NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Netflix brengt film die kinderen seksualiseert en krijgt prijs van PEDOFIEL

Netflix brengt binnenkort de nieuwe film ‘Cuties’.

De film speelt zich af in Frankrijk, daar luidt de titel dan ook ‘Mignonnes‘.

Het gaat over meisjes van elf jaar oud, die een dansgroep willen oprichten om te ‘twerken’.

De pre-teens ontdekken in de hyper-geseksualiseerde trailer hun vrouwelijkheid en proberen in de film hun weg te vinden naar authenticiteit en levensbestemming.

Dit druist veelal in tegen de tradities en geloof van de piepjonge meiden van huis uit.

Zo hebben een omgebouwd jongetje en een islamitisch meisje het extra moeilijk.

Het 11-jarige moslim meisje mag niet twerken van haar familie, maar in het seculaire en liberale Frankrijk moet en zal ze het podium op.

Twerken is een dansvorm waarbij danseressen hun heupen naar achteren gooien om met hun billen te schudden in een laag gehurkte houding.

‘Dit is de poster. En onthoud dat de hoofdactrice pas 11 jaar is. Zowel in de film als in het echte leven,’ staat te lezen op iemands Twitter.

‘Amy, 11, is gefascineerd door een dansgroep die twerkt. Ze hoopt lid te worden en begint haar vrouwelijkheid te verkennen, waardoor ze tegen haar families islamitische tradities ingaat’, twittert iemand anders.

De reacties zijn niet positief. Één twitteraar beschreef de film als Epsteins favoriete film had hij nog geleefd.

‘Iedereen die geabonneerd is op Netflix betaalt feitelijk mee aan de vele (o.a) pedofilie bevorderende producties van dit filmbedrijf.

Gebruik eens een keer logica en stop met kijken naar de brainwashing van Netflix.’

Ondertussen heeft Netflix zich wel al geëxcuseerd voor de poster.

‘Het spijt ons oprecht voor het ongepaste kunstwerk dat we gebruikt hebben voor Cuties. Het was niet oké; noch was het representatief voor de film. We hebben de poster en filmbeschrijving aangepast’, zei een woordvoerder van Netflix.

Toch blijft de film online staan. Er gaat een foto rond van een lezer die vraagt waarom een film die kinderen seksualiseert, toegelaten wordt?!

Het antwoord van Netflix is duidelijk:

‘We begrijpen dat niet alle verhalen voor elke kijker even aantrekkelijk zijn. Daarom investeren we in een grote diversiteit van inhoud van over de hele wereld.’

Daarnaast weigert Netflix ja of nee te zeggen op de vraag of ze pedofilie steunen.

‘Daar kunnen we nu niet op antwoorden, we geloven in creatieve vrijheid en we respecteren alle religies, culturen en waarden’.

‘Maar deze fantastische film ‘Cuties’ heeft een prijs gewonnen op Sundance Film Festival!’, aldus Netflix.

https://twitter.com/godblesstoto/status/1296510535651991552?s=20

Dit blijkt geen extra punten of toegevoegde waarde op te leveren voor Netflix noch voor de film, nadat bekend werd dat het Sundance Film Festival mede gefinancierd wordt door een veroordeelde pedofiel.

Deze pedo, Sterling van Wagenen, zit momenteel als zeventiger een straf uit van minstens zes jaar.

Vorig jaar juni werd van Wagenen veroordeeld voor kinderverkrachting.

Hij heeft tussen 2013 en 2015 tweemaal een klein meisje, dat toen 7 en 9 jaar oud was, gemolesteerd in Salt Lake City, Utah.

In 1993 zou hij een jongetje hebben verkracht. Nadat dit slachtoffer, Sean Escobar, naar voren stapte met deze informatie werd van Wagenen ontslagen bij de University of Utah’s Film and Media Arts Department in februari 2019.

Sean Escobar

5 1 vote
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
5 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
dreamteam

Toen ik het woord twerken zag staan, moest ik toch wel even een filmpje op YouTube aanspreken, dit fenomeen was mij als oudere Nederlander namelijk niet bekend, maar al gauw werd mij dit soort van paringsritueel wel duidelijk. Het filmpje welke ik zag was van jong volwassen vrouwen, wat me de eerste minuten van het filmpje me wel grappig over kwam, maar al snel verveelde en ja ik heb de nodige tijd besteed aan dansen in mijn leven, meer dan de gemiddelde Nederlander, maar dit doe je kinderen toch niet aan? Wanneer ik een dansuitvoering zie, of dit nou kinderen… Lees verder »

Jeannette

Wat een smerige wereld is dit. Van de week werd ik afwisselend geconfronteerd met snoepverpakkingen van MAOAM waar ronduit wellustige prentjes op staan. Babyspeentjes in de vorm van een penis. Vervolgens cute babyrompertjes met kontneukende panda’s, WTF! Bekertjes bij McDonald die samengevoegd per meter een heuse pornofilm afdraaide, uiteraard met kids in de hoofdrol. En nu dit. Die mensen zijn ziek in hun hoofd. Ze verbergen het niet eens. Wij moeten na deze coronahype eens prioriteiten gaan stellen en resoluut opstaan voor onze kinderen en kleinkinderen door iedereen die dit wil gaan normaliseren, hoe machtig het bedrijf ook is, neer… Lees verder »

Alex i

Whoops, I seem to have left out the interview with the director of Cuties. Silly me. Anyway, here you go.

interview with the director of Cuties.

Alex i
ND

Deze “film” is `n onderdeel van het normaliseren van kindermisbruik. Maar het net rond die smerige pedofielen begint zich te sluiten.

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x