Nee tegen racisme. Maar niet met 2 maten meten!

Tijdens de wedstrijd FC Den Bosch tegen Excelsior afgelopen weekend hebben een aantal supporters van FC Den Bosch zich misselijk gedragen door racistische leuzen te roepen naar Ahmad Mendes Moreira. Een speler van Excelsior.

Dit is onacceptabel en het moet verbannen worden van de voetbalvelden en in de samenleving.

Maar we gaan niet met twee maten meten!

Aan de andere kant doet de politie onderzoek naar een serie mishandelingen van allochtone jongeren op één Nederlander gericht in Gorinchem. Een deel van dit laffe gedrag is gefilmd en sinds gisteren op het internet verschenen.

Één van de grote problemen die wij in Nederland hebben is het racisme van allochtonen met een niet westerse achtergrond die ons geloof, onze cultuur, onze vrijheid en ons Nederlanders minachten en discrimineren.

Als gevolg van dit racisme leven vele Nederlanders tegenwoordig in angst. Durven niet meer over straat vanwege het geweld tegen blanke Nederlanders.

Deze vorm van racisme gaat verder dan alleen wat leuzen maar wordt nergens besproken of aangepakt vanwege de gevaarlijke politieke correctheid die we maar niet kunnen doorbreken in ons land.

Laat je niet aanpraten dat je een racist bent!

Zie in welke mate groepen allochtonen gericht Nederlanders mishandelen, onderken het probleem en handel er naar.

Het is exact hetzelfde.

Links tot en met de VVD toe willen er toch labeltjes op plakken? Hier heb je het. Benoem het dan maar.

Het moet gezien en aangepakt worden. Een goed geïntegreerde of goedwillende immigrant zal hopelijk en heel waarschijnlijk exact hetzelfde denken.

YOUTUBE HEEFT DE VIDEO VERWIJDERD:

Maar we bewaren alle video´s. Hier is hij alsnog te zien.

 

Enkele voorbeelden:

Een andere vorm van racisme is dat kinderen op scholen te maken krijgen met geweld vanwege ham op hun brood.
https://www.rtlnieuws.nl/algemeen/binnenland/artikel/625131/scholen-worstelen-met-radicale-moslimkinderen

Nederlandse jongeren, maar ook oude blanke vrouwtjes , worden met geweld bejegend en beroofd op grote schaal. Allochtonen daarentegen worden zelden beroofd door hun eigen land- of religiegenoten. Zie onder genoemde bronnen.

In Rotterdam hebben ze een speciale Marokkanen-aanpak nodig om oude mensen te beschermen tegen het geweld van deze groep mensen.
Bron: Rotterdam Marokkanenaanpak nodig voor onze oudjes

Nog enkele voorbeelden van dit megaprobleem dat niet aangepakt wordt of onder de aandacht komt in tegenstelling tot racistische uitlatingen van blanken.

Man bijna vermoord door kopschoppers.

Kopschopper en knockout

Bevalt dit je? Support CSTV op Patreon!
Deel dit!
Danny

Danny

Admin

3 gedachten over “Nee tegen racisme. Maar niet met 2 maten meten!

 • Pingback:Thierry Baudet (FVD) - UNCENSORED –

 • Pingback:Youtube verwijdert mishandeling-video Gorinchem –

 • Avatar
  27 november 2019 om 12:24
  Permalink

  Wat is toch die hysterie tegen racisme? En alleen bij blanken. ALLE andere rassen discrimineren en extreem meer!

  Racisisme is natuurlijk en gezond. Wantrouwen naar anderen – zeker als die een extreem hogere criminele prevalentie hebben – is gezond gedrag. Het is zelfs instinctief ingebouwd.

  Natuurlijk kan af en toe een uitzondering worden gemaakt en het voordeel van de twijfel worden gegeven, maar dat moet blijven worden afgewogen naar de resultaten.

  Keer op keer blijkt dat niet-Westerse allochtonen FACTOREN crimineler zijn dan allochtonen. En zelfs dat is (enorm) ondergerapporteerd aangezien allochtonen aantoonbaar minder vaak aangifte doen dan allochtonen en notabene allochtonen zelf het meest slachtoffer worden van elkaar. Vooralsnog.

  Velen zeggen dat discriminatie slecht is. Maar iederen voelt aan dat je dochter met die net aangekomen Naffer of Irakees een bijzonder slecht idee is en hoewel vrijwel niemand het uitspreekt denkt iedereen als het fout gaat en het meisje is verkracht (en/of daarna vermoord): “Als ouder had je haar hiervoor moeten behoeden en waarschuwen voor hen.”

  Of anders gezegd: Femke Halsema haalt haar kinderen echt niet van die zwarte school omdat het eten daar wat minder is. Want iedereen weet: je positief uitspreken voor racisme is slecht, maar allemaal weten wij dat er het niet voor niets bestaat. En gezond verstand is!

Geef een reactie