Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Moeder Kassidi Kurill uit Utah sterft vier dagen na de tweede dosis met het Moderna-vaccin

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Moeder Kassidi Kurill uit Utah sterft vier dagen na de tweede dosis met het Moderna-vaccin

Een 39-jarige alleenstaande moeder in Utah zonder onderliggende medische aandoeningen stierf vier dagen nadat ze haar tweede dosis van het Moderna COVID-19-vaccin had gekregen, volgens een rapport.

Kassidi Kurill Moderna vaccine

Kassidi Kurill, moeder van één uit Ogden, kreeg het vaccin vanwege haar werk als chirurgische Assistent voor verschillende plastisch chirurgen,  meldde KUTV .

‘Ze vond het absoluut prima om het vaccin te krijgen. Sterker nog, ze zei tegen ons allemaal: ‘Het is prima, jullie moeten het allemaal nemen’, ”vertelde haar vader, Alfred Hawley, aan de zender.

Kurill had een pijnlijke arm na de eerste prik van Moderna, maar had verder geen bijwerkingen.

Maar de dingen namen een tragische wending nadat ze op 1 februari haar tweede dosis had gekregen.

“Ze kwam vroeg binnen, en zei dat haar hart klopte en dat ze het gevoel had dat ze naar de eerste hulp moest gaan,” zei Hawley.

Toen ze bij de Eerste Hulp aankwamen, moest Kurill overgeven. Hawley, een gepensioneerde gevechtspiloot, vertelde de doktoren dat zijn dochter net haar tweede vaccin prik had gekregen.

“Ze deden een bloedtest en kwamen onmiddellijk terug en zeiden dat ze heel erg ziek was en dat haar lever niet functioneerde”, Aldus Hawley.

Kurill’s oudere zus Kristin, die in Arizona woont, zei dat ze wist dat haar zus naar het ziekenhuis was gegaan, maar de snelheid waarmee ze achteruitging was “zo onverwacht”.

Ze dacht dat haar zus een infuus zou krijgen en over een uur weer thuis zou zijn, maar Hawley wist dat ze niet snel naar huis zou gaan.

“Het was een totale schok, en ik was zelfs bang om het aan mijn vrouw te vertellen”, zei hij.

Kurill werd al snel overgevlogen naar het Intermountain Medical Center in Murray, een traumacentrum, omdat haar lever faalde en een transplantatie werd beschouwd als haar beste overlevingskans.

Kristin sprong op de eerste vlucht naar Utah, maar werd niet in het ziekenhuis toegelaten vanwege coronavirusprotocollen, dus wachtte ze met haar zusters dochter Emilia, 9, terwijl de familie hoopte op een wonder.

De ouders van Kurill boden vrijwillig aan om een ​​deel van hun lever te doneren, maar kregen nooit de kans om het levensreddende geschenk aan te bieden toen de lever, de nieren en het hart van hun dochter stopten.

Ze stierf 30 uur na aankomst in het ziekenhuis.

Een autopsie werd uitgevoerd op het lichaam van Kurill, maar het persbureau van de medische onderzoeker kon volgens de KUTV vanwege privacywetten geen commentaar geven op de zaak.

https://kutv.com/news/local/utah-woman-39-dies-4-days-after-2nd-does-of-covid-19-vaccine-autopsy-ordered?video=be8cab89e26d45e8ad3c0e1758c0a9f4&jwsource=cl

Dr. Erik Christensen, de belangrijkste medische onderzoeker van Utah, vertelde het station dat het bewijzen van vaccinatieschade als doodsoorzaak bijna nooit voorkomt.

‘Heeft het vaccin dit veroorzaakt? Ik denk dat dat heel moeilijk aan te tonen is bij autopsie, ”zei hij.

Christensen zei dat hij slechts één geval kon bedenken waarin een vaccin als doodsoorzaak op een autopsierapport zou kunnen worden vermeld – een onmiddellijk geval van anafylaxie, een ernstige allergische reactie, waarbij een persoon bijna onmiddellijk stierf na te zijn ingeënt.

“Anders zou het moeilijk voor ons zijn om definitief te zeggen dat dit het vaccin is,” zei hij, eraan toevoegend dat een waarschijnlijker resultaat een gebrek aan antwoorden zou zijn – of een “onvolledige autopsie.”

Hij voegde eraan toe: “Zowat elk vaccin of alles wat je doet, als je iemand behandelt , wanneer je iets injecteert,  alles kan een negatief resultaat opleveren.”

Een autopsie kon ook een doodsoorzaak identificeren waarvan de familie niet op de hoogte was, waaronder niet-gediagnosticeerde longontsteking, kanker of een onbekende hartaandoening.

Kurills familie hoopt antwoorden te krijgen, maar beseft dat ze misschien nooit zeker weten wat het leven van hun geliefde heeft geëist.

Hoewel bijwerkingen van het vaccin vaak voorkomen, zijn de resulterende sterfgevallen volgens een Fox News-rapport uiterst zeldzaam  .

Volgens het Vaccine Adverse Event Reporting System van de CDC werden tussen 14 december en 8 maart ongeveer 92 miljoen COVID-19-vaccindoses toegediend in de VS.

“Tot op heden heeft VAERS geen patronen in de doodsoorzaak ontdekt die zouden duiden op een veiligheidsprobleem met COVID-19-vaccins”, zegt de CDC op haar website.

De dochter van Kurill – wiens vader een ambtenaar is en lid van de Nationale Garde die reist voor werk – zal bij haar grootouders blijven wonen.

Emilia, die bekend staat als Millie, was degene die het verhaal van haar moeder wilde vertellen.

Haar opa heeft inmiddels beslist om de tweede dosis met het vaccin ook te nemen.

‘Millie smeekte me om dat niet te doen,’ zei Hawley, een 69-jarige met diabetes. “Er is altijd een risico.” aldus Hawley.

Brandbrief van de Moeders van Nederland: “Volg je geweten, niet de regels!”


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
4 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
4
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x