Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Pfizer levert EU versneld 10 miljoen vaccins

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

A private investigation.

Pfizer levert de EU versneld 10 miljoen vaccins, al voor de zomer. De vaccins zouden oorspronkelijk geleverd worden in het derde en vierde kwartaal, maar komen nu dus in het tweede kwartaal beschikbaar. Dat meldt EC-voorzitter Ursula von der Leyen. Kopt het artikel in de telegraaf.

De productie gaat voorspoediger dan verwacht. Van de vaccins gaan waarschijnlijk honderdduizenden doses naar Nederland.

Door de versnelling krijgt de EU in april, mei en juni meer dan 200 miljoen doses van het vaccin binnen, zegt de Europese Commissie. Het goede nieuws van Pfizer is een meevaller voor de EU, na de tegenslagen die vooral AstraZeneca keer op keer meldt.  En het artikel gaat verder https://www.telegraaf.nl/nieuws/951974214/meevaller-na-tegenslagen-pfizer-levert-eu-versneld-10-miljoen-vaccins

Nu vond ik dit wel interessant dat er weliswaar plots maar toch uiteindelijk positief nieuws over de productie van het vaccin werd vermeld. Dat heeft zuster Ursula toch goed geregeld. Von der Leyen maakte deel uit van alle regeringen-Merkel. En heeft naar mijn mening toch wel een close-business relatie met….. jawel daar is ie weer G Soros.  https://www.georgesoros.com/2020/04/20/the-eu-should-issue-perpetual-bonds/

Maar na wat nader research, zoals dat genoemd wordt op ¨onze redactie¨ met een knipoog naar Danny 😉

Vond ik het volgende:

Miljardair George Soros warmt zich op voor deze grote farmaceutische voorraad

Volgens de meest recente 13-F-deponeringen kocht het gelijknamige fonds van George Soros – het Soros Fund Management – 31.200 aandelen van de medicijnfabrikant Pfizer (NYSE: PFE) in het eerste kwartaal van 2017.

Hoewel dit weliswaar een vrij bescheiden aankoop is voor een fonds van deze omvang, en het nooit een goed idee is om blindelings in de voetsporen van een superinvesteerder te treden, is Soros ‘uitstekende staat van dienst van het verpletteren van de bredere markten gedurende meer dan 47 jaar aantoonbaar reden genoeg. om dieper te graven. Gewapend met dit inzicht, laten we eens kijken of Pfizer een aandeel is dat particuliere beleggers nu ook zouden moeten overwegen.

In tegenstelling tot de interesse van het Soros Fund in deze grote farma, krijgt Pfizer tegenwoordig niet veel liefde van Wall Street vanwege de aanhoudende problemen van het bedrijf binnen zijn essentiële gezondheidssegment en de minder dan geweldige prestaties van zijn nieuw verworven prostaatkankermedicijn, Xtandi. Citigroup, bijvoorbeeld, heeft deze week het prijsdoel van de medicijnfabrikant voor 12 maanden verlaagd van $ 38 naar $ 31, gedeeltelijk op basis van deze twee tegenwind.

Samenvattend ziet de medicijnmaker ook het verlies van exclusiviteit voor de best verkopende pijnmedicatie Lyrica in de Verenigde Staten eind 2019 in de weg staan. Dat is vooral slecht nieuws, aangezien dit enkele medicijn goed is voor ongeveer 10% van de jaaromzet van Pfizer. Het is dus niet verwonderlijk dat sommige analisten beginnen te twijfelen aan het vermogen van Pfizer om zijn omzet te laten groeien zonder een grote overname.

Pfizer heeft echter een dwingend tegenargument tegen deze nee-zeggers. Naast de voortdurende rijping van zijn biosimilaire activiteiten onder leiding van de FDA-goedkeuring van Inflectra vorig jaar, bijvoorbeeld, gaan de inspanningen van de medicijnfabrikant om zich om te vormen tot een toponcologiebedrijf buitengewoon goed.

Wat de details betreft: Ibrance, het nieuwe medicijn tegen borstkanker van Pfizer, zag de verkoop in het eerste kwartaal van 2017 met 58% omhoogschieten in vergelijking met dezelfde periode een jaar geleden. En ook zijn brede immuno-oncologische samenwerking met Merck KGaA begint zijn vruchten af ​​te werpen.

Afgelopen maart keurde de FDA bijvoorbeeld Pfizer en Merck’s Bavencio (avelumab) goed voor de behandeling van gemetastaseerd Merkelcelcarcinoom bij volwassenen en pediatrische patiënten van 12 jaar en ouder. Als een ander positief teken dat deze samenwerking op de goede weg is, heeft de FDA onlangs Bavencioan versnelde goedkeuring verleend als behandeling voor patiënten met lokaal gevorderd of gemetastaseerd urotheelcarcinoom met ziekteprogressie op of na op platina gebaseerde therapie.

Het ontwikkelingsprogramma van Pfizer voor zijn belangrijkste immuno-oncologiemedicijn verloopt min of meer zoals gepland, en dat is een goed voorteken voor de spil van de medicijnfabrikant naar oncologie als zijn kerngebied van expertise.

Pfizer heeft inderdaad te maken met meerdere negatieve tegenwind, maar de klinische pijplijn van het bedrijf lijkt ook in staat om de meeste, zo niet alle, van deze moeilijke punten in de toekomst glad te strijken.

Is Pfizer op dit moment de moeite waard om te kopen?

Als u een op groei gerichte belegger bent, is Pfizer momenteel misschien niet een bijzonder aantrekkelijk aandeel vanwege de onzekerheden rond de toekomstige omzet. Dat gezegd hebbende, heeft deze grote farma de klinische middelen om de kast bij wijze van spreken weer aan te vullen – ook al zal er waarschijnlijk een tijdelijke pauze zijn als Lyrica het patent verlaat en andere nieuwere medicijnen zoals Bavencio online komen.

De groeivooruitzichten op korte termijn van Pfizer zijn op zijn best troebel, maar op de langere termijn zou dit farma-aandeel in staat moeten zijn om een ​​respectabel kapitaalrendement te behalen vanwege zijn levendige klinische pijplijn. Als een toegevoegde bonus heeft Pfizer een bovengemiddeld dividendrendement dat u in wezen betaalt om te wachten terwijl het productverloop van het bedrijf zich afspeelt.

Het komt erop neer dat Pfizer een aandeel is dat aantoonbaar het meest geschikt is voor beleggers met langetermijnvooruitzichten die kunnen leven met enige volatiliteit op korte termijn.

10 aandelen die we leuker vinden dan Pfizer Bij het beleggen van genieën hebben David en Tom Gardner een aandelentip, het kan lonend zijn om te luisteren. Per slot van rekening heeft de nieuwsbrief die ze al meer dan een decennium lopen, Motley Fool Stock Advisor , de markt verdrievoudigd. *

David en Tom hebben zojuist onthuld wat volgens hen de 10 beste aandelen zijn die beleggers op dit moment kunnen kopen … en Pfizer was niet een van hen! Dat klopt – ze denken dat deze 10 aandelen nog beter zijn om te kopen. https://www.foxbusiness.com/markets/billionaire-george-soros-is-warming-up-to-this-big-pharma-stock-should-you

´´Witte Boeren´´ en Minderheden. Divide Et Impera

Pfizer, onze redding?


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
4 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
4
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x