Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Muilkorven!

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Voor wie denkt dat is nou toevallig, nou toeval bestaat niet, met een mooi woord noemen wij het dan mondkapjes, maar eigenlijk zijn het gewoon muilkorven, bedoeld om ons de mond te snoeren. Want of ze van enig nut zijn tegen de Aerosolen die Covid-19 veroorzaken, is nergens uit gebleken. Sterker nog; zelfs Hugo de Jonge geeft openlijk toe dat het nut ervan tegen dit virus nergens aan ontleend kan worden, het is dus niet anders als een schijnveiligheid, niet te verwarren met schijnheiligheid waar zo’n boevenmasker voor dient!

Het is zelfs enorm slecht voor onze gezondheid, omdat deze achterlijke overheid ons dwingt deze belachelijke dingen op te zetten, maar niet eens beseft, dat het merendeel van de bevolking deze krengen achteloos in de zak van de jas steekt, om ze vervolgens talloze malen te gebruiken, waardoor er zich de nodige schadelijke bacillen in gaan nestelen en dat zou nog wel eens veel schadelijker kunnen zijn, dan deze ondingen niet te dragen. Maar dit kabinet heeft dan ook helemaal niet het beste met ons voor, het dient enkel om ons de mond te snoeren!

Bewust laat ik hier een honden muilkorf zien, omdat dit kabinet ons niet als mensen behandelt, maar als honden, ze commanderen ons en tot op heden laten we het ons nog steeds gebeuren om honds behandeld te worden, want nagenoeg iedereen gaat mee in deze waanzin en we doen het onszelf nog steeds aan om deze imbecielen op te volgen in de orders en commando’s die zij ons geven, we trappen nog steeds in de paniek die zij en de media lopen te zaaien en gelijk een kudde schapen worden we naar de afgrond gejaagd!

Ik zou deze lieden niet eens meer wolven willen noemen, die zich nog tevreden stellen met één slachtoffer en die huilen, nee kabinet Rutte III bestaat uit hyena’s, die alles kapot willen maken en net als hyena’s daar nog eens om lachen ook. Het is het grootste tuig van witte-boorden-criminelen die we kennen sinds de geschiedenis. Nu ben ik niet iemand die volop in complottheorieën gelooft, maar al die lui die in dit kabinet zitten en alle oppositie die dit nog steunt, praten met een gespleten tong en hebben allen satanistische trekjes!

Waarom ik dat zo zeker durf te stellen valt wel te zien in de laatste video van Lange Frans. Hier geen theorieën maar feiten. Robert van de Luitgaarden vertelt hier namelijk feiten en als die breed aan het licht komen, dan weet u exact wie Mark Rutte en de zijnen zijn, dan snapt u ook gelijk waarom Mark Rutte en zijn walgelijke club ons de mond willen snoeren:
Maar dit walgelijke kabinet gaat nog veel verder, dan vredesdemonstraties neersabelen, ons de mond te snoeren en ons te knechten voor de EU!

Wat bij Geert Wilders maar niet wilde lukken, omdat hij geleerd had van de toestanden binnen de LPF en zijn partij door zijn concept bestendig maakte tegen overname praktijken door het globalisme, maakte het FvD één hele grote fout, Thierry Baudet die grondlegger is en geestelijk vader, had nooit kunnen bevroeden, dat hij met de kandidatenlijst voor de verkiezingen, de deur had opengezet voor lieden met hele andere intenties, lieden die van Forum voor Democratie een globalistische partij wensten te maken, lieden die een rechtse partij naast de VVD wensten.

Hiermee wordt in één oogopslag duidelijk dat niet de appjes van JFvD-jongeren het kwaad was waarom een deel van de kandidaat-leden en een deel van het bestuur zijn gaan muiten. Hadden we nog in de middeleeuwen geleefd, dan had ik zonder schroom de fakkel in de brandstapel gestoken, waarop een Nicki Pouw-Verwey en een slang als Eva Vlaardingerbroek hadden gestaan, want hetgeen zij de wereld in hielpen is gewoon met geen pen te beschrijven. Zij zijn de heksen van de tegenwoordige tijd, supervals en zielloos naar de leden toe!

Henk Bleker maakte gewoon een heel heldere analyse over wie Thierry Baudet nu werkelijk is. Dat hij nu niet weet op wie hij gaat stemmen, valt uiteraard te begrijpen, maar hij geeft hier wel heel helder aan wat er werkelijk gaande is. Het was dan ook enorm genieten hoe het globalistische nep rechtse WNL even tot de orde werd geroepen, want Rick Niemann had waarschijnlijk wel een heel ander scenario in gedachte!
Hier wordt dus even heel duidelijk met welk een potentie we van doen hebben en waarom ik dus lieden als o.a. een Eerdmans enorm veracht!

De doelstelling moge duidelijk zijn; een FvD zonder Thierry Baudet is gelijk aan een LPF zonder Fortuyn. Men wil namelijk in Den Haag helemaal geen nieuw beleid, geen opschoning van justitie, ambtenaren, politici of politie, geen einde aan de censuur en een eerlijke media die ons juist voorlicht, die voor de bevolking staat. Deze schoften willen dat de leugen regeert en Rutte en consorten is die leugen, de EU is ene grote leugen en daarom wil men Thierry Baudet kalt stellen en hem royeren, dit is werkelijk te walgelijk voor woorden!

Het bestuur dat nu tegen Thierry Baudet is en hem verhindert in zijn vrijheid, verhindert democratie. Die lui verdienen het om aan de hoogste boom verhangen te worden, als ze niet direct deze onzin staken en terugtreden, want uiteraard kunnen ze er zelfs voor zorgen dat Baudet in 2021 buiten de kamer blijft. Maar dan hoop ik erop dat enkele leden zich te buiten gaan aan wraak en soms is wraak zeer zoet, ik zal pissen op hun graven en er desnoods een hoop stront op achterlaten, want ik haat mensen die zovele echte mensen willen onthouden van hun mening!

Het gaat hier om de mening van de FvD-leden, niet om achterlijke machtspelletjes binnen een politieke partij. Er is hier iets heel anders gaande als wat men u wilt doen geloven, dat Olaf Ephraim als Fvd-kandidaat nog steeds achter Thierry Baudet staat zegt toch wel wat!

Hoe kan zo’n partij dan nog antisemitisch zijn, denk hier eens grondig over na; Olaf staat namelijk op de kandidatenlijst van FvD!
De VVD heeft nu overstapweken, stink hier niet in, help die partij naar de afgrond, waar ze ons naar toe wensten te brengen!

Chris Collard!


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x