NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

MSM en het (nep)nieuws

MSM en het (nep)nieuws

Zomaar wat reacties op berichtjes uit een willekeurige krant, deze keer het AD!

Voor onnodig ongemak heb ik gemakshalve de berichtgeving over de Amerikaanse verkiezingsstrijd maar even gelaten voor wat het niet is.

1 – “Fors minder diagnoses borst- en darmkanker”. Klopt, want als je geen corona hebt, doe je er niet toe, tel je niet mee. Intussen tellen de media de coronadoden (ook zij die terminaal waren en een spoortje Covid-19 bezaten, evenals niet getesten die toch als positief worden opgevoerd) schaamteloos door, terwijl elk jaar in de herfst bij griepuitbraken immer op 0 wordt begonnen.

2 – “Coronabesmettingen en ziekenhuisopnames dalen verder”. Dan is het logisch de eerdere maatregelen drastisch uit te breiden. Grappig detail: De als zeer gedisciplineerd en gezagsgetrouw bekend staande Duitsers hebben met een grotere uitbraak in de 2e golf van doen dan wij hier in Nederland, waar veel mensen wel kritisch zijn, nadenken en terecht vraagtekens plaatsen.

3 – “VVD wil niet langer bezuinigen en nog eens bezuinigen.” Waar in het artikel valt te lezen dat dit loze praatjes voor de bühne zijn? Waar schrijft chef politiek Hans van Soest in dit nepstuk dat deze verkiezingsblabla toegevoegd kan worden aan een uitpuilende kast vol valse toegezegde beloftes vanaf ooit. Dit geldt overigens voor alle partijbeloftes, maar met name toch wel voor de VVD.

4 – Voor slechts een paar tientjes ‘officieel’ coronavrij.” Kwalijke praktijken inderdaad. Maar waar in dit artikel wordt gewag gemaakt van de wonderbaarlijke genezing van diverse voetballers, alom in Europa? In Nederland konden verschillende godenzonen van een Amsterdams beursgenoteerd voetbalbedrijf na een test, waaruit zou blijken dat ze positief waren, alras na een hertest ineens op goddelijke wijze negatief worden beoordeeld, net voor een belangrijk Europacuptreffen?

5 – ‘Google toont aan: Twente is het slechtste jongetje van de klas.” Klinkt stoer en diverse kritieklozen zullen dit soort berichten omarmen. Immers als je in het gareel loopt heb je toch niets te vrezen? Maar waar in dit bericht wordt een serieuze poging gedaan om doembeelden a la Big Brother uit 1984 van George Orwell te schetsen? Het ‘mooie’ van Googel is bloedlink, een aantasting van de privacy wordt uitgebreid en ongelimiteerde mogelijkheden van bedrijven en overheden worden geschapen om het volk te volgen en te controleren. Meldt de NRC dezelfde dag dat de regio Rotterdam aan kop ligt. We worden blijkbaar ongevraagd in de gaten gehouden, maar dan ook nog eens foutief. Waar vind ik dat terug in het AD? En waar in de overige msm?

6 – “Bonden boos: ASML te snel met opzetten van eigen cao.” Wat blijkt? ASLM is alleen met de vakbond De Unie besprekingen begonnen. Toevallig de bond die eerder als enige vakbond in Nederland het dwangmiddel staken uit de statuten heeft verwijderd. Maar dat wordt in dit artikel niet genoemd. Wel dat de andere drie bonden op de dag van bespreking met De Unie verhinderd waren. Hoe doorzichtig, wat een knullige draai in de berichtgeving. Waar is het waarheidsgehalte?

7 – “Handel in vals bewijs ‘coronavrij’” Ondertitel erboven: Namen artsen misbruikt. Uiterst kwalijk uiteraard. Maar waar staat dat de testen überhaupt niet deugen, dat veel artsen en ook wetenschappers aangeven dat er geen bewijs is dat deze testen, ook bij de GGD, niet betrouwbaar zijn. Waar in het artikel staat dat zelfs de ‘uitvinder’ van deze test nadrukkelijk afstand neemt van het gebruik van deze diep in het hoofd gestoken staafjes en aangeeft dat ze hier niet voor gebruikt behoren te worden. Wie is dan erger in overtreding? De zwendelaar of onze geachte overheid, stevig aan de leiband van het RIVM en het OMT?

Als mensen kritisch kijken naar wat de msm verkondigen, worden ze vaak complotdenkers genoemd. En dat is een compliment, een geuzennaam, want dan wordt alom erkend dat die mensen tenminste denken, in tegenstelling tot allen die slaafs de overheid en de msm volgen.

Rients Hofstra

Subscribe
Abonneren op
11 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
Bart

Kritisch lezen is tegenwoordig een kunde.
Het begint al met het vergelijken van de kop van een artikel met de inhoud. Vaak loopt het daar al spaak.

Rients

Vroeger kregen de leerlingen les in begrijpend lezen, verklaren wat ze hadden gelezen. Dan kan je problemen krijgen als de kop iets anders suggereert dan de inhoud weergeeft. Maar binnen een context kan ook gemanipuleerd worden. En dat gebeurt te vaak. Dan wordt een bepaalde waarheid zo weergegeven dat het niet helemaal onjuist is, maar de lezer er wel een onjuiste conclusie aan verbindt. Kom ik een dezer dagen op terug!

Henk Vantgekkenhuis

Klopt inderdaad Rients.
Ik ben zelf 68 lentes jong en kijk met verbazing wat de hedendaagse jeugd zich laat voorschotelen.
Als Ik ze dan uit leg dat men in de kranten de context van het nieuws een draai geeft kijken ze me aan of ze water zien branden gewoon omdat ze niet begrijpen dat ze continu op het verkeerde been gezet worden.
Het wordt pas echt gezellig als we het over milieu hebben want ze weten het verschil tussen milieu en weer maar amper te verklaren dus je begrijpt dat Ik soms gewoon af haak binnen een gesprek.
Ik heb namelijk geen zin meer in dat slap gelul.

ignorant

De complimenten Rients voor het exposen van de dubbele agenda van MAO Rutte en zijn knecht FU Jong geholpen door zijn overige SU Jetten . Hoe dwaas het volk voorgelicht wordt elke dag getoond op het NPO en RTL journaal , welke beiden aan de leiband lopen van Bill Gates , middels zijn liefdadigheids-subsidies , die overigens allen aftrekbaar zijn van de belastingen .Als tegenprestatie voor meneers charity moeten er wel wekelijks een aantal shows gegeven worden om het volk te kunnen manipuleren en in angst te storten , zodat zij het vaccin gaan accepteren en de doortrapte verlosser gaan aanbidden , die in wezen een fervent aanhanger van de eugenetica is en het liefst 90% van de wereldbevolking zijn stervensbegeleiding zou willen geven . Vergeleken bij de professionele NPO-two-man-show zijn Don quichotte en zijn knecht Sancho Panza kleine amateurs , die vochten tegen windmolens , iets waar beide heren juist zo ontzettend voor zijn en met een ernstig gezicht en veel blabla het volk bedonderen ,zoals bij corona , met alles verdraaiende lulverhalen , zonder ooit met bewijs te komen om onderbouwing te geven van hetgeen zij beweren . Zij denken goddelijk en onaantastbaar te zijn , zwelgen in hun macht en hun klinkklare leugens , precies zoals hun weldoener Bill Gates hen dagelijks demonstreert op zijn msn-site , waar hij dag in dag uit durft te beweren , dat er geen fraude plaatsgevonden heeft bij de amerikaanse verkiezingen , dat slimy Joe Biden de volgende amerikaanse president is , terwijl elk weldenkend mens kennis genomen heeft van het enorme bedrog . Alleen mensen met een iq lager dan hun schoenmaat geloven dit soort Bill Gates en Mao Rutte stories , wat tekenend is voor het niveau van het nederlands parlement , de nederlandse regering inclusief het nederlands koninklijk huis . Hout moet , Trump wind .

Rients

Gates heeft met al zijn “liefdadigheid” zijn vermogen meer dan verdubbeld, zit nu op ruim 100 miljard en is bepalend bij div multinationals, o.a. farmamaffiose.

tonysMelody TM

Bolshevic/communisme is een Joodse religie voor de vernietigde mens, de Goddeloze mens.

Wil je een vredige en normale maatschappij hebben, dan zal je anti-semitisch moeten zijn.

Ik heb al uitgelegd dat anti-semiet zijn een stuk menselijker, liefhebbender en beschaafder is dan verklaren dat je een trotse moslim of jood bent.

Als anti-semite heb je een hekel aan maar 5% van de mensheid. Als moslim haat je 85% van de mensheid (kaffiri) en als Jood haat je 98% van de mensheid.

Wat veel mensen niet begrijpen, of mogen begrijpen is dat joden niet blank zijn. Ze haten blanken en maken blanke maatschappijen kapot van binnen uit. Dat doen ze door multi-culti = white genocide tot staatsreligie te verheffen. Door onnatuurlijk gedrag te promoten en door onze perceptie naar elkaar toe compleet te vernietigen.

Make-up is voor trannies, stiekeme trannies. Hier vind je een goed uploader die dit systeem behandeld.

THE DARK TRUTH OF WHY MAKEUP WAS CREATED
https://www.bitchute.com/video/tOD6wdU5JsCR/

Hier een rustig filmpje over de holocaust op blanke mensen gepleegd door de Joden. 30 to 50 miljoen blanken vermoord door uithongering, massmurder en martelingen. Allemaal onder Joodse leiding, en dit was nog ver voor de tweede wereldoorlog.

Zie de link onder – horrible behaviour
https://drieboertjes.home.blog/2020/11/11/execute-order-14-88/

Carla

De afgelopen jaren ben ik weinig schrijfsels tegen gekomen waar ik het zo ontzettend mee oneens kon zijn, als wat jij hier getypt hebt.

Ik ga geen eens een poging wagen om je een intellectuele opvoeding te geven of je op je ongelijk te wijzen.

Bizar.

Rients

Jammer dat Tony een draai aan dit onderwerp geeft waar dit item totaal niet over ging. Ik ga daar ook niet inhoudelijk op in!

tonysMelody TM

Rients je hebt gelijk, ik ging niet in op je artikel, sjorrie. Niemand hoeft te reageren, gewoon lezen en leren, of negeren.

Ik scan het nieuws, veel, ik lees het niet. Inhoud artikel ben ik het mee eens, goed geschreven.

Ik zie fake-news/msm, jaah, en dan kom je al snel en altijd uit op de eigenaren van deze wereldwijde leugen- en propagandamachines.

De Jood.

Dat weten we allemaal, dus in zoverre gaat mijn onderwerp precies over jouw item. Het is de conclusie.

Fake news bestaat, ja en? Dat weten we al sind 9/11 Hoe komen we er van af. Dan moet je toch echt naar een bepaald slag volk kijken.

Het is niet anders, het is de Waarheid.

, hehehe, triggered much?!

Vind het heel jammer dat je van boosheid bibbert, dat je emoties en tranen je in de weg zitten om het on-line anti-semitisme eens echt aan te pakken. En inhoudelijk op zijn donder te geven.

Echt een gemiste kans Carla.

Had je maar wat meer moed en ruggegraat gehad i.p.v. al dat intellect op de bank.

he,

tonysMelody TM

In het covid-vaccin zit een component dat de mensheid onvruchtbaar gaat maken. Netzaols met het HVP-vaccin, dat was de test, dit is de roll-out.

HVP-vaccin maakt mensen, jonge mensen want ze starten al op 13 jaar, onvruchtbaar. Zie de rechtszaken en uittebetalen schadevergoedingen als bewijs.

Dit zit ook in het al gereedstaande vaccin, wanneer natuurlijke conceptie niet meer gaat, dan is de mensheid uitgestorven. Dan is 90% van de mensheid niet meer aanwezig over 2 generaties en alleen in het lab kan je nog kinderen maken.

Dat is de bedoeling van de nwo/ Marx Rutte en parlement. Alle 150 weten hiervan en wat de echte bedoeling is van de covid-hoax. De vaccins verplicht en de mensheid kan niet meer re-produceren op de natuurlijke manier.

Snap je, hell op aarde, betaald met Joods geld. Uiteraard.

1488

tonysMelody TM

Het gaat er niet om dat ik altijd gelijk heb.
Het gaat er niet om dat ik anti-semiet ben. Dat zijn labels en hokjes die schapen gebruiken om de wolven te beschermen.

Het gaat erom dat ik geen genade ken voor het Kwaad, geen genade voor de duivel. En al helemaal geen genade voor gekwetste gevoelens van onwetenden en andere dwazen.

Ik ken geen genade, en de duivel is focked. Netals een ieder die in de Leugen wil blijven leven. Hier de lijst met Joodse, ja Carla, Joodse Satanisten die alle fake-news/media en msm bezitten.

Noem mij maar een anti-semiet, boeit me niet. Ik ben anti-satan.

News Corp. President Peter Chernin (Jewish),
Paramount Pictures Chairman Brad Grey (Jewish),
Walt Disney Co. Chief Executive Robert Iger (Jewish),
Sony Pictures Chairman Michael Lynton (surprise, Dutch Jew),
Warner Bros. Chairman Barry Meyer (Jewish),
CBS Corp. Chief Executive Leslie Moonves (so Jewish his great uncle was the first prime minister of Israel),
MGM Chairman Harry Sloan (Jewish)
NBC Universal Chief Executive Jeff Zucker (mega-Jewish).

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
11
0
Laat jouw mening horen! Houd het netjes.x
()
x