Nederland GEEN intenties migratie te stoppen – Meer, meer, meer!

Dat Nederland absoluut geen intenties heeft de migratie stop te zetten, of zelfs maar te verminderen, dat wordt steeds duidelijker.

In Limburg zijn dit jaar ruim 1.500 nieuwe plekken nodig voor de opvang van migranten.

Dit wordt opgelost door de COA die evenementenhallen confisqueert om migranten in te laten slapen. Nee, niet om ze te laten inslapen.

En onze 19.000 oudjes die wachten op een fatsoenlijke plek?

Nee… migranten!  

En hoe goed die het met ons voorhebben, zien we wel aan de prachtige beelden bij de grenzen in bijvoorbeeld Griekenland. De migranten die naar West-Europa willen komen vallen letterlijk het land aan.

Immigranten willen Allah Akbar roepend de grens van Griekenland over:

De 31 Limburgse gemeenten is gevraagd vóór 18 maart te laten weten wat de (on)mogelijkheden zijn in hun gemeente.

Daarin zitten onder meer het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA), de provincie, gemeenten en de twee veiligheidsregio’s.

In een brief die is ondertekend door burgemeester Annemarie Penn van Maastricht als voorzitter van de regietafel en gouverneur Theo Bovens als Commissaris van de Koning en co-voorzitter, wordt erop gewezen dat er dit jaar behoefte is aan ongeveer 2.500 MEER opvangplekken in LIMBURG dan eerder verwacht.

Omdat de verantwoordelijke minister Ankie Broekers Knol (VVD) die evenredig wil verdelen over alle twaalf provincies van Nederland betekent dit dat in Limburg vóór 1 april EXTRA opvangplekken gerealiseerd moeten worden, zo staat in de brief.

Er worden in de brief drie redenen aangegeven voor de behoefte aan extra opvangplaatsen:

Ten eerste is er sprake van een VERHOGING van het aantal asielzoekers dat naar Nederland komt.

Ten tweede worden niet alle asielaanvragen binnen de vastgestelde termijnen afgehandeld waardoor asielzoekers LANGER in de opvang blijven in afwachting van een besluit. 

En tenslotte duurt het langer dat erkende asielzoekers een WONING kunnen betrekken vanwege de krapte op de woningmarkt. “Hierdoor raken de locaties die in exploitatie zijn vol”, zo melden Penn en Bovens.

Limburg telt momenteel al ZES asielzoekerscentra.

Die liggen in Baexem, Echt, Heerlen, Maastricht, Weert en Sweikhuizen. In totaal worden in Limburg nu 3.000 mensen opgevangen in AZC’s.

Op 26 maart wordt bepaald wie en wat er deze keer moet wijken om ruim baan te kunnen maken voor een nieuwe lading asielzoekers. Meer, meer, meer!

Ook in Friesland is het COA met meerdere gemeenten in gesprek om 1.800 immigranten te kunnen komen stallen.

Er is domweg nergens plek meer, daarom is besloten vanaf nu asielzoekers te gaan opvangen in grote evenementenhallen.

Zoals in de Friezenhal, waar in de WTC EXPO noodbedden worden geplaatst, zodat de migrantenparels ‘niet op straat hoeven te slapen’, aldus het COA.

Het COA zegt binnenkort voor nog eens 5.000 éxtra migranten een huis te zoeken. Meer, meer, meer!

Deze aantallen komen bóvenop de reeds vaststaande quota.

Fleur Agema van de PVV tweet dat zij het JAMMER vindt dat er nou eens door de Provincie wordt opgeroepen tot het met spoed realiseren van 19.000 opvangplekken voor hoogbejaarden!!

Fleur Agema maakt pijnlijk zichtbaar hoe het ervoor staat. De 19.000 bejaarden kunnen het shaken en gaan maar ergens anders dood. Afgeschreven.

Zie hier het schrille contrast van mensen waar we wél uitzondering op uitzondering voor maken. (we geven ze ook gratis Yoga-lessen trouwens.)

Hier staan migranten voor de Griekse poort en EISEN met geweld dat de grens opengaat.

Wie denkt dat dit niet het soort migranten zijn die we in Nederland huisvesten moet toch echt eens bij zichzelf te raden gaan, of wakker geschud worden uit deze ontkenningsfase.

Alle wereldwijde officiële cijfers laten zien dat wanneer je een groep migranten binnenhaalt een substantieel percentage gaat zorgen voor geweld, misdrijven en dodelijke slachtoffers.

Ondanks dit feit neemt men dit bewust op de koop toe. Ze moeten wel. Het heet globalisme.

Migranten naar Leeuwarden:
https://nos.nl/artikel/2324549-noodopvang-asielzoekers-in-evenementenhal-leeuwarden.html

Migranten naar Limburg:
https://www.1limburg.nl/ruim-1500-nieuwe-asielplekken-gezocht-limburg

Bron:
https://vernieuwd.lc.nl/friesland/leeuwarden/Noodopvang-voor-600-asielzoekers-bij-WTC-Expo-in-Leeuwarden-25391330.html

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
nl Dutch
X
1
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x