Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Misbaksels en zoete broodjes

Het is een interessante tijd waarin we leven, ik kan het niet vaak genoeg blijven herhalen.

Geregeld ben ik dan ook met stomheid geslagen door vreemde “nieuwtjes” en vandaag is ook weer zo’n dag. De onderwerpen waar ik het over wil hebben zijn helaas niet zo voedzaam als de titel doet vermoeden maar kunnen wel een nare nasmaak opleveren. U als lezer bent dus bij deze gewaarschuwd.

Laat mij beginnen bij het zoete broodjes gedeelte. Een absolute aanrader is omroep Ongehoord Nederland afgekort omroep ON!. Arnold Karskens is sowieso een verademing in het journalistieke bestel en samen met zijn omroep brengt hij regelmatig erg vermakelijke programma’s waaronder ook het nieuwsprogramma “On! en vrienden”.

Vanmorgen heb ik aflevering 11 teruggekeken en buiten het gegeven om dat de aflevering van A tot Z erg vermakelijk is, sprong het volgende fragment er toch wel bovenuit .

Voor iedereen die graag stickers plakt of voor “leugenbekken” verzamelaars (collecteurs van teleurstellende tronies kunnen ook alvast in hun handjes wrijven) want voor alle bovengenoemde heeft de VVD nu zijn eigen stickeralbum gelanceerd! Niemand minder dan Mark Rutte zelf staat vol trots zijn nieuwste plakkerige broodjes ehhh stickeralbums te promoten. Jottum, heel politiek minnend Nederland zat hier op te wachten, en wellicht ook wel de rest van het land!

Inmiddels in euforische stemming verkerend, blijven we in de categorie heel Holland bakt, alleen in dit geval gaat het niet om welriekende traktaties. In dit geval gaat het om misbaksels. De misbaksels van het NOS-journaal wel te verstaan. Nou kan ik mij zo voorstellen dat u als lezer mijn bewoordingen wellicht wat grofjes vind en misschien wel een beetje gemeen maar laat mij u vertellen hoe ik tot mijn conclusie kom.

Hoewel ik niet direct als eerste sta te vlaggen op Koningsdag en al helemaal geen trouwe kijker ben van blauw-bloed en doorgaans in zijn geheel niet zo betrokken ben met de monarchen, is er een karaktereigenschap van ons staatshoofd wat ik dan weer wel kan waarderen. Namelijk het feit dat onze koning zo heerlijk enthousiast kan zijn met sport en in het bijzonder ook tijdens voetbal.

Nu vond ik afgelopen zondag de Majesteits reactie op het derde doelpunt al erg leuk en aanstekelijk (dit in tegenstelling tot zijn eega, althans zo deed de blik van Maxima overkomen). Ook in het NOS-journaal van 17:00 vanmiddag kwam een soortgelijke enthousiaste koning in beeld en ook hierbij vond ik hem bijzonder sympathiek overkomen en zie hem dan ook het liefst in deze hoedanigheid.

Maar tot mijn grote ontzetting ben ik schijnbaar een andere mening toebedeeld dan de journalistiek want wat mij als onoplettende burger volledig is ontgaan is het feit dat onze koning zich zowaar tot een zeer slecht rolmodel heeft ontpopt! Jawel! De NOS was hier klip en klaar over, en zelfs onze demissionaire koddige premier Rutte moest opgetrommeld worden om nog even de ontstane situatie te redden!

Tsjongejonge, ik kon mijzelf ook wel voor de kop slaan dat ik de schendingen van de 1,5 meter maatregel niet heb opgemerkt maar dankzij de oplettende journalisten van de NOS heb ik nu ook gezien dat de koning zelfs handen heeft geschud?!? Ik ben nog steeds geschokt……

Zonder u verder nog te vervelen met eindeloos sarcasme wil ik hiermee mijn toelichting van de gekozen term “misbaksels” besluiten. Want ik vond het misselijk hoe de koning hier te kijk werd gezet door de NOS. Ik zou zeggen bekijk het fragment en oordeel zelf, misbaksels of niet? https://www.npostart.nl/POW_04818643

video

LEES OOK:

Racistisch WOKE onderwijs op publieke scholen

 

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
6 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
6
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Hide picture