Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Migranten verkrachten 14-jarig meisje in Duitsland

De Duitse authoriteiten hebben de nationaliteiten onthuld van 3 personen die eerder deze week zijn gearresteerd wegens groepsverkrachting van een 14-jarig Duits meisje.

Eerder deze week weigerden de Duitse authoriteiten de nationaliteiten van de daders vrij te geven. Het zou “niet relevant” geweest zijn.

Nu komen ze er dan toch mee naar buiten. Waarschijnlijk is er druk gezet, maar ook hier probeerde men het weer onder het tapijt te vegen.

De laffe verkrachters komen uit, het zal je verbazen, Irak, Afghanistan en Iran en zijn respectievelijk 15, 16 en 26 jaar oud. (bron)

Weer een leven van een meisje en haar familie verpest door Angela Merkel die deze mensen actief en met duizenden tegelijk Duitsland binnen haalt. 

De politie had in eerste instantie 5 migranten gearresteerd. 2 zijn er weer vrijgelaten. Ze zijn 14 en 24 jaar oud en waren bij de verkrachting aanwezig. Op dit moment lopen ze gewoon weer vrij rond in de straten van Ulm.

Op die bewuste avond had het meisje één van de verdachten ontmoet tijdens Halloween. Ze ging ermee akkoord om met hem mee te gaan.

Toen ze eenmaal aankwamen in het huis van de migrant, verkrachtten de jongens en mannen haar.

Na een toxicologische test blijkt dat de verkrachters het meisje verschillende drugs hebben toegediend. Waarschijnlijk om zo minder in staat te zijn zichzelf te verdedigen.

In een statement had burgemeester Gunter Czisch het gore lef het volgende te zeggen:

“Wat doet een 14-jarig meisje zo laat nog op straat? Het is een taak van de ouders dat meisjes niet alleen over straat lopen ´s avonds.”

De burgemeester kreeg enorm veel kritiek vanwege deze uitspraak.

Een aantal dagen laten heeft hij zijn uitspraak gerectificeerd.

“Natuurlijk is het niet de schuld van het meisje. De schuld ligt alleen bij de daders.”

 

 

 

 

 

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
1
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x