CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Nepnieuws en leugens bij Jinek – 10 juli 2019

https://www.youtube.com/watch?v=cKxzjQTUmtI

 

Aantoonbare leugens en framing bij Jinek.

Eva Jinek en Michiel Vos over de voetbalaanvoerdster Megan Rapinoe en de aankondiging dat ze niet naar het Witte Huis gaat. De discussie over het vrouwenelftal zit diep bij de Amerikanen en gaat over zoveel andere zaken dan waar deze “journalisten” over zitten te praten. Meer dan de helft van het land kan het hele vrouwenvoetbalelftal niet meer zien, en dan met name deze aanvoerdster, Megan Rapinoe.

Dit heeft veel meer kanten. Kanten waarin het overgrote deel van de nuchtere Nederlander zich in zouden kunnen vinden. Wat zouden wij ervan vinden als onze Oranje aanvoerder demonstratief de Nederlandse vlag weggooit voor de camera, nadat we het WK Voetbal hebben gewonnen? En dit is nog niets vergeleken met de rest van haar ridicule optreden, het beste te vergelijken met Sylvana Simons in Nederland. Maar nee. Het gesprek mag maar één kant op. Niets over de inkomensgelijkheid. Over de politieke campagne die dit elftal voert. Blijf erbuiten of doe écht verslag. Minachting naar 1 miljoen nuchtere Nederlanders, door ze de kans ontnemen zelf te oordelen over dit idiote gedoe. De berichtgeving over Trump zit zo vol valse aannames, dat het logisch is dat iedereen hem haat. We zitten gewoon naar nepnieuws te kijken.

Michiel Vos waait als een blaadje met z´n liberale leefomgeving in Amerika mee en flapt het nieuws van de CNN en Washington Post eruit, alhoewel laatsgenoemde en zélfs CNN het toch wel moet toegeven dat Trump het goed doet. Michiel heeft zelf geen mening maar doet verslag van wat hij hoort. De redactie en Jinek moeten zich kapot schamen. Zeg gewoon dat je aan linkse verslaggeving doet, zoals rechtse zenders dat ook doen. En hoepel op van de staatszender.

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven