Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Monddood gemaakt voor een masterplan!

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Laat ik het hier de mensen maar eens heel eerlijk gaan vertellen, met name aan de mensen die de straat op willen gaan omdat ze hun vrijheid terugeisen op 21 juni 2020, mensen realiseer u wel, we leven allang niet meer in een vrij land, maar in een demodictatuur!
Deze overheid heeft helemaal niets meer met haar burgers op, ze zijn op een enkeling na helemaal geen volksvertegenwoordigers meer, ze zijn lakeien geworden van een heilstaat genaamd de EU en ontvangen daar hun instructies uit, zij staan voor de grote multinationals en niet voor U!

Dat wordt al duidelijk als we bijvoorbeeld kijken naar het fragment in de Tweede Kamer, wanneer Thierry Baudet zegt: “daar zit ze”, om vervolgens minister Carola Schouten uiterst terecht keihard neer te zetten als een sluipmoordenaar, want haar beleid is er letterlijk op gericht om de boeren en agrariërs kapot te maken, met nu al vele zelfmoorden binnen deze doelgroep als gevolg en wat zien we als reactie van onze kamerleden?
Ze gaan zich beroepen op zogenaamde moraal, dit mag dus niet gezegd worden, de waarheid moet verhuld blijven, is dit nog democratie?

Hier even een kort fragment:

 

Maar als dit nu het enige was en Carola Schouten notabene van een Christelijke partij gewoon antwoord had gegeven op de vraag die Thierry Baudet haar hier stelde, maar nee ze beantwoordde de vraag tot op drie keer niet en daarom kraaide de haan driemaal, omdat Carola Schouten hiermee de Agrarische sector verraden heeft, ze zat namelijk finaal klem tussen de waarheid en stemde daarom toe aan de politieke leugen, voor de dertig zilverlingen, Corona Schouten zou een betere naam voor haar zijn!

Dan even Hugo de Jonge, die ons massaal aan de vaccinatie wil hebben, Bill gates letterlijk citerende, die nogal blunderde met de mondkapjes voor verzorgingshuizen en duidelijk ook onze vrijheden wil blijven onthouden zonder vaccinatie, hoe betrouwbaar is deze man dan nog?
De demonstratie op de Dam heeft nergens laten zien dat Covid-19 hier nog rondwaart, maar dan komt ook deze flapdrol met zijn tweede golf, nou Hugo ik heb geen eerste golf gehad en ik ben geen fan van Volkswagen, ik ben voor het nuchtere verstand gelukkig heb je die mensen ook nog!

Even een filmpje van iemand die het kan weten:

 

Nog even verder resumerend, hoeveel mensen willen er nou werkelijk gevaccineerd worden, als het gaat om een totaal nieuw vaccin wat nog niet uitgetest en los van de zogenaamde NWO, die ons mogelijk wil beheersen denk ik dat het aantal vrijwillige proefkonijnen niet bepaald hoog zal zijn.
Er bestaan maar weinig totaal betrouwbare vaccins die adequaat werken zonder bijwerkingen en we hebben hier van doen met farmaceuten die hier een enorm verdienmodel aan hebben, multinationals dus, die ons land het liefste gegijzeld houden in een angst greep, dat is er gaande.

Hieronder nog één van de weinige politici aan het woord die het goed met Nederland voor heeft, uiteraard blijkt uit de laatste gegevens dat men de demonstratie weer verboden heeft, maar wij Nederlanders hebben het recht om te demonstreren en in de open lucht is dit inmiddels nagenoeg verdwenen virus nagenoeg niet besmettelijk, dus wat let u, laat u zich door de nieuwe Gestapo (sorry dat ik dit zo moet zeggen) intimideren, of gaat u zich uitspreken voor vrijheid en democratie, want dat is waar het hier om gaat!

 

Uiteraard zal hier heel anders opgetreden gaan worden als in Amsterdam, Black Lives Matter is namelijk net als Antifa en KOZP een globalistisch linkse organisatie, die huidskleur centraal zet, die mensen tegenover elkaar opzet, die onze geschiedenis en monumenten ervan wil wissen, maar waarom doet onze overheid niets tegen deze globalistische en racistische organisaties? nou omdat ze verdeeldheid zaaien onder de bevolking en juist dat komt onze overheid momenteel heel goed uit, angst en verdeeldheid laat ons nooit een vuist maken tegen echt onrecht!

 

Tegen de diensthebbende wetshandhavers zou ik willen zeggen, deze mensen hebben het recht om te demonstreren, u dient dit enkel in goede banen te geleiden en wanneer u ongeoorloofd geweld mocht gebruiken, dan keert de bevolking zich niet alleen meer tegen een ongekozen seniele burgemeester, maar dan zal dit uiteindelijk leiden tot een massale volksopstand, dus gedraagt u zich net zoals uw collega’s eerder deden in A’dam, deze mensen komen voor een vreedzame demonstratie, onthoudt dit goed!

Ik wens alle anti lockdown demonstranten een vreedzame demonstratie toe!

Chris Collard.


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
3 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
3
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x