Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Nederland glijdt heel snel af

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Het gaat ver. Het gaat heel ver. Het gaat steeds verder, met als doel totale verdeeldheid.

Het is nu zover dat het ene deel van de bevolking je minachtend moet gaan bekijken, wanneer je geen muilkorf draagt. Nee, sorry, het is nog veel erger: er is een nationale oproep om niet dragers te verraden. Eerst al door je naasten op momenten dat je thuis ongehoorzaam bent, nu worden winkeliers opgedragen trouwe klanten die niet onherkenbaar maar wel nadenkend en principieel willen zijn, aan te geven bij gefrustreerde boa’s, om zo een mega-boete te ontlopen.

Winkeliers moeten actief vrije geesten erbij lappen. Hen (de winkeliers) worden hele hoge boetes in het vooruitzicht gesteld, indien klanten vrijademend door hun commerciële gangpaden lopen. Winkeliers waar je altijd zonder beperkingen terecht kon, moeten verraders en daardoor je vijand worden. Automatisch denk je dan aan Duitse tijden van welooit.

[the_ad id=”37574″]

Sluipenderwijs is een groot deel van de bevolking gehersenspoeld om klakkeloos de onnavolgbare maatregelen op te volgen. Maatregelen die nooit zijn onderbouwd en waarvan dierenarts Van Dissel t/m de roversbende van de WHO toegeven: mondkapjes werken niet. En de 0,90, 1,50 of de bij de Engelsen aangehouden 1,80 is iets uit de te losse pols, of natte vingergeneuzel.

Nu blijkt ook nog eens dat men eindelijk toegeeft, wat insiders allang wisten en de bedenker tijden geleden reeds toegaf: de PCR-testen deugen niet.

Dan de vaccins. Die vliegen ons vanuit meerdere farmamaffialabs onbewezen, dus nepveilig om de oren. De ene moet bij 80 graden onder nul worden bewaard om in een lichaam van circa 37 graden te worden ingespoten. Een temperatuurverschil van zeer ruim 100 graden. Behalve dat laatste (wellicht geen probleem?) weet geen enkele farmaceut wat op korte, maar zeker niet wat op de lange termijn de gevolgen van bijwerkingen gaan worden. Slim als de spuitmaffia is, zijn claims al bij voorbaat ingedekt en dus kansloos.

De HCQ-kuur is verboden. Die schijnt te helpen, redt levens, maar levert de fabrikant bijna niets op. En de bijwerkingen zijn al jaren bekend na toediening bij malaria-patiënten. Ivermectin tegen schurft werkt ook. Alleen zorgverleners kregen achterelkaar Covid, de schurft-patiënten zonder uitzondering niet. Aan ernstige Covid-19 besmette personen met onderliggende kwalen, of ouder dan 75 de keuze: genezen met misschien wat bijwerkingen, of de doodstraf. Rutte en companen kozen voor het laatste, zoals ze tegen beter weten in ook kozen voor de PCR-testen, mondkapjes en 1,5 meter. (Covid)patiënten mogen niet kiezen!.

Nu zijn per 1 december de maatregelen aangescherpt. Nu al weten Rutte en De Jonge wat het virus zo rond de verkiezingen in maart, maar ook al in juni rond de examenperiodes, gaat doen. ’s Avonds is het virus volgens onze intelligente dierenartsen op z’n best, zeker in combinatie met alcohol. Een verdomd intelligent virus, vereerd en geprezen door een nog intelligenter acterende regeringsleider en zijn zorgslaafje. En dat terwijl het virus op zijn retour is. De intelligentie van het virus in combinatie met dat van vakinhoudelijke onbenullen als Mark en Hugo is dat het ons zeer geniepig al bijna een jaar in het ootje neemt. Immers zo rond deze tijd zou normaal gesproken het griepvirus ook tekeer gaan. Het griepvirus als halfbroertje van corona, zoals Sinterklaas een broer is van de Kerstman, een neef van Sint Maarten en een stiefbroer van Sint Pieter. Allemaal tradities en als het aan de elite ligt gaan we Covid aan de tradities toevoegen. Voorlopig worden alle griepgevallen gemakshalve bij de coronagevallen na een rammelende PCR-test opgeteld. Of is Covid zo intelligent dat het het griepvirus wel heeft verslagen, wat wetenschappers met allerhande griepspuiten de laatste 70 jaar maar niet wil lukken.

Terugkomend op de supermarkt en de onzinnige verplichting daar een mondkap voor te doen (evenals in alle gesloten ruimtes waar je loopt, want zittend mag dat ding af) Idioot genoeg zijn ook sporters en sekswerkers van kapdragen vrijgesteld. (Kijk eens naar het spelersgedrag na een doelpunt in een lege Kuip)

[the_ad id=”29738″]

Kortom, wil je gezond ademend boodschappen doen, hier wat tips:

1. regel een rolstoel, want zittend ben je geen bedreiging

2. ren als een sporter door de gangpaden.

3. ga naakt als een sekswerker. Gekleed zonder kap word je nu toch al bekeken.

En lach ieder in zijn/haar gekapte ponem uit. Immers die gezagsgetrouwen zijn op anderhalve meter met een halve nikab voor hun giechel toch beschermd? (Niet onbelangrijk, even van Google gehaald: “Vanaf 1 augustus 2019 geldt een verbod op het dragen van gezichtsbedekkende kleding in onderwijsinstellingen en zorginstellingen. En ook in het openbaar vervoer en in overheidsgebouwen. Het gaat bijvoorbeeld om een integraalhelm, een bivakmuts of een nikab.” Einde citaat.

En straks zijn ze toch helemaal ‘veilig’ als ze zich vol laten spuiten met gebrekkig getest gif. Dan hoeven ze niet meer angstig en/of beschuldigend te kijken naar de vrije geesten, die met open vizier alle overheidsellende op zich af zien komen..

Maar waar zijn de problemen als het restaurant van de Tweede Kamer gewoon open is?

Heeft iemand in dit logische stuk beleidsfouten en foute aannames kunnen ontdekken? Precies, het stikt ervan. En dan laat ik alle kritische berichten van medici, verplegenden en wetenschappers, waarover de msm geen meldingen (mag) maken, buiten beschouwing.

Rients Hofstra

[the_ad id=”29797″]

 


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
5 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
5
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x