NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

NANCY PELOSI stormt WITTE HUIS UIT

De Democraten hadden vandaag een bespreking in het Witte Huis samen met Donald Trump.

Zij vergaderden over de kwesties Syrië, ISIS en Erdoğan. De Democraten zijn ten felste gekant tegen de terugtrekking van Amerikaanse troepen uit Syrië. Zij menen dat gevangen ISIS strijders nu heel gemakkelijk kunnen ontsnappen en een gevaar vormen voor de USA.

Zij vinden het antwoord van Trump hierop een lachertje. Trump stelt dat Assad en Erdoğan zelf heus wel raad weten met de ISIS gevangenen en dat de Amerikanen er niets meer te zoeken hebben.

Pelosi kwam tijdens de persconferentie vanmorgen naar buiten met het verhaal dat Trump een ‘meltdown‘ zou hebben gehad in de vergaderzaal in het Witte Huis. Nancy Pelosi: “Trump noemde mij een DERDE RANGS politicus!”

“Hij schreeuwde en zei zeer beledigende en denigrerende dingen tegen mij en andere democraten. Hij smaalde dat wij, democraten, wel in ons nopjes zullen zijn om dat er in Syrië inmenging is van COMMUNISTEN“.

Woedend stormde Nancy Pelosi weg uit de vergadering.

Trump medewerkers kwamen later met het statement dat de besprekingen veel beter verliepen ZONDER de aanwezigheid van Nancy Pelosi.

Persconferentie Pelosi:

 

Beoordeel dit artikel alstublieft. Het helpt mee om door de censuur heen te komen.

0 0 Stem
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments

We hebben uw hulp hard nodig

Ondersteun je immuunsysteem!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x