NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Moslimbroederschap roept op tot besmetten ambassades met corona

Bahgat Saber, een Egyptische Islamist en activist van  de Muslim Brotherhood  in New York, heeft zelf griepachtige symptomen en doet de volgende oproep.

“Als je besmet bent met corona, neem dan wraak!!! Neem wraak op Abdel Fattah Al-Sisi. Wreek jouw eer, de eer van jullie vrouwen, van de gevangenen en de onderdrukten”, zegt Egyptische moslimbroeder Baghat Saber in zijn oproep.” (bron)

“Ga naar de ambassades. Schud mensen de hand. Als je toch dood gaat aan corona, dan waarom zou je alleen sterven!”

“Besmet politici!! Maak gebruik van de situatie. Misschien, met God’s hulp kunnen wij Al-Sisi een lesje leren!!”

Dit zijn de mooie woorden van Bahgat Saber, een Egyptische Islamist wonende in New York.

“Egyptenaren in het buitenland moeten ook meedoen met deze actie. Ga naar ambassades en consulaten en besmet zoveel mogelijk Egyptische ambtenaren!!”

“Dit is legale en grondrechtelijke wraak. Er is geen wet die jou verbiedt een bezoekje te brengen aan het consulaat. Het zijn allemaal corrupte hoerenzonen, al jaren moet ik met hen dealen. Ik ben er klaar mee!!”

“Mocht ik corona oplopen dan ga ik meteen naar het consulaat van Egypte hier in New York. Dus voel je je snotterig of heb je koorts, ga dan naar de  Egyptische ambassades én naar de corrupte mediabedrijven. Besmet hen allemaal!!”

Mensen klagen tegen mij: “Oh, ik kan niets tegen hen beginnen. Wij hebben geen machinegeweren, wij hebben geen F16’s, maar nu, nu is er CORONA! Dus stop met klagen en neem wraak!! Neem al Al-Sissi’s vrienden mee het graf in!!.”

Video:
https://www.memri.org/reports/ny-based-muslim-brotherhood-activist-bahgat-saber-egyptian-nationals-give-coronavirus

 

De huidige Egyptische President Abdel Al-Sisi werd opgeleid tot militair in Engeland en in de Verenigde Staten volgde hij een opleiding aan de United States Army War College in Pennsylvania.

Toen Mohammed Morsi, LEIDER van de Freedom and Justice Party en LID van de Moslim Broederschap, na de Egyptische Revolutie/Arabische Lente van 2011 VERKOZEN werd door de Egyptenaren tot president van Egypte, kreeg Al-Sisi door Morsi de functie van Minister van Defensie toegewezen.

Op 2 juli 2013 pleegde Al-Sisi, die ondertussen ook commander-in-chief was geworden, een MILITAIRE COUP.

Moslim Broeder Morsi werd afgezet en de interim regering ontmantelde de Moslim Broederschap. Moslim Broederschap werd bestempeld als criminele organisatie en VERBODEN verklaard. Alle Moslim Broeders werden gevangen gezet of GEDOOD, vooral tijdens het Rabaa bloedbad van 14 augustus 2013 vielen er honderden doden.

Op 8 juni 2014 liet Al-Sisi ZICHZELF inzweren als president van Egypte. Hij gaf ongebreidelde macht aan het leger. Al-Sisi wordt beschouwd als een tiran en een dictator.

Tijdens de Egyptische verkiezingen van 2018 werden zijn opponenten stuk voor stuk uit de weg geruimd. Sami Anan werd door militairen gearresteerd en sindsdien is er NOOIT meer iets van hem vernomen, hij is simpelweg verdwenen.

Ahmed Shafik die ook de handschoen probeerde op te nemen tegen Al-Sisi werd om zijn oren geslagen met een opgedoken sex-tape.

Khaled Ali en Mohammed Anwar el-Sadat voelden zich genoodzaakt hun verkiezingscampagnes te STAKEN wegens onmogelijke hindernissen die op illegale wijze door Al-Sisi’s regering werden opgeworpen.

Moslim Broeder en ex-president Mohammed Morsi, die sinds zijn afzetting nog steeds in de gevangenis zat, stierf in juni 2019 in de rechtbank aan een HARTAANVAL.

Oproep Baghat Saber:
https://www.memri.org/reports/ny-based-muslim-brotherhood-activist-bahgat-saber-egyptian-nationals-give-coronavirus

 

0 0 Stem
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol