NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

De corrupte media in een notendop met video!

De media is altijd al corrupt geweest. Eenzijdigheid ze verspreiden nepnieuws. Logisch wanneer je de belangen kent. Het zijn geen journalisten. het zijn politieke activisten die bij de mainstream media werken. Het is slechts één van de duizenden bronnen en dan nog de minst betrouwbare.

Maar vanaf het moment dat Donald Trump in 2016 werd gekozen als President van Amerika zijn bij de Amerikaanse media alle remmen los gegaan.

Men was iedere schaamte allang voorbij, men kwam er openlijk voor uit dat ze Donald Trump haten tot op het bot, en iedere dag namen “nieuwszenders” zoals CNN, BBC en vooral de MSNBC deel aan een heksenjacht op Donald Trump.

Impeachmentprocedures, Het Mueller rapport. Zijn hele leven lag op straat.

Maar Donald bleef overeind.

Geen enkele President had dit kunnen doorstaan en was hier allang door de mand gevallen. Hij staat er voorlopig nog wel. Nou maar hopen dat hij bij “The Good Guys” hoort.

Ook in Nederland is de media geen haar beter. En ook in Nederland lijken de remmen nu helemaal los te gaan.

De omgekeerde wereld en tegen iedere logica in. Wij blanken zijn ineens fout. BlackLivesMatter, een puur terroristische organisatie met hele gevaarlijke mensen, krijgt ruimte en sympathie van de media en mogen demonstreren.

Want…het is anti-racisme.

Als er één ding is waar wij in Nederland GEEN last van hebben, dan is dat racisme.

We hebben wel een heel groot probleem met zelfbenoemde gewelddadige blanke en zwarte anti-racisten.

Toch lijkt het er op dat Nederland hier niet voor gaat vallen. Maar we moeten heel waakzaam zijn!

Waar we allemaal op moeten letten is dat de regering een Tweede Golf wil Een golf van Corona. Een nieuwe lockdown En de manier hoe men dat gaat afdwingen is simpel.

Testen, testen, testen. Gratis!

Voor iemand die gelijk de verhoudingen ziet, is dat een goed iets. Hoe meer besmettingen, hoe nietszeggender is het zogenaamde coronavirus. Maar…mensen gaan er voor vallen.

Mensen luisteren naar het aantal besmette mensen en niet naar het aantal doden (en de gemiddelde leeftijd van die doden, heel belangrijk!).

We hebben gemerkt dat meer dan de helft van de mensheid niet (direct) de logica achter nummers en statistieken kan zien. En dat is gevaarlijk.Want wanneer de media en de politici kunnen zeggen: We hebben weer 10.000 besmettingen… dan gaan we weer. Als schapen het hok in.

En DAAROM zijn die gratis test drive-ins gemaakt.

Totale waanzin en de wereld op z´n kop! TRAP ER NIET IN!!
ALLES ligt voorhanden. Alle kennis kunnen wij als burgers tot ons nemen en beter bestuderen dan de wereldvreemde machtswellustelingen. Die mensen kunnen niet 24/7 bovenop het nieuws zitten.
WIJ WEL!

Maar het komt goed! We hebben jullie door. Jullie zijn gezien. En jullie gaan eraan!

NEPMEDIA!

Interessant? Like en deel dit geluid! Reageer en hou het netjes en respectvol.

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
3 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
3
0
Laat jouw mening horen maar houdt het netjes!x
()
x