Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Mind control door de overheid

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Voor mensen met gezond verstand is het inmiddels duidelijk dat de vaccinatiedrang van de overheid niet als reden heeft om de gezondheid van het volk te verbeteren. Wat wel het doel is, is nog onduidelijk. Een hypothese is dat in het vaccin een goedje zit, genaamd grafeenoxide, waarmee de mensen gecontroleerd kunnen worden. Deze hypothese komt naast de al bestaande verklaringen zoals een verdienmodel voor de big farma, controle over de mensen via vaccinatiepaspoorten of reductie van de wereldpopulatie.

Een search op google scholar “grafene oxide  brain function” geeft 39.000 hits. Genoeg reden om aan te nemen dat grafeenoxide een rol kan spelen in de hersenfunctie.

Overheden zijn altijd op zoek geweest naar manieren om de massa te beheersen. Dwang en geweld zijn de ouderwetse methoden, mentale manipulatietechnieken zijn de methoden van de huidige tijd.

In de Tweede Wereldoorlog bleek dat het mogelijk was om de Duitsers ervan te overtuigen dat alle Joden untermenschen waren. Hitler en Goebbels beheersten de propagandatechnieken zo goed, dat ze in staat waren hiermee veel haat te injecteren, en de gevolgen zijn bekend. Duitsers, in de kern geen slechte mensen, bleken door de propaganda in staat om onschuldige mensen te discrimineren,  het land uit te jagen en zij die niet konden ontsnappen, zelfs te laten omkomen in concentratiekampen. De uitspraak ”Wir haben es nicht gewußt.” zou voor veel Duitsers wel eens waar kunnen zijn in de zin dat ze zich oprecht van geen kwaad bewust waren.

De CIA heeft uitgebreid onderzoek naar gedaan naar het controleren van de menselijke geest, bijvoorbeeld met het project MK-ULTRA. Dit was de codenaam voor een serie van 162 experimenten op zoek naar technieken om personen te kunnen beheersen. Een van de betrokken onderzoekers was Donald Ewen Cameron, gerenommeerd voorzitter van de World Psychiatric Association. Proefpersonen werden bewust of onbewust onderworpen aan combinaties van gesprekstechnieken, chemische middelen, en martelingen. De resultaten van de experimenten zijn niet publiek bekend, of in ieder geval niet eenvoudig te vinden. Het liep niet met alle proefpersonen even goed af. Voorbeelden van proefpersonen zijn Robert Hunter (de tekstschrijver van de Grateful Dead), James “Withey” Bulger (de beruchte Boston-gangsterbaas), en waarschijnlijk ook Ted Kaczynski (“ De Unabomber”).

Een vorm van mind control is hypnose, deze techniek is de laatste decennia wat minder in het nieuws ondanks de bijzondere mogelijkheden. Hypnose wordt met name graag toegepast door mensen met een manipulatieve aard.

Een triviant vraag: van welke politicus is de volgende tekst over hypnose ?

Ik zag een keer een hypnotiseur aan het werk in de aula van onze school. Dat interesseerde mij. Ik ging het zelf proberen. Eerst op een zusje van me. Dat liep verkeerd af, niet dat zij er blijvende schade van heeft ondervonden, maar toch moest de dokter erbij komen, zij bleef maar trillen. De tweede keer, met een schoonzusje, ging het al een stuk beter en een week later vielen van de tien mensen die ik op een verjaardag hypnotiseerde er zes in slaap. Dat verspreidt zich snel in een klein stadje. Ik kreeg het verzoek of ik avondvullende voorstellingen wilde geven. Ik verdiende vijfentwintig gulden per optreden. Wat moest je voor dat geld doen? Ik hield het in de grappige sfeer. Ik gaf ze bijvoorbeeld de suggestie dat ze hun neus kwijt waren. Dan liepen ze zich suf te zoeken naar hun eigen neus en lag de zaal plat. Het is simpel, het lijkt geheimzinniger dan het is. Het is een fabeltje dat je met een hypnotiserende blik zomaar iemand zou kunnen laten inslapen tijdens een gesprek of een debat. Dat kan alleen met iemand die je al eerder een keer gehypnotiseerd hebt. Als ik vriendinnetjes die ik al eens gehypnotiseerd had op een feestje, daarna op het hockeyveld zag lopen en ik zei: Slaap! —dan bleven zij inderdaad stokstijf op het veld staan. Het meest spectaculaire wat ik deed was iemand onder hypnose helemaal stijf laten worden. Heb je weleens geprobeerd om met je hoofd op de ene stoel en je hakken op een andere stoel te gaan liggen? Nou, ik geef je de garantie dat je dan doorzakt maar onder hypnose kun jij dat wél. Dat deed ik met mensen op het toneel en als ze zo op twee stoelen steunden, dan ging ik bovenop ze staan. Dat kan onder hypnose. Maar men vond het wel een beetje griezelig. De schoolarts heeft het stante pede verboden toen hij het zag. Dat betekende het einde van mijn shows. Jammer, want die vijfentwintig gulden was een hoop geld voor een scholier in die dagen.

Deze tekst is van Ed Nijpels. Nijpels speelde een belangrijke rol bij de klimaattafels, waar is bepaald dat de CO2-uitstoot van de industrie in 2050 moet zijn teruggebracht tot nul. Met deze waanzin gaat Nederland onvermijdelijk richting bedelstaf gebracht worden. Het is niet ondenkbaar dat Nijpels zijn manipulatietechnieken gebruikt heeft om zijn zin door te drammen bij de aanwezigen aan deze tafels.

De wat hippere naam voor hypnose is Neuro Linguïstisch Programmeren. Dit betreft een praktische toepassing, uitgevonden door Milton Erickson, om mensen via taal te beïnvloeden. Zijn grote idee was: vaagheid is kracht!

Hoe gedetailleerder en hoe meer volgepakt met informatie je beschrijvingen zijn, hoe groter de kans dat er iets conflicteert met het referentiekader van de cliënt. Daarom worden zaken weggelaten vervormd en gegeneraliseerd.

Het gebruik van taal bij NLP is essentieel om een groep mensen een bepaalde manier van denken op te sturen. Schrijvers van teksten hebben er bijzonder veel aan om te weten hoe ze verschillende effecten kunnen veroorzaken met verschillende taalkeuzes. Ze kunnen dan bijvoorbeeld bepalen welke woorden ze het beste kunnen gebruiken om meer emoties op te wekken en welke woorden juist klinisch en neutraal zijn. Ook weten ze wanneer ze vaag moeten zijn om het publiek op te warmen voor de concrete boodschap waar het daadwerkelijk om gaat.

Deze techniek van vaag formuleren is een techniek die Mark Rutte tot in de puntjes beheerst en waar ook zijn tekstschrijvers op de achtergrond zeer bewust van zijn.

Uit onderzoeken, zoals het Milgram experiment, blijkt dat het effect van een boodschap sterker is naarmate de spreker meer als autoriteit wordt gezien. Mensen die zijn opgevoed om vertrouwen hebben in overheid en autoriteiten zijn daarom extra gevoelig voor NLP-technieken.

Alle persconferenties van Mark Rutte zijn terug te vinden op internet. Als je deze teksten analyseert kun je waarnemen dat ze gekenmerkt worden door alle technieken van NLP. Getallen en serieuze onderwerpen zoals aantallen ziekenhuisopnames, het nut van de lockdown, de IFR en behandelmethoden worden zorgvuldig vermeden. Rutte blijft altijd mistig, gebruikt veel metaforen die emoties oproepen, simuleert empathie, trekt af en toe gul een maatregel in en geeft mensen alle ruimte om een eigen vrije invulling aan de angst te geven.

RUTTE 12 maart 2020, persconferentie.

De ministeriële commissie crisisbeheersing heeft zich vandaag gebogen over een nieuw advies van het Outbreak Management Team, het OMT.

Allereerst hebben we de afgelopen dagen gezien dat de druk op de zorg in een aantal ziekenhuizen in Brabant oploopt en dat met name ook de druk oploopt op de intensive care afdelingen van de ziekenhuizen. En ik wil daar ook nog even in herinnering roepen dat ook de WHO natuurlijk ook heel recent heeft gezegd: dit is een pandemie.

De consequentie daarvan is, aangezien lang niet alle patiënten worden opgenomen dat we dus ook vermoeden nu dat er in Brabant meer gevallen onder de radar nog zijn die dan leiden, bij de top van de piramide, tot opname en hetzij dat we dus meerdere introducties hebben betekent dat mogelijk de verspreiding verder is dan we in ieder geval op grond van de huidige gevallen konden aannemen.

Dus ik doe een beroep op jullie dat daar begrip voor te hebben, wetend dat wij de zorgen snappen, maar op dit moment dit echt de verstandigste maatregel is om onze scholen, voor basisonderwijs, voor voortgezet onderwijs en het MBO om die open te houden. Want elke maatregelen om het virus in te dammen heeft natuurlijk effecten op andere terreinen: elk handelen heeft zijn prijs. Kijk bijvoorbeeld naar het nieuws nu vanuit de Verenigde Staten, een besluit wat wij betreuren, om geen vluchten naar Europa meer toe te staan. En daarom wil ook nog dat bredere punt ook hier nog een keer maken. Wij kiezen in ons land voor een aanpak waarbij we ons uiteraard baseren op het advies van deskundigen, niet dat we blind overnemen, zoals soms gedacht wordt of dat we er helemaal zelf niks van vinden. Maar het advies van deskundigen is belangrijk om dat dit een hoog gespecialiseerd probleem en je moet oppassen dat niet een jurist of een historicus daar uiteindelijk alle besluiten nemen, maar dat wij als bestuurders natuurlijk challengen, doorvragen, met elkaar flink het debat voeren over ‘is dit het goed pakket’, maar uiteindelijk is wel heel cruciaal dat aan de basis van die maatregelen deskundige adviezen staan. En daarbij geldt dat wij in Nederland een dekkend systeem hebben: van huisartsen, van GGD’s, van ziekenhuizen, maar ook van virologen die in de wereld zeer hoog staan aangeschreven. En mag ik ook hier zeggen dat in die hoek van de onze huisartsen, de GGD’s, maar uiteraard ook alle anderen die erbij betrokken zijn, de ziekenhuizen en de virologen, dat daar fantastisch werk wordt verricht en dat sommige mensen daar letterlijk bijna dag en nacht mee bezig zijn. Een heel belangrijk doel van die gefaseerde aanpak is om een zodanige piek in het aantal besmettingen te voorkomen dat bijvoorbeeld onze ziekenhuizen op enig moment overbelast zouden worden. Dat willen we uiteraard voorkomen. Tegelijkertijd is de realiteit dat niemand ter wereld precies kan zeggen wat de juiste aanpak is. Wat precies de juiste maatvoering is. En dat geldt dus ook voor de maatregelen waar wij vandaag over gesproken hebben, gedurende deze dag en waar we zojuist in de ministeriële commissie besluiten over hebben genomen. Feit is dat je in een crisis als deze met 50% van de kennis 100% van de besluiten moet nemen en de gevolgen daarvan dus ook moet dragen. Dat is de fase waar we nu zitten, waarin we dus maximaal op de bal zitten, om te doen wat nodig is, zeker niet te weinig. Je probeert ook te voorkomen dat je teveel doet, maar we moeten er bovenop zitten om dit virus in te dammen en daarbij herhaal ik wat ik ook maandag zei: daarbij hebben we iedereen nodig, 17 miljoen mensen, we moeten dat gevecht met zijn allen voeren als land en met zijn allen ook zien te winnen. Het effect is het grootst als iedereen zich houdt aan wat we vandaag besloten hebben.

Wie zich er toe kan zetten om alle persconferenties door te nemen, zal zien dat deze aan alle wetmatigheden van NLP blijven voldoen waarbij angst opwekken het doel is en geruststelling wordt vermeden.

Echter, als je eenmaal ziet hoe het werkt, en dit gebeurt pas als je het door hebt, verdwijnt het NLP-effect. Sterker nog, de meesten worden onpasselijk van de misleiding en het besef van de onderliggende kwaadaardigheid.

Wie de geschiedenisboeken doorbladert zal zien dat er weinig periodes waren, waar de machthebbers het beste met het volk voor hadden. Onderdrukking en misbruik van macht is meer regel dan uitzondering en zit blijkbaar in de natuur van machtzoekers ingebakken. Het is daarom ook zeer goed denkbaar dat de huidige machthebbers, de personen die Rutte aansturen, hun mogelijkheden tot controle willen versterken. Ik acht daarom de mogelijkheid dat de vaccins een stofje bevatten waarmee mensen gevoeliger worden voor mind control vergezocht maar niet onmogelijk. Het is echter geen rocket science om in laboratoria met scheidingstechnieken en analysetechnieken te bevestigen dan wel te ontkrachten dat de vaccins grafeen-oxide bevatten. De verwachting is daarom dat hier op korte termijn meer duidelijkheid over zal komen en bekend zal worden of de injecties meer rommel bevatten dan alleen het mRNA.

 


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
18 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
18
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x