NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Mondkapjesplicht in Rotterdam?? Hand in hand, kameraden! Die plicht moet 100% FALEN!

UPDATE! Amsterdammers en Rotterdammers: Laat je niet intimideren en laat je geen zeer ongezonde maatregelen opleggen. Deze maatregelen zijn bij WET verboden!
https://commonsensetv.nl/mondkapjesplicht-amsterdam-illegaal-burgemeester-is-strafbaar/

Mondkapjesplicht in Amsterdam en Rotterdam!

Burgemeester Aboutaleb van Rotterdam noemt de mondkapjesplicht een vorm van maatwerk. “We zullen een uitgebreide voorlichtingscampagne voeren om mensen op de hoogte te stellen. We verzoeken mensen in drukke gebieden een mondkapje te dragen. Doen ze dit niet, dan vragen we ze te vertrekken. En mogelijk – maar daar ga ik niet vanuit – ook beboeten.”

De juridische onderbouwing verschilt volgens Aboutaleb niet van alle voorgaande coronamaatregelen die voortvloeien uit de noodverordening.

“We willen mensen aansporen tot goed gedrag.” Als mensen een eventuele boete zullen aanvechten, dan kan dat. “Ik ben geen wetenschapper, ik ben een bestuurder”, voegde hij toe.

Dan zou hij eens naar wetenschappers moeten luisteren. Die duizenden wetenschappers en artsen die hun mond worden gesnoerd!

“Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond meldt dat mensen die de maatregelen niet opvolgen hierop worden aangesproken. Dit kan leiden tot het verzoek het gebied te verlaten of een boete. Ook zullen op de betreffende locaties vanaf 5 augustus mondkapjes worden uitgedeeld om mensen zoveel mogelijk te ondersteunen in het opvolgen van de maatregel.” meldt de NOS.

“In Rotterdam moeten mensen vanaf dan in winkelgebieden in het centrum een mondkapje op, zoals op de Coolsingel, Lijnbaan,”

“Meent en rondom het Nieuwe Binnenwegplein. De verplichting geldt ook voor de markten op het Visserijplein, Afrikaanderplein en de Binnenrotte en de overdekte winkelcentra Alexandrium en Zuidplein. De mondkapjesplicht geldt van 6.00 uur tot 22.00 uur.”

“In Amsterdam zal het verplicht worden om een mondkapje te dragen in het Wallengebied en in de winkelstraten Kalverstraat en Nieuwendijk. Ook op markten op Plein ’40-’45 (heel toepasselijk!!) en de Albert Cuypstraat wordt het dragen van een mondkapje verplicht.”

Met andere woorden:

Bek houden, muilkorf op en afstand houden!

Mondkapjes, je reinste waanzin! 

Boetes om verplicht iets heel ongezonds te doen. Een muilkorf. Zijn jullie gek geworden?

Erger nog…

“De veiligheidsregio’s benadrukken dat het geen vervanging is van de anderhalvemetermaatregel. Hoe gemeenten zullen handhaven op de mondkapjesplicht, is vooralsnog niet duidelijk.”

Dit betekent dus…afstand houden en muilkorf op! Alleen de avondklok zoals in Antwerpen ontbreekt nog.

 

Het prachtige Rotterdam

 

Het linkse Amsterdam zal zich aanpassen aan de wensen van de overheid. Laat de échte Amsterdammers opstaan!!

En Rotterdam??

Oh ja?? Wat gaan jullie doen tegen Het Legioen?

De stad van arbeiders. Van Feyenoord. Van Sparta en Excelsior. Geen bluf maar Rotterdamse nuchterheid.

En de stad van… LEEFBAAR ROTTERDAM! Laat je ZIEN! Niet alleen maar horen! Ga erbij staan! Maak Pim Fortuyn trots!

Rotterdammers iets ongezonds verplichten? Een muilkorf opzetten waardoor je hartslag meteen omhoog schiet? Voor iets dat totaal geen nut heeft? GEEN FUNCTIE HEEFT?

Aboutaleb:  ‘Ik wil mezelf diep in de ogen kunnen kijken’

Daar kan hij maar beter vandaag mee beginnen en tot bezinnen komen want dat gaan de Rotterdammers ook doen. Zichzelf diep in de ogen kijken en zeggen: Afgelopen met deze waanzin! Het is klaar! 

“Of ze nu uit Charlois of Hillegersberg komen: echte Rotterdammers zetten hun schouders eronder. En als ze iets zeggen is het ad rem, onbehouwen en vaak ronduit hilarisch. Maar hoe komt dat eigenlijk precies?” (bron)

Hoe komt dat?

KEN JE DAT NIE HORUH DAN? Laat dit niet gebeuren, Rotterdam!!

Geen bluf, geen woorden…

DADEN!

GEEF HET VOORBEELD, ROTTERDAMMERS!

De rest zal volgen!

Hand in hand, kameraden! Deze plicht moet hopeloos falen!

 

Lachen joh

“Alert zijn de meeste Rotterdammers inderdaad. Ad rem ook: je moet van goeden huize komen wil je een Rotterdammer met een mond vol tanden krijgen. Daar is ie veel te vindingrijk voor. En veel te getraind: humor speelt een belangrijke rol in het dagelijks leven van Rotterdammers. Ook weer omdat het leven van oudsher niet makkelijk was. Met humor maak je leed draaglijk en kun je klagen zonder ongezellig te doen. Rotterdamse humor is dan ook vaak op een grappige manier chagrijnig. Pas daarmee trouwens op in andere delen van het land. Daar vinden ze je een hork als je lacht om hun klaagzang.”

Bron:
https://gersrotterdam.nl/verhalen/lifestyle/285/s-rotterdams

4.4 12 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
11 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
ND

Nu komt het er op aan. Ze gebruiken Rotterdam en Amsterdam als proef ballon om te kijken hoe men hier mee omgaat. Laat men het gelaten toe, zijn we genaaid dan weten ze wanneer het “nodig” is, het landelijk ingevoerd kan worden. Ik zou zeggen sta op en verzet je hiertegen, en spreek iedereen aan die wel `n mondkapje draagt en wijs ze erop waar ze eigenlijk mee bezig zijn.

Kees

Ik schrok gisteren van burgemeester Aboutaleb. Hij ontpopte zich gaandeweg het gesprek in het programma Op1 als een dictator, ook in lichaamstaal. Heel eng. Een bestuurder die tegen landelijke regels ingaat moet teruggefloten worden.Vooral als zijn eigen regels nergens op gebaseerd zijn. Alleen maar om zichzelf te beschermen tegen eventueel kritiek moeten de Rotterdammers hun adem-vrijheid ontnomen worden. Kleidng voorschriften horen in een islamitisch land, niet hier.

JetsD

“Kleidng voorschriften horen in een islamitisch land.”

Mooi niet! Kledingvoorschriften heb je overal (in de wereld).

R Blijlevens

Laat ze lekker de pleuris krijgen met hun muilkorf.Willen ze nog meer kapot maken voor de middenstanders of zo ?.Je kan al niet meer normaal door de stad rijden met je auto door die idioten in de gemeenteraad gaan ze nu een muilkorf plicht in stellen.Nou dan kom ik toch niet wacht wel tot ze alles kapot hebben gemaakt de verkiezingen komen er aan .Gaan we de CPN verjagen uit de stad .Uh sorry Roenlinks .

Ricky Tjin

Als iedereen de mondkapjesplicht zomaar accepteert, dan zal men de druk nog meer opvoeren, om te experimenteren met burgers. Zolang winkeliers hun zaak draaiende kunnen houden onder de mondkapjesplicht, zullen ze de mondkapjesplicht steunen. Mensen zouden massaal de plekken moeten vermijden waar mondkapjes verplicht worden gesteld, dat de winkeliers in die gebieden hun deuren kunnen sluiten. Dat is de enige vorm van protest die zou kunnen werken.
En als mensen toch massaal de plekken bezoeken, waar mondkapjes verplicht worden gesteld, dan hebben ze zichzelf ermee, want door het dragen van een mondkapje lijdt hun eigen zuurstofvoorziening eronder.

Angelo

Geen schelden/schuttingtaal.
Bericht verwijderd.

Last edited 2 maanden geleden by Danny
Bart

Schelden en diepere ondebuik gevoelens.
Het heeft geen zin.
Echt niet.

tonysMelody TM

Abou..wat #%? !, je bent maar een door God verdomde kopvod peddelende uitzendkracht?
https://www.tonysmelody.nl/post/abou..wat

tonysMelody TM

Aboutaleb is een islamist altijd al geweest. Nu kan hij met behulp van de evenzo hysterische Geert Wilders iedereen aan de kopvod krijgen.

R Blijlevens

Joh de Rotterdammers over welke heb je het ?waar zijn ze dan ? .Zelf mijn kleindochter is al geïndoctrineerd op school en kind van 11jaar krijgt politiek.Echt .Ik zeg het woord neger zegt zij je discrimineert ik zeg ben je gek geworden het is een woord dat aanduidt dat iemand zwart is je weet nog eens niet waar het woord van dan komt .Antwoord boeit me niet .Nou mij wel .dus of ze wilt of niet op zoeken en leren . zo gezegd zo gedaan heeft ze toch weer wat geleerd .

Knalkopje1

Wist je dat DDS vóór mondkapjes is? Zou dat misschien iets te maken hebben met het feit dat ze mondkapjes verkopen?

Last edited 1 maand geleden by Knalkopje1

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x