CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Misleiding artsen door medische vakbladen

Door Verzekeringsarts Koert van Rijn – Dit artikel is van 28 december 2020 en zeer belangrijk weer eens onder de aandacht te brengen

Het verzet onder artsen tegen de maatregelen komt maar traag op gang. De reden hiervoor is de onvolledige en incorrecte voorlichting door de medische vakliteratuur. Hierdoor ontbreekt bij artsen essentiële kennis over corona. Als u uw huisarts of specialist zou ondervragen, zul je bij menigeen een stuitende onwetendheid vaststellen.

Artikelen moeten angst zaaien

Wat opvalt is dat niet alleen in Nederland, maar wereldwijd zich eenzelfde patroon voor lijkt te doen. Artikelen die de angst voor het virus doen verminderen of afbraak doen aan het beleid, worden massaal geweigerd. De schrijvers van deze artikelen moeten hun heil zoeken in kleine tijdschriften of op alternatieve websites.

Nederland kent twee grote allround medische tijdschriften, het NTVG en Medisch Contact, die beiden ook aantoonbaar grote hiaten vertonen in inlichten van de artsen. Zolang een onderwerp past in de grote “Corona Horror Show” is het welkom in deze vakbladen, al het andere wordt simpelweg niet geplaatst.

Bijwerkingen lockdown en ernst corona t.o.v. de griep

Er zijn essentiële vragen die geen enkel tijdschrift serieus behandeld heeft, zoals hoeveel levens- en kwaliteitsjaren gaan er verloren als bijwerking van de lockdown en wat is het verlies aan levensjaren ten gevolge van corona, vergeleken met het gebruikelijke aantal in een griepseizoen?

Het wordt niet ontkend dat lockdowns tot meer verloren levensjaren gaat leiden dan het ooit zal opleveren, maar je zou verwachten dat dit op de voorpagina van ieder medisch tijdschrift had gestaan en een terugkerend onderwerp van discussies was geweest.

Drukte IC’s en lockdown

De drukte op de IC’s wordt vaak aangegeven als reden voor een lockdown. Echter als je alle getallen schoonmaakt blijken er drie grote factoren over te blijven die de drukte kunnen verklaren: 1) vergrijzing, 2) jarenlang wegbezuinigen van verpleegkundigen en bedden en 3) een straffe voorjaarsgriep, dit jaar corona genoemd. Als wij de IC-capaciteit niet uitbreiden wordt de drukte in Nederland een regelmatig terugkerend probleem. Al deze informatie wordt slechts zijdelings genoemd, bijna als een storend feitje dat het beleid van het Nederlandse regime in de weg zit.

LEES HIER VERDER:

https://viruswaarheid.nl/nieuws/misleiding-artsen-door-medische-vakbladen/

Meer van Koert van Rijn:

De man die Jaap van Dissel aanklaagde

Mailwisseling Drs. C. van Rijn (Verzekeringsarts) en het RIVM

Drs. C. Van Rijn – Verzekeringsarts: Is Corona eigenlijk wel erger dan de griep?

4.3 12 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
2
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven