CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Mijn actiepunten voor verzet

Mijn actiepunten voor verzet

Anders dan in 1940 hebben we nu te maken met een vijand die onzichtbaar is; geen zwarte uniformen aan heeft en met hoge laarzen door de straten luidruchtig marcheert.

De meeste mensen hebben niet in de gaten dat er hier wel degelijk sprake is van vorm een fascisme zoals in 40-45. Als een slimme virus mutatie die, door een ander jasje aan te trekken niet wordt herkend door het eigen democratische afweersysteem. Het afweersysteem wat uit verschillende lagen bestaat in een gezonde democratie; zoals onafhankelijke journalisten; media, controlerende volksvertegenwoordigers, rechterlijke macht en een grondwet die vrijheden en rechten van burgers beschermd, is hier vrijwel volledig verlamd, ondermijnt en effectief uitgeschakeld. Het neemt het roer langzaam over, zoals het HIV virus of een kwaadaardig kankergezwel dat kan doen in het menselijk lichaam. Ons democratisch afweersysteem vertoont echter nu een auto-immuun reactie waarbij er een verwoestende werking te zien is op allerlei gebieden. Onze economie, onze kinderen, de ouderen, onze vrijheden etc.

Het immuunsysteem wat de vrijheid en de democratie zou moeten bewaken en onze grondrechten als burger; heeft zich tegen ons gekeerd. We moeten het echt zien als een bedreiging van de toekomst voor onze kinderen en als een vernietiger van een hele hoop verworvenheden waar onze voorouders hun bloed voor hebben vergoten. Het moet afgelopen zijn met misplaatst schaapskuddegedrag; positiviteit en optimisme. Het gaat niet goed als we niets doen en alles laten afhangen van een afweersysteem wat nu is geprogrammeerd is om het eigen lichaam aan te vallen.

Maar zoals ik het zie is er geen andere manier om uit deze nep pandemie te geraken. Buitenproportionele maatregelen vanuit de overheid vragen om buitenproportionele tegenmaatregelen van de burgers. Bij Robert Jensen en ook hier wordt vaak gezegd dat we moeten vechten voor onze vrijheid. Maar Robert en CSTV: Hoe? Dat mis ik vaak.

De voorbeelden die vaak, met alle respect, worden genoemd werken niet of nauwelijks. Mensen zoals de afgevoerde demonstranten worden er alleen eerder minder van. Worden kort en klein geslagen; gebeten door politiehonden en houden er vaak een boete aan over als ze worden afgevoerd. We kunnen; net zoals bij de acties van de gele hesjes in Frankrijk; die een jaar duurden maar liefst; concluderen dat demonstreren bij psychopatische machtsmisbruikers nooit zal werken. En overal in deze wereld zijn de psychopaten nu op hun posities neergezet. Waarna het eindspel kon beginnen. Verkiezingen worden steeds meer gemanipuleerd. De democratie is lamgelegd. Het doet sommige mensen die de oorlog nog bewust meemaakten zelfs weer herinneren aan die grote oorlog.

Wat hebben wij in ons land op dit gebied laten zien als burgers. Her en der waren er wat demonstraties. Sommigen werden met succes aangepakt door de M.E. En dat was het dan. Het maakt wel meer mensen wakker. Maar alleen met “wakker worden” kom je er nog niet. Ik ben de laatste tijd van inzicht dat demonstraties totaal nutteloos zijn. Verspilde energie. Ja zelfs demonstraties die geleid hebben tot een omwenteling in een bepaald land. Zoals wat er op het Maidan plein gebeurde en wat we zagen in de DDR waardoor de muur mocht vallen. Ik zeg; demonstraties in strijd met hun agenda daar lachen ze zich krom om. Daar mag de politie op gaan meppen. TENZIJ de demonstratie volledig past in wat ze willen. BLM, klimaatspijbelen, KOZP, een generaal pardon voor illegalen, het pushen van feminisme; genderisme en abortus horen daar ook bij.

Ik ga een voorbeeld noemen uit de geschiedenis wat wel op dit gebied heeft gewerkt. Lang geleden wilde SHELL een oud boorplatform in zee dumpen. Dat was de Brent Spar. Dit heeft de media opgepikt en massaal zijn mensen de SHELL pompen voorbijgereden. Na enige tijd heeft SHELL het platform netjes dan maar laten slopen aan de wal. Ik ga er verder niet veel woorden over vuil maken maar…

DIT IS DE METHODE

En dus moeten we op deze manier dingen verzinnen waarmee we onze regering en volksvertegenwoordigers een gevoelige; corrigerende mep kunnen geven. Het ligt op het pad van burgerlijke ongehoorzaamheid en vreedzaam verzet. Geheel legaal dus en binnen de wet. Geweld daar geeft men onderdrukkers redenen mee om nog meedogenlozer en nog genadelozer op gaan te reageren. De zaken die ik ga opnoemen kunnen behoorlijk radicaal zijn; maar u kunt kiezen wat u het meeste aanspreekt en wat u kunt volgen. Besef wel dat het effect sneller en beter zal zijn als we allemaal gewoon zoveel mogelijk dingen uit deze opsomming hanteren. Veel van deze punten besparen u ook nog eens geld! Laten we Rutte eens een lesje leren over bezuinigen.

Hieronder heb ik mijn punten onderverdeeld in drie soorten. Wij burgers gaan hetzelfde hanteren zoals de onderdrukkende kliek.

Het kan namelijk als een “stappenplan” worden doorgevoerd. Waarbij de lichtste maatregelen code GEEL dragen.

De maatregelen met een behoorlijke impact code ORANJE.

En de meest zware middelen code ROOD.

Code Geel:

Het boycotten van bepaalde nationale feestdagen
In de oorlog droeg men 1 dag per jaar dag een Anjer op de jas. Een ludiek signaal naar de Duitsers. Nu vieren we op 5 mei elk jaar onze vrijheid. Maar als we nu kijken dat wordt deze vrijheid met voeten getreden. En hier kunnen we een signaal afgeven en wel op 5 mei. Als de vlaggen halfstok gaan op 4 mei dan laten we ze de dag daarna op halfstok hangen. En eigenlijk kan men zich afvragen of we vanaf nu de vlaggen continu zo moeten laten hangen; het hele jaar door. En we halen de vlaggen niet weg totdat het oude normaal weer in ere is hersteld geheel naar de geest van onze bevrijding. Koningsdag: idem. Vier het niet en dos uzelf niet uit in oranje; maar eerder allemaal in het zwart of grijs. Prinsjesdag: Ga er niet heen. Laat de koets maar door lege straten rijden. Geen gejuich; geen applaus. Ze mogen het voelen. Boycot het Koningshuis zoveel mogelijk. Negeer ze. Draai ze de rug toe. Stuur ze geen bloemen; kaartjes of felicitaties. Ze zijn onderdeel van de huidige onderdrukking.
Ga geen loten meer kopen van loterijen
De Staatsloterij; de bankloterij en vooral zoiets als de PostCodeLoterij. Deze laatste financiert vooral extreem-linkse en globalistische politieke doelen zoals het hierheen brengen van economische geluksmigranten. En ik adviseer ook om het zogenaamde online gokken een tijdje met rust te laten.
Koop zoveel mogelijk rechtstreeks van de producent
Voor zover het legaal mogelijk is. Koop uw groente en vlees bij de boer zelf bij u in de buurt. Geef boeren wat meer toekomst door een meer eerlijke prijs te betalen met wat geld wat u uitspaart met de reeds genoemde zaken. Het is vaak nog gezonder en smakelijker ook! Steun zoveel mogelijk uw kleinere lokale ondernemers. En vermijdt zoveel mogelijk aankopen bij grote Multinationals. Ga naar de plaatselijke Snackboer in plaats van de McDonalds.
Zeg het lidmaatschap op van media zoals kranten en tijdschriften en omroepen
De media zijn met name niet meer onafhankelijk te noemen en dienen daarom niet meer te worden gesteund met uw geld. Ook de meer onschuldig lijkende tijdschriften die vaak liggen bij de tandarts verspreiden valse informatie; bedoeld om burgers achter een door de Staat gewenste visie te krijgen. Dit gaat vaak onopgemerkt zonder dat u dit in de gaten heeft. De vele trucs zijn heel subtiel. Zelfs bladen voor kinderen zijn ermee besmet geraakt. Voor omroepen geldt in feite hetzelfde als vakbonden. Het zijn politieke verlengstukken en instrumenten en er wordt gewoonweg keiharde censuur toegepast om maar te zwijgen over het verspreiden van leugens en halve waarheden. Uitzonderingen op bovenstaande bestaan. Maar men moet wel heel erg goed zoeken en kritisch blijven kijken. Adverteer als ondernemer zoveel mogelijk via eigen folders of maak uw eigen website etc. Dan drogen de inkomsten van deze media op. Ga omroepen niet meer spekken door betaalde SMS jes te sturen over wie door moet naar de volgende Voice of Holland ronde of wie Expeditie Robinson moet winnen. Kijk niet naar Big Brother of Utopia of het journaal; talkshows etc.
Bezoek geen kerk meer of moskee
Om de politieke partijen met een religie onder druk te zetten is het goed om de gebedshuizen van deze partijen te mijden. Er staat nergens in een boek beschreven dat het bezoeken verplicht is. U kunt thuis immers bidden. God is immers overal? Doneer ook niets. Laat ze maar flink in paniek raken. Zeg uw lidmaatschap ook op indien u lid bent van een kerkgenootschap; maar in feite had ik dit punt al eerder genoemd. Laat je kind niet dopen of stel het uit.
Ga niet “SMART” maar blijf zo veel mogelijk analoog
Alles waar de term “SMART” op staat dat is een technologie vanuit het politieke systeem waar burgers heel erg mee moeten uitkijken. Het is ontwikkeld om zaken en mensen te controleren via SMART apparaten; aangesloten via een netwerk wat in de toekomst volop kan gaan draaien op 5G. Daarom wordt 5G ook zo ontzettend erdoor gedrukt. Ik zal er verder nu niet op ingaan. Maar de gevolgen en “mogelijkheden” van deze technologie zijn enorm.
Stop met bevolkingsonderzoeken, testen en enquêtes, politieke polls etc
In feite alles wat de regering van u wil weten zonder dat het wettelijk verplicht is daar moet u direct mee stoppen. U helpt het corrupte systeem namelijk aan informatie dat tegen het algemeen belang kan worden gebruikt of verdraait. Gooi vragenlijsten van het CPB of het CBS in de container. Als men u belt gooi de hoorn erop. Stop vooral met Corona testen. Ga geen Corona Appjes op uw mobiel activeren of zet de automatische update uit

Code oranje

Zeg uw lidmaatschap op van uw vakbond
Het is geen geheim meer dat de vakbonden in feite een proloog zijn voor een invloedrijke politieke loopbaan van menig politicus. Tegen die tijd komt altijd de Aap uit de mouw en laten ze zien uit welk hout ze echt zijn gesneden. Men hebt met vakbondsgeld deze monsters in feite in het zadel geholpen. Een vakbond is niets meer geworden dan het voorportaal van de heersende politieke partijen, de carrierejagers. De bonden gaan de laatste jaren in tegen de belangen van niet alleen hun leden, maar ook tegen alle werknemers en hun gezinnen. Ze stemmen in met klimaatplannen; nog meer loonmatiging en ze gaan mee met de klimaatonzin en de ondermijning van de Nederlandse soevereiniteit en cultuur. Als werknemer krijgen we in ruil daarvoor steeds minder rechten op een uitkering; rechten bij dreigend ontslag etc. Waarom zouden we nog lid blijven van dit soort nutteloze clubjes? Voor sentimentele overwegingen is nu geen ruimte meer. Bespaar geld. Hetzelfde effect gaan we straks krijgen als bij het vorige punt. De FNV zal Code Rood afgeven bij hun broeders van de PvdA fractie en de S.P. En het C.N.V. zal gaan bidden bij het C.D.A. Hun baantjes staan op het spel. Er is geen geld meer wat maandelijks op hun bankrekeningen komt. De PvdA campagne wordt ook nog eens via ledengeld op poten gezet.
Stop met geld geven aan goede doelen
Het kankerfonds; het longfonds; het Rode kruis, Greenpeace, de Stichting voor bejaarde ezeltjes etc etc Men kan het zo gek niet benoemen of er is een goed doel voor te vinden. Laat de geldstroom opdrogen van al deze fondsen waaruit de directies meestal flink hoge salarissen ontvangen. En waarom zou men geld geven voor medisch onderzoek; wat wordt uitgevoerd door een pharmareus die zelf dan daaruit medicijnen ontwikkeld en u daar vervolgens duur voor laat betalen en daarvan de miljardenwinsten in eigen zak steekt? Denkt men werkelijk dat de producenten van medicatie tegen kanker flink in het rood staan op hun bankrekening en dat ze dat niet zelf kunnen betalen? Ze lachen zich he-le-maal krom om deze domheid; dat kan ik stellen. Als er al geld gehaald moet worden voor dergelijke zaken, dan mogen vooral multinationals dit gaan betalen. De Gates en de Rothschields van deze wereld. En dat geldt ook voor zoiets als Giro 555. Even keihard zijn veel te lieve en altijd maar weer gul gevende mensen van Nederland want bedenk; dat zijn ook degenen; die ons nu opsluiten en maling hebben aan uw welzijn en de geestelijke gezondheid van uw kinderen. Het zijn psychopaten die ongevoelig zijn voor uw leed; maar wel graag willen dat u uw portemonnee gul opengooit voor het leed wat ze vaak zelf hebben veroorzaakt. De Goede doelen industrie zal ook hier in een grote crisis geraken en ze kunnen niet anders dan zich wenden tot hun weldoeners of instanties voor steun of anders het loodje leggen. Maar bedenk dat een goed doel makkelijker weer is op te richten dan een familiebedrijf dat op de fles gaat of een boerenbedrijf waar ambachtelijke kennis verloren zal gaan
Stop met vrijwilligerswerk
Indien er geen levens van afhangen of een Bijstandsuitkering stop dan zoveel mogelijk uw onbetaalde activiteiten voor een stichting; vereniging een school etc. Want dit is wat de Overheid graag ziet. Rutte voerde een intense campagne om mensen ertoe te bewegen overheidstaken over te nemen. (We moeten voor elkaar zorgen). De Staat trekt zich (met name financieel) terug op allerlei maatschappelijke terreinen; terwijl ze de miljarden wel smijt naar maatschappelijke doelen in Zuid-Europa en elders. Wilt u nog langer gekke Henkie of het braafste kind van de klas zijn? Het doel hiervan is nu dat er breed verzet gaat komen vanuit al deze maatschappelijke instellingen die ineens in grote problemen gaan komen. Ze zullen als een gek gaan trekken aan de mouwen van politici en de media. Maar zolang u hun personeel problemen op blijft lossen zal er weinig protest komen vanuit die hoek. Geloof mij; de impact zal groot zijn.

Code rood

Zeg uw lidmaatschap op van uw sportclub
Dit zal voor vele mensen moeilijk zijn. Maar bedenk dat we nu in een Lockdown en zelfs een avondklok waarvan het einde nog lang niet in zicht is (Bill Gates heeft het inmiddels al over het einde van 2022) en we eigenlijk al haast niet meer onze clubsport normaal mogen uitoefenen met publiek. Het gewenste effect is ook hier dat al die verenigingen flink aan de alarmbel gaan trekken bij politici. Vanuit elk maatschappelijk veld moet druk worden gezet. Verder brengen tv-zenders ook sportvermaak. Een goede bron van inkomsten. Kijk er niet meer naar. Wat is nu ook een wedstrijd zonder publiek. Het is een farce. Kijk niet naar komende WK’s EK’s en de olympische spelen. Kijk niet naar de Tour of de Giro. Krijg geen “Oranjekoorts”. Want voor je het weet word je ook nog eens getest.
Trek je terug als orgaandonor en bloeddonor
Dit is ethisch een hele moeilijke. Maar toch ga ik deze noemen. Want als ons leven en onze vrijheid en onze lichamelijke integriteit; de toekomst van onze kinderen op het spel staan; wat heeft de rest dan nog voor zin. Dan zou je echt naar elk middel moeten grijpen. En deze is er helaas ook 1 van. Het is namelijk de bedoeling dat hiermee alle corrupte en valse of bange artsen en specialisten; die het geluid napraten van het RIVM; Rutte en de Jonge, dat die nu eindelijk kleur gaan bekennen voor de waarheid. En dat ze stoppen met het toebrengen van schade aan de gezondheid van mensen middels het geven van experimentele vaccins. Er moet niet voor deze Zorgmensen worden geklapt. Om over die belachelijke dans sessies nog maar te zwijgen. Ze moeten juist onder druk worden gezet om hiermee op te houden.
Meld je niet aan voor een baan in het leger
De overheid wil graag dat je kinderen het leger ingaan; gezien de vele stoere spotjes op TV waar ze als reddende engel worden afgebeeld. Helaas is de waarheid anders in veel gevallen. En zijn hun missies achteraf; ondanks de vele kritiek; zinloos geweest. Zoals de missie Uruzgan. En we kennen allemaal mondiaal Vietnam. En wat de overheid graag wil dat gaan we ook hier niet meer doen. Laat je kinderen een ander beroep kiezen en maak ze daarbij bewust van de risico’s die ze oplopen in het legergroen. De verplichte vaccinaties die daar ongetwijfeld gaan komen sowieso en de vele gevallen van PTS die onze missies hebben opgeleverd. De vele depressieve ex-veteranen die tot hun dood een gevecht moeten leveren met zichzelf. En ook de erkenning die ze vaak vanuit de overheid en ook vanuit hun eigen omgeving vaak moeten missen. De spotjes geven niet een goed beeld. De realiteit nu zelfs is dat we zien dat mensen die getroffen zijn door (Nederlands) oorlogsgeweld financieel hun gelijk inmiddels krijgen bij de Rechtbank en miljoenen aan schadevergoedingen krijgen.
Meld je niet aan voor een baan bij de politie of als BOA
De huidige extreme onderdrukking van onze vrijheden en grondrechten vanuit onze regering kan alleen plaats vinden via keiharde inzet en handhaving door politie en BOA’s. Je zou maar politie zijn met een geweten en in deze tijd leven. Het is heel erg traumatiserend ook denk ik voor deze mensen. Maar er zijn er ook heel veel die blindelings doen wat ze wordt opgedragen en deze tijd eigenlijk wel spannend vinden en wappies meppen idem dito. Burgers beschermen is in feite verworden tot burgers onderdrukken voor een klein clubje. Ik lees nog veel te weinig berichten van politiemensen die het zat zijn; vooral vanuit het kader dat zich strak conformeert naar de onmenselijke wil van dit kabinet. Stimuleer je kind niet om bij de politie te gaan of om een opleiding daarvoor te gaan volgen. Goed argument is dat het risico ook niet opweegt tegen het slechte salaris en dat mensen je steeds meer gaan zien als een onderdrukker die graag bonnen uitdeelt om gaten in de begroting te dichten.
Het volgende aspect wil ik met voorzichtigheid betrekken.
Maar dit is wat op dit moment mijn persoonlijke reactie is ten aanzien van iemand die politieagent is en zich als vriend wil aanmelden op mijn facebook. Die hoef ik niet op mijn lijst. Heeft mijn kind een relatie met een politieagent; krijgt het mijn zegen niet noch mijn trots. Maar zal ik vaak graag van de gelegenheid gebruik gaan maken om mijn woede naar hem of haar in het zwart/geel te uiten als potentiële schoonvader. Anno 2021 zal ik me ervoor moeten schamen politie in de familie te hebben of te krijgen gezien het leed en de pijn bij mensen die gewoon mens willen zijn en opkomen voor hun rechten waar miljoenen voor gestorven zijn en dat dit door de mensen in het Zwart (het is geen “blauw” meer) keihard neer wordt geslagen.
Het zou mooi zijn als er een collectief is van verschillende maatschappelijke elementen die achter dit principe kunnen staan en een tijdspad aan de regering gezamenlijk kunnen presenteren op welke datum e.e.a. in werking zou kunnen treden. Maar daar is geen tijd voor vrees ik omdat dit tijd vergt; ingewikkeld is omdat dit land ook erg is verdeeld en de Corona regels het mensen moeilijk maakt om zoiets op poten te zetten. Wij burgers zijn geen collectief en dat is onze zwakte.
Want zeg het maar …..wie geeft het startschot?

Groeten Rene.

4.6 38 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
27 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
27
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven