NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Mondkapjesplicht in Rotterdam?? Hand in hand, kameraden! Die plicht moet 100% FALEN!

UPDATE! Amsterdammers en Rotterdammers: Laat je niet intimideren en laat je geen zeer ongezonde maatregelen opleggen. Deze maatregelen zijn bij WET verboden!
https://commonsensetv.nl/mondkapjesplicht-amsterdam-illegaal-burgemeester-is-strafbaar/

Mondkapjesplicht in Amsterdam en Rotterdam!

Burgemeester Aboutaleb van Rotterdam noemt de mondkapjesplicht een vorm van maatwerk. “We zullen een uitgebreide voorlichtingscampagne voeren om mensen op de hoogte te stellen. We verzoeken mensen in drukke gebieden een mondkapje te dragen. Doen ze dit niet, dan vragen we ze te vertrekken. En mogelijk – maar daar ga ik niet vanuit – ook beboeten.”

De juridische onderbouwing verschilt volgens Aboutaleb niet van alle voorgaande coronamaatregelen die voortvloeien uit de noodverordening.

“We willen mensen aansporen tot goed gedrag.” Als mensen een eventuele boete zullen aanvechten, dan kan dat. “Ik ben geen wetenschapper, ik ben een bestuurder”, voegde hij toe.

Dan zou hij eens naar wetenschappers moeten luisteren. Die duizenden wetenschappers en artsen die hun mond worden gesnoerd!

“Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond meldt dat mensen die de maatregelen niet opvolgen hierop worden aangesproken. Dit kan leiden tot het verzoek het gebied te verlaten of een boete. Ook zullen op de betreffende locaties vanaf 5 augustus mondkapjes worden uitgedeeld om mensen zoveel mogelijk te ondersteunen in het opvolgen van de maatregel.” meldt de NOS.

“In Rotterdam moeten mensen vanaf dan in winkelgebieden in het centrum een mondkapje op, zoals op de Coolsingel, Lijnbaan,”

“Meent en rondom het Nieuwe Binnenwegplein. De verplichting geldt ook voor de markten op het Visserijplein, Afrikaanderplein en de Binnenrotte en de overdekte winkelcentra Alexandrium en Zuidplein. De mondkapjesplicht geldt van 6.00 uur tot 22.00 uur.”

“In Amsterdam zal het verplicht worden om een mondkapje te dragen in het Wallengebied en in de winkelstraten Kalverstraat en Nieuwendijk. Ook op markten op Plein ’40-’45 (heel toepasselijk!!) en de Albert Cuypstraat wordt het dragen van een mondkapje verplicht.”

Met andere woorden:

Bek houden, muilkorf op en afstand houden!

Mondkapjes, je reinste waanzin! 

Boetes om verplicht iets heel ongezonds te doen. Een muilkorf. Zijn jullie gek geworden?

Erger nog…

“De veiligheidsregio’s benadrukken dat het geen vervanging is van de anderhalvemetermaatregel. Hoe gemeenten zullen handhaven op de mondkapjesplicht, is vooralsnog niet duidelijk.”

Dit betekent dus…afstand houden en muilkorf op! Alleen de avondklok zoals in Antwerpen ontbreekt nog.

 

Het prachtige Rotterdam

 

Het linkse Amsterdam zal zich aanpassen aan de wensen van de overheid. Laat de échte Amsterdammers opstaan!!

En Rotterdam??

Oh ja?? Wat gaan jullie doen tegen Het Legioen?

De stad van arbeiders. Van Feyenoord. Van Sparta en Excelsior. Geen bluf maar Rotterdamse nuchterheid.

En de stad van… LEEFBAAR ROTTERDAM! Laat je ZIEN! Niet alleen maar horen! Ga erbij staan! Maak Pim Fortuyn trots!

Rotterdammers iets ongezonds verplichten? Een muilkorf opzetten waardoor je hartslag meteen omhoog schiet? Voor iets dat totaal geen nut heeft? GEEN FUNCTIE HEEFT?

Aboutaleb:  ‘Ik wil mezelf diep in de ogen kunnen kijken’

Daar kan hij maar beter vandaag mee beginnen en tot bezinnen komen want dat gaan de Rotterdammers ook doen. Zichzelf diep in de ogen kijken en zeggen: Afgelopen met deze waanzin! Het is klaar! 

“Of ze nu uit Charlois of Hillegersberg komen: echte Rotterdammers zetten hun schouders eronder. En als ze iets zeggen is het ad rem, onbehouwen en vaak ronduit hilarisch. Maar hoe komt dat eigenlijk precies?” (bron)

Hoe komt dat?

KEN JE DAT NIE HORUH DAN? Laat dit niet gebeuren, Rotterdam!!

Geen bluf, geen woorden…

DADEN!

GEEF HET VOORBEELD, ROTTERDAMMERS!

De rest zal volgen!

Hand in hand, kameraden! Deze plicht moet hopeloos falen!

 

Lachen joh

“Alert zijn de meeste Rotterdammers inderdaad. Ad rem ook: je moet van goeden huize komen wil je een Rotterdammer met een mond vol tanden krijgen. Daar is ie veel te vindingrijk voor. En veel te getraind: humor speelt een belangrijke rol in het dagelijks leven van Rotterdammers. Ook weer omdat het leven van oudsher niet makkelijk was. Met humor maak je leed draaglijk en kun je klagen zonder ongezellig te doen. Rotterdamse humor is dan ook vaak op een grappige manier chagrijnig. Pas daarmee trouwens op in andere delen van het land. Daar vinden ze je een hork als je lacht om hun klaagzang.”

Bron:
https://gersrotterdam.nl/verhalen/lifestyle/285/s-rotterdams

Interessant? Like en deel dit geluid! Reageer en hou het netjes en respectvol.

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
11 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
11
0
Laat jouw mening horen maar houdt het netjes!x
()
x