Mississippi kondigt de opheffing coronavirus beperkingen aan

Gouverneur van Mississippi kondigt de opheffing van coronavirus gerelateerde beperkingen aan

Mississippi Gov. Tate Reeves in June 2020

Mississippi-gouverneur Tate Reeves kondigde dinsdag de opheffing aan van enkele coronavirus gerelateerde beperkingen in zijn staat, waaronder de meeste maskermandaten.

“Vanaf morgen heffen we al onze mandaten voor het verplicht dragen van maskers op en kunnen bedrijven op volle kracht werken zonder door de staat opgelegde regels”, tweette  Reeves  . “Onze ziekenhuisopnames en het aantal gevallen zijn sterk gedaald, en het vaccin wordt snel verspreid. Het is tijd!”

The  Associated Press  meldde dat de meeste provincies van de staat onder een maskermandaat stonden. Een uitvoerend  bevel  dat woensdagavond in werking zal treden, legt nog steeds enkele beperkingen op, zoals maskervereisten met betrekking tot scholen en capaciteitslimieten in sommige gevallen, zoals in overdekte arena’s.

Een andere GOP-gouverneur, Greg Abbott uit Texas,  kondigde  dinsdag aan dat de Lone Star State binnenkort zal worden vrijgelaten van een maskermandaat en dat alle bedrijven kunnen openen met een capaciteit van 100%. Het opheffen van de regels door Abbott gaat van kracht op 10 maart.

Texas Gouverneur Greg Abbott heeft ook de aanstaande opheffing van coronavirus gerelateerde beperkingen in zijn staat aangekondigd.

Groene staten zijn weer verlost van de masker verplichting.

7e04ff8ecedb03fd.jpeg
7e04ff8ecedb03fd.jpeg

Vrijspraak rechter na weigeren mondkap: In strijd met de grondwet!

 

4.8 8 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
8 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
nl Dutch
X
8
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x