidige en blijvende gevolgen die de coronamaatregelen en -bevelen hebben gehad op de restaurants.

Dit is niet de eerste rechtszaak waarmee de staat van restaurants te maken heeft gekregen met betrekking tot het coronavirus.

Fox News meldde eerder dat een restauranteigenaar in de staat New York zich bij anderen aansluit in een rechtszaak tegen de democratische gouverneur Andrew Cuomo, waarin hij zei dat het ‘moeilijk was om te zien’ dat zijn klanten naar restaurants in een nabijgelegen provincie gaan in plaats van de zijne vanwege het minder beperkende coronavirus maatregelen. (bron)

“Hier zijn we in ons drukste seizoen en veel van onze klanten gaan gewoon een paar kilometer verderop, in sommige gevallen aan de overkant van de straat en dineren binnen”, vertelde Greg Duell, de mede-eigenaar van Duff’s in Erie County, ” Fox & Friends First “op dinsdag. (bron)

Aan de overkant zitten grote restaurants die wel gewoon open mogen blijven. Daar schijnt het virus niet heen te vliegen.

Bronnen:
https://ny.eater.com/2021/1/12/22225872/nyc-restaurants-lawsuit-cuomo-state-regulations
https://www.foxbusiness.com/lifestyle/more-nyc-restaurants-sue-cuomo-changing-dining-regulations

Zie ook:

Gouverneur Cuomo – Verantwoordelijk voor duizenden COVID-doden

 

 

 

Beoordeel dit artikel alstublieft. Het helpt mee om door de censuur heen te komen.

0 0 Stem
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments

We hebben uw hulp hard nodig

Ondersteun je immuunsysteem!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
1
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x