Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Mind fuck

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 

Wellicht kent u Victor Mids. Hij is arts en ook illusionist. Hij heeft een aantal bijzonder opmerkelijke tv programma’s gemaakt waarin hij liet zien of juist verborgen hield, hoe gemakkelijk het is om mensen te manipuleren.

Ik heb geen idee hoe hij momenteel staat tegenover de corona hoax. Dat is eigenlijk wel jammer want juist iemand als hij heeft natuurlijk precies door welke mind fucks er nu met ons worden uitgehaald. Hij zou zich nu moeten uitspreken en het volk uitleggen dat ze ongelofelijk belazerd worden door een stel manipulanten.

Ik kwam dit experiment van hem tegen, een experiment dat hij een paar jaar geleden heeft opgenomen en (dat denk ik destijds) ook is uitgezonden.

In elk geval is het heel interessant om hier nu nog eens naar te kijken. Als u ziet wat hier gebeurt, dan begrijpt u opeens ook waarom bijna iedereen gedwee zijn muilkorf op en af zet als de dictators dat dicteren. Dan begrijpt u opeens ook de slaafsheid waarmee het gros van de mensenmassa compleet ridicule maatregelen accepteert. Dat mensen ook slaafs zich een gifspuit laten inspuiten is mij nog wel een beetje een raadsel. Dat lijkt mij een stap verder.

Zou u opstaan bij de bel?

 

En dit, beste mensen, dit bericht op twitter, is geen grapje. Dit monsterachtig persoon meent dit!

De mindfuck die de overheid aan het plegen is is zo groot, dat dit soort berichten op twitter verschijnen.

 

 

Welk bericht vindt u meer serieus en geloofwaardig?

 

Vele jaren lang bezuinigen hebben er voor gezorgd dat de zorg niet overbelast is, maar onderbezet is. Al jarenlang kampen we met tekorten tijdens de griepgolven. Dezelfde golven die nu het etiket ‘covid’ opgeplakt hebben gekregen. Bijna iedereen is ‘geprikt’ en de conclusie die we niet mogen trekken is dat die gifspuiten blijkbaar niks helpen. Sterker nog, er liggen meer mensen in de ziekenhuizen van alle landen waar ze drifig met de spuiten in de weer zijn geweest, dan in alle jaren daarvoor. Ligt zeker niet aan de spuit, hugo???

We moeten van de frikandellenboer en zijn mede criminelen af, dan is de corona hoax crisis voorbij.

Deze tekst kwam ik ergens tegen:

APPLAUSJE WAARD HOOR
Naast het stuk wassen van onze handen hebben we ons een heel jaar suf geklapt.
Net als het ‘nieuwe normaal’ hebben we blijkbaar ook een nieuw ‘ontzorg de zorg’.
Schijnt mega goed te werken, op een paar kleine verbeterpuntjes na.
De druk schijnt momenteel weer énorm toe te nemen en dát is de schuld van de ongevaccineerden. Laten we hier vooral heel duidelijk over zijn.
Omdat JIJ niet een tijdelijk toegelaten experimentele gen therapie injectie in je arm hebt laten jassen, ligt iemand anders in het ziekenhuis. DOOR JOU, wel te verstaan.
Je zou denken dat ik dit verzin, maar ik zou niet durven. Onze ontslagen huug knalt deze boodschap zo onze breintjes in. Zijn argumenten en motivatie zijn net een spraakwaterval waarbij hij zoveel als niets inhoudelijks zegt. “Nou, dat is zo, omdat het zo is”.
Maar de man brengt het natuurlijk met alle beste bedoelingen. Immers, je kunt het tenslotte een basisschool meester niet kwalijk nemen dat hij her en der het plankje ietwat misslaat.
Het virus kan hij ook al niet platslaan. Ja, en dát komt dus door al die ongevaccineerden.
Alles eigenlijk. Misschien zou het beter zijn dat al die ongevaccineerden oplosten. Of eens gingen luisteren, en ik citeer:
“Als de GGD zegt dat je met je kont op de bank gaat zitten, dan doe je dat!”
Waarvan akte.
Dus, je begrijpt het al. Nu zitten we wéér met een huge probleem. Die klote ongevaccineerden ook.
Maar zoals huug het verwoordt:
“Het is een Godsgeschenk en dit is een daad van naastenliefde.”
En natuurlijk veel blijven klappen, daar helpen we de zorg weer mee.
Want daar ging het in essentie om toch? Soms mis ik bij huug door zijn woordenbrij nog wel eens de kern van zijn betoog.
Maar als ik het goed begrepen heb:
Deden we het voor de zorg.
Dan weer voor de ander.
Dan weer voor jezelf.
Dan weer voor de ouderen.
Dan weer voor de kwetsbaren.
Tot…
Dan weer voor de jongeren zodat wel 2(!) weken konden ‘Dansen met Jansen’.
Dan weer voor groepsimmuniteit.
Dan weer voor het platslaan van hét virus.
En weer van voren af aan.
Wat een nobel streven van de man.
Maar wat hij als, en ik rectificeer even, als DEMISSIONAIR (synoniem voor ontslagen) minister onder andere moi als oorzaak van dit lijden aanwijst, proef ik toch enige tunnelvisie van zijn kant.
Persoonlijk denk ik niet dat een applausje ook maar enigszins bijdraagt aan het verlagen van de werkdruk.
Tegelijkertijd bemerk ik toch ook enige emotie waardoor hij toch wat minder scherp ziet. Ik bedoel, het zou toch wel reuze fijn zijn dat deze ontslagen man aan kan tonen wie, waar, wanneer, hoe en het beruchte C virus geïsoleerd zou zijn.
Feitenkennis is toch wel de basis voor een stevig beleid zou je zeggen. We kunnen namelijk wel stokjes in onze neus blijven porren en ons inspuiten met een experimenteel goedje, maar ik zou graag willen weten wáár dat dan op gebaseerd is.
Met actuele, relevante, concrete, toetsbare, SMART, PAR, onderbouwingen, gehele context en goed gedocumenteerde broninformatie, op transparante wijze. Anders kunnen we allemaal wel wat beweren nietwaar?
Zoals dat het “de schuld van de ongevaccineerden is”.
Het toeval wil dat ik in zelf recent nog een aantal maal het MCL heb bezocht. Mijn beleving is toch wel wezenlijk anders dan die van huug. Net als de langzaam, door de media druppelende berichtgeving dat het vorkje nét wat anders in het steeltje zit.
Je hoeft nu ook geen raketgeleerde te zijn om zelf te beseffen dat 10 (!) jaar aan het wegbezuinigen van bedden, personeel, het sluiten van ziekenhuizen en de protocolmaatschappij het er óók niet echt makkelijker op hebben gemaakt.
Dan hebben we het nog geeneens over het personeel dat zélf niet meer in een ziekenhuis wil werken, vanwege onder andere de hoge werkdruk. Of dat mensen ONTSLAGEN worden omdat zij behept zijn met een eigen denkvermogen.
Laat staan over het personeel wat kerngezond is thuiszit, maar omdat een wattenstaaf het aangeeft je blijkbaar a symptomatisch “eventueel mogelijk zou moeten kunnen zijn”.
De rekensom die huug maar niet lijkt te snappen is:
Minder bedden – minder personeel= MEER DRUK!
Maar goed, wat weet ik er nu helemaal van? Ik ben immers een van de schuldigen.
Wat mij overigens riekt naar een gevalletje ontmenselijking. Nog een rekensom:
Zondebok+ontmenselijking= VERDEEL EN HEERS!
Maar we blijven stug klappen hoor! Daar gaan we het mee redden.
Nog even en het regime is om de deuren weer te sluiten en braaf binnen te zitten met de zapper in de hand afgestemd op ‘het nieuws’.
De stofkappen weer op de smoelnonsens en afstand houden van elkaar.
WITH ALL DUE RESPECT Huug, ik ga als een malle klappen, wanneer WIJ met JOUW waanzin kappen!
APPLAUS!
Tekst: Bipe Straver
hugo en mark doen nu al openlijk oproep op de staatstelevisie om ongevaccineerde mensen gewoonweg neer te knallen. Kijk maar:
Voor meer informatie over de psychologie en het gedrag van de mensheid beveel ik aan om het vierluik van Karel Nuks te lezen:

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
31 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
31
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x