HELP HET PLATFORM MEE GROEIEN

nl Nederlands

Mijn hart doet pijn vanwege onzinnige bomenkap!

Ik kan er niet over uit, als natuurminnend mens zet dit kabinet me volledig in de kou, ze komt aan met wensnatuur, iets wat door mensen geschapen wordt, maar wat totaal niet echt is!

Bomen, de grootste planten van Nederland zijn door de kabinetten Rutte voor de korte termijn economisch belang blijkbaar alleen nog nuttig voor de shredder, om vermalen te worden als bio brandstof!

Nederland, wat al niet veel bossen kent, wordt door Rutte III totaal versnipperd en enkel om economisch belang.

Dit filmpje laat zien dat zelfs Groen Links totaal geen empathie meer heeft over het nut van bomen in onze samenleving, terwijl het juist de bomen zijn, die een enorm belangrijke rol spelen voor onze natuur.

Alles draait momenteel alleen maar om geld, een boom heeft haar tijd nodig om tot wasdom te komen en wat de meeste politici niet schijnen te beseffen, is dat het verbranden van onze bomen voor biomassa, het stomste is wat de mensheid kan doen, men vernietigt hiermee de longen van de aarde die enorm belangrijk zijn.

Dit kabinet is de grootste ramp voor Nederland, gesteund door partijen als de PvdA en Groen Links zijn ze dus bezig met wensnatuur, iets wat helemaal niet wenselijk is, we zien daar telkens dingen fout gaan, de Oostvaardersplassen bijvoorbeeld waar men de groot grazers liet creperen, de hongerdood stierven, waarover dan ook terecht de nodige commotie ontstond.

Het is namelijk zo dat dergelijke gebieden eigenlijk helemaal geen echte natuur zijn, maar een door de mens aangelegd recreatiepark, waarbij dus verantwoordelijkheid voor genomen dient te worden.

Dat verantwoordelijkheid nemen is in Nederland al geruime tijd zoek, daarbij zijn voorbeelden te over, zo zien we al enige tijd de halsbandparkiet in Nederland, die een enorme opmars aan het maken is, deze uitheemse vogel hoort hier eigenlijk helemaal niet thuis, maar vestigde zich hier, omdat een vogelkweker hier deze vogels vrij rond liet vliegen en ze bij voerde, totdat ze zelf in staat waren om hun eigen kostje te vergaren en concurrenten zijn geworden van spechten en eekhoorns, die uit hun nestholten verjaagd worden.

Hoe de nijlgans hier verdaagd is, dat is mij niet bekend, maar ze zijn wel een uitdaging voor alle ons zo bekende watervogels die kleiner als zij zijn, die delven namelijk het onderspit aan deze uitheemse vogel en waar de nijlgans verschijnt, ziet men dat de wilde eend, het waterhoentje, de fuut en meerkoet verdwijnt, nijlganzen hebben grote legsels aan eieren, dan ook nog eens drie legsels per seizoen, van minimaal zes kuikens of meer, dus per jaar breiden zij zich enorm uit, ten koste van al de watervogels die kleiner dan ze zijn, die ze gewoon verzuipen, want ze zijn daartegen ook nogal agressief.

Als kind zijnde was ik al gek van de zandhagedis, bij de dierenspeciaalzaak waren meelwurmen te koop en het vangen van een zandhagedis vergde dan wel de nodige inspanning, maar voor een kind die opgroeide in de nabijheid van de duinen, was het dus een eitje om een terrarium te hebben met zandhagedissen, het enige probleem wat zich dan altijd aandiende waren de teken, die zich vestigden in de oksels van de poten, iets wat mij er toen door deed besluiten, om deze diertjes maar ongemoeid in de vrije natuur te laten.

Nu is deze zandhagedis het symbool geworden voor de natuur in Nederland, men kapt er zelfs bossen voor, dit nuttige beestje die graag vertoeft op open zandvlakten met maar weinig begroeiing, krijgt alle ruimte, er worden zelfs hele bossen voor gekapt, voor deze zogenaamde wensnatuur, maar voor de lezer die ook het filmpje heeft gezien is wel overduidelijk, dat de zandhagedis niet zal bijdragen aan het zogenaamde stikstof of CO2 probleem, zij zullen hooguit vliegen en andere insecten vangen op een mooie zomerdag!

Wat wel enorm bijdraagt aan het reduceren van zowel stikstof als CO2, zijn juist die bomen, die dit kabinet en globalistische oppositie, laat kappen om tot biobrandstof vermalen te worden, dat omdat erin de EU bepaald is, dat dit gesubsidieerd moet worden, de Vattenfall verbrandingsovens schieten als paddenstoelen uit de grond, als zeer kwaadaardige zwammen, dit dient een halt toegeroepen te worden, dit gaat helemaal niet meer over een noodzakelijke kap van hout, maar over een verdienmodel, waar de burger alleen maar voor betaalt en het ontbreken van nieuwe aanplant is gewoon absurd!

Nederland zou juist meer bossen nodig hebben, dus geen wensnatuur van malloten zoals Jan Paternotte of Tjeerd de Groot van D’66, die net zoveel verstand hebben van natuur als een simpele ziel die in Amsterdam centrum opgroeit, die niet eens snappen dat eenzijdige beplanting gewassen kwetsbaar kunnen maken voor parasieten, zoals de eikenprocessierups, maar die eiken die voor jaren compleet zijn kaalgevreten door die rups en daardoor ziek worden, wijten aan de stikstofuitstoot, waarvan ons bekend is, dat juist die uitstoot enorm is gereduceerd!

In Nederland zitten er dus de verkeerde mensen op bepaalde posities, deze mensen denken alleen maar op de korte termijn, denken alleen maar in geld, vroeger had Groen Links volop in actie gekomen tegen deze onzinnige kap, tegenwoordig zijn het net als in D’66 globalisten die in opdracht van de EU denken en vernietigen hiermee ons Nederlandse landschap, maar geven de schuld aan de boeren, die juist heel belangrijk zijn voor ons voedsel, voor ons natuurbehoud en dat ook de grutto hierdoor voor eeuwig zal gaan verdwijnen, interesseert ze blijkbaar niet!

De grote getallen aan kieviten die vroeger in de bollenstreek te zien waren zijn al verdwenen, ze zijn hier een zeldzaamheid geworden door bijvoorbeeld woningbouw, goed de bevolking heeft woningen nodig, maar de autochtone bevolking krimpt juist, dat willen de clowns van dit kabinet juist helemaal niet en ook daardoor is er al decennia lang een enorm gebrek aan betaalbare huurwoningen.

Het zijn juist de kabinetten Rutte die deze dus onzin in stand houden, door enorme stromen aan economische vluchtelingen zich hier te laten vestigen!

Het één staat dus in verband met het andere, nog meer mensen betekent nog meer energieverbruik, behoefte aan woningen voedsel enzovoorts, enzovoorts, minder echte natuur en dus ook minder bomen, het wordt dus de hoogste tijd om ons boerenverstand eens te gaan gebruiken en om Nederland leefbaar te houden, dient er een totaal ander beleid te komen dan waar Rutte III nu voor staat!

De vergrijzing is de grootste kul die ook meespeelt, want hoeveel van die importmensen gaan hier ook daadwerkelijk aan het werk, dat percentage is enorm laag!

Chris Collard.

 

 

 

 

 

 

 

0 0 vote
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
6 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Kareltje

Beste Chris, Elk normaal denkende mens die van de natuur houdt, huilt met je mee Van de week weer dat onzinnig berichtje dat er teveel kerstbomen zijn en dat ze groeien op plaatsen waar dat niet mag. Verder niet alleen de massale houtkap waardoor je zeker woestijnen gaat creëren waardoor er massale droogte zal ontstaan wat weer zal leiden tot hongersnood omdat er niks zal groeien. Om over het elektrisch rijden nog maar te zwijgen. Want waar dumpen we straks massaal de accu s met hun zuur? Ja ik moet links gelijk gaan geven er komt een klimaat verandering. Maar… Lees verder »

dreamteam

Beste Kareltje, Dank voor je reactie, ik ben blij dat er steeds meer mensen Common Sense TV beginnen te ontdekken, zo worden wij in staat gesteld om de mensen te verwittigen waar dit kabinet mee bezig is, dat elektrisch rijden kent inderdaad zijn keerzijde! Hoogstwaarschijnlijk krijgt de sloop van deze auto’s ook bestemming Afrika, net als de grote tankers, die vol met asbest zitten, die daar op de stranden gesloopt worden zonder ook maar enige persoonlijke bescherming. Het creëren van stuifduinen kent nogal wat problemen, want de wind verplaatst dit en dit zand komt met grote hoeveelheden op wandel- en… Lees verder »

Kareltje

Ik denk dat ze die zandwinning zullen gebruiken om ons nog meer zand in de ogen te strooien

tonysMelody TM

Echt een heel goed stuk. Noodzakelijk ook want ze rauzen alle bomen eruit, Agenda 21 en 5G interferrence. Blij dat er aandacht aan besteed wordt op landelijk niveau. Want mensen hebben het niet door, die denken dat het alleen lokaal bij hen in de buurt gebeurd. Niet dus, het is EU beleid, alle buurten/ wwonwijken en plekken in NL en EUropa wordt de echte natuur systematisch vernietigd. Gemeenteraadsleden verschuilen zich achter ing. plannen en de burger ziet iemand van de gemeente letterlijk zijn leefomgeving slopen en denken, het zal wel goed zijn. En kloppen. Nee dus, want het gebeurd systematisch… Lees verder »

dreamteam

Hoi TM,

Hier op Common Sense TV krijg ik de ruimte om mijn boodschap aan mensen door te geven, op velerlei gebied is de EU een gedrocht waar we zeker niet beter van zijn geworden.
Dat is niet alleen op gebied van natuur, de EU gaat straks net als alle voorgaande overheersingen ten onder, vergelijkbaar met een uitvergroot Joegoslavië!

tonysMelody TM

Zeg Karola Schouten , vd CU, zeg eens even waar je die wetenschappelijke bewijzen voor deze hysterische stikstof Co2-crisis nu werkelijk hebt. Liggen ze in de kast, op je buro. Hmm..? Nou Karola, kutKarola waar is de onderbouwing van deze heisa en ellende nu te vinden, WAAR ! (Carola Schouten/ C.U. ) ” In mijnem poep ! ” Daar zit mijn verstand alsook de logische onderbouwing van mijn vernietigingsbeleid vwb de Landbouw in Nederland. In mijnem poep Voorzitter.. en gaat over tot de orde van de dag. Nepcrisis en vanzelfsprekend beleid van een nep-parlement. Had die Wilders toch weer gelijk.… Lees verder »

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95

succesboeken.nl

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95

succesboeken.nl

Gerelateerde berichten

DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50

succesboeken.nl

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x