Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE Italiano IT Español ES

Netflix en de normalisatie van pedofilie

Netflix heeft een show uitgebracht, samen met dragqueen RuPaul.

De show heet “AJ and the Queen” waarin een 10-jarige transseksueel samen optreedt met een dragqueen, in voornamelijk gay clubs door het hele land.

In één scène wordt de 10-jarige een “top” genoemd. Dat is een seksuele term voor diegene die penetreert tijdens de seks.

Dragqueen RuPaul is wel vaker in opspraak geweest, met name als het gaat om omgang met minderjarige dragqueens zoals “Desmond is Amazing”.

Deze kant gaan we op. Op scholen wordt de transgender ideologie goedgekeurd en uw kinderen worden er aan blootgesteld. Deze maand een uitgebreide reportage hierover op CSTV Youtube.

RuPaul stelt de jonge kinderen bloot aan handelingen van seksuele aard.

Bron:
https://nationalfile.com/netflix-show-features-10-year-old-trans-kid-as-a-top-in-sexual-terms/

Screenshot uit AJ and the Queen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on telegram
Telegram
Share on reddit
Reddit

1
Houd het netjes. Persoonlijke aanvallen, onderling schelden en grove schuttingtaal worden verwijderd. Het draagt niets bij aan de discussie en het verpest de sfeer..

avatar
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
1 Comment draad
0 Draad antwoorden
0 Volgers
 
Comment met meeste reacties
HOT! comment
1 Comment schrijvers
YY Recente comments schrijvers
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
YY
Lid
YY

Zover zijn we al afgezakt en murw gemaakt dat slecht dat 10 jarige transseksueeltje als onderwerp van wat Netflix en andere streaming diensten aanbieden de grens is. Het feit dat opeens volledige en langdurige homofiele scènes worden opgedrongen alsof het normaal is, is kennelijk geen kwestie meer. Maar het ís niet normaal, het is een seksuele stoornis. Niet dat degenen die eraan lijden met rotte tomaten moeten worden bekogeld, want net als alle andere zieken hebben zij recht op vrijheid en bescherming, maar dat betekend niet dat het genormaliseerd mag worden en op school onderwezen alsof dit een normale en… Lees verder »

CSTV Video´s

Meer dan 300 video´s op ons Youtubekanaal

Laatste nieuws

Gerelateerde berichten

Geniet thuis van heerlijk water met de Amfa4000.

Met de bekende Amfa4000 heeft u geen last meer van kalkaanslag in uw badkamer

Zo smaakt uw water lekkerder en gaan huishoudelijke apparaten langer mee en dat voor slechts een eenmalige investering van € 149,-. in plaats van €299

StudentenlevenStudentenleven