Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Nederland heeft nu ook eindelijk een social credit score systeem

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Nederland heeft nu ook eindelijk een social credit score systeem

Vol afgunst keek men in Den Haag jarenlang naar China waar een systeem wordt gehanteerd waarbij de overheid goede burgers kan belonen en de slechte straffen.

Het heeft even geduurd, maar gelukkig hebben wij met ingang van deze maand ook een dergelijk systeem in ons land en dat maakt veel mensen blij.

Het is ze toch gelukt om op basis van een niet bestaand virus de bevolking zo gek te krijgen dat ze instemmen met coronatoegangsbewijzen.

Op de gebruikelijke geniepige manier is de medische apartheidsstaat in ons land van start gegaan. Deze volgende stap richting totale slavernij van de bevolking wordt uiteraard gebracht als “goed nieuws”.

“Wat fijn, we mogen weer dingen”, roept een blije bevolking in koor. Dat ze meer dan ooit gevangen zitten hebben ze niet door.

Het is verbazingwekkend hoe effectief en snel de conditionering van de bevolking heeft gewerkt in iets minder dan anderhalf jaar tijd. Men is blij als een dictatoriale overheid hen wat vrijheden gunt.

Twee jaar geleden zou men krom hebben gelegen van het lachen als iemand hen verteld zou hebben dat een jaar later mensen dansend om elkaar heen liepen om toch maar vooral afstand van elkaar te houden, dat ze met een slavenmasker op zouden lopen en dat handen schudden iets was uit de geschiedenisboeken.

Mensen zouden echt met hun vinger naar hun voorhoofd hebben gewezen als iemand dat had durven suggereren.

En nu? Nu doen ze precies dat alsof het de gewoonste zaak van de wereld is en vinden het heel normaal dat ze zich moeten laten testen voordat ze ergens naar binnen mogen.

Stilletjes is de tijdelijke permanente wet coronatoegangsbewijzen aangenomen door zowel de Eerste als de Tweede Kamer en is dan ook met ingang van deze maand van kracht geworden. De tijdelijke permanente coronawet is zoals gebruikelijk weer met drie maanden verlengd, maar dat is iets wat aan het merendeel van de bevolking voorbijgaat.

Nadat de overheid talloze bedrijven vakkundig in de tang heeft genomen, krijgen deze nu een wortel voorgehangen waarmee ze meer omzet kunnen draaien zodat ze sneller de immens opgelopen achterstanden bij het betalen van belastingen kunnen inlopen.

Ze hoeven het niet te doen, zo stellen de gluiperds in Den Haag, maar wij willen wel graag die mogelijkheden bieden.

[the_ad id=”50129″]

En dus zetten ze het volgende op hun website:

Het kabinet heeft besloten om bij stap 3 coronatoegangsbewijzen mogelijk te maken. Horeca, culturele instellingen en organisatoren van professionele sportwedstrijden kunnen ervoor kiezen om gebruik te maken van verplichte toegangsbewijzen. Daarmee kunnen ze op een veilige manier voor meer mensen hun deuren openen. Zo mogen theaters of restaurants die geen gebruik maken van toegangsbewijzen maximaal 50 mensen binnen ontvangen. Als zij wél gebruikmaken van toegangsbewijzen, mogen zij net zoveel gasten ontvangen als er in hun zaal of zaak passen terwijl iedereen op 1,5 meter afstand van elkaar zit. Evenementen met een vaste zitplaats en op 1,5 meter, zowel binnen als buiten, zijn ook weer mogelijk. Natuurlijk onder voorbehoud van lokale regels, zoals een vergunning.

Bovenstaande is de eerste geniepige stap naar het social credit systeem zoals de Chinezen dat hanteren. Het creëert een maatschappij waarbij de overheid voorwaarden en condities schept, waarbij burgers meer of minder privileges krijgen.

Iemand die zich laat testen, alhoewel hij/zij niet ziek is en geen klachten heeft, is een goede burger en mag naar binnen op plaatsen waar zij die zich niet willen laten testen dat niet mogen. Dat zijn de slechte burgers, want die durven zomaar te twijfelen aan de goede bedoelingen van ome overheid en worden derhalve bestraft.

Wat ook heel veel extra privileges gaat geven is een vaccinatie. Burgers die zo dom zijn om zich in te laten spuiten met een medisch experimenteel goedje waarvan niemand de lange termijn effecten, kent zijn goede burgers. Zij krijgen toegang tot plekken waar zij die zomaar durven twijfelen aan de veiligheid van dit medisch experiment geen toegang toe zullen krijgen. Zij zijn de slechte burgers die aan de goede intenties van ome overheid en de veiligheid van het vaccin durven te twijfelen en zij zullen derhalve worden bestraft.

Dit nieuwe social credit systeem staat nu nog in de kinderschoenen, maar zal snel worden uitgebreid. Goede burgers zullen straks korting krijgen op allerlei dingen, zij mogen weer reizen, zij mogen weer gewoon aan het werk en hebben allerlei andere voordelen die slechte burgers niet hebben.

Slechte burgers zijn niet reddeloos verloren, het is nooit te laat voor hen om in te zien hoe verkeerd ze bezig zijn geweest. Zij kunnen zich alsnog laten vaccineren en daarmee ook de status van goede burger krijgen. Het hoeft niet natuurlijk, maar dan blijf je helaas wel een slechte burger met alle daarbij behorende beperkingen.

Of zullen mensen nu eindelijk bij hun positieven komen en dit social credit systeem niet accepteren?

Een voorbeeld daarvan zie je in Bergen op Zoom waar ouders weigeren mee te werken aan de zelftesten voor hun kinderen.

Zie hier hoe:

LEES HIER VERDER:
https://www.niburu.co/binnenland/16368-nederland-heeft-nu-ook-eindelijk-een-social-credit-score-systeem


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
6 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
6
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x