nl Nederlands

Migranten vallen grenspolitie aan met vuurbommen en traangas van Turkije

Terwijl de Europese Unie ontzettend druk is geen maatregelen te nemen, wordt de situatie aan de Griekse grens steeds erger.

Sinds gisteren is de strijd nog intenser geworden. De migranten vallen de Griekse grenswachten en burgers aan met brandende Molotiv-cocktails. Massaal! Een grenshek is volledig afgebrand. (bron)

De situatie heeft niets te maken met vluchtelingen. In ons vorige artikel kon u al lezen dat slechts 4% werkelijk vanuit Syrië komt.

Wanneer je in Griekenland over vluchtelingen spreekt, kan men rekenen op hevige kritiek en boze gezichten. Welke vluchteling vallen met geweld een land aan waar men heen wil vluchten? De Grieken weten en zien dat dit vooral agressieve gelukszoekers zijn. Jonge mannen. Gezond en sterk.

De pers probeert het wel maar het is niet meer te verhullen. Dit zijn keiharde aanvallen van barbaren die aan onze grenzen staan om dood en verderf te zaaien. Het is een oorlogssituatie en dat de EU niks doet is een grove schande.

Vrijwel alle Griekse lokale media melden dat de migranten-aanvallen worden ondersteund door de Turkse strijdkrachten die hen voorzien hebben van brandbommen en traangas. (bron)

Ook probeerde men via de Evron-rivier de EU binnen te komen. We mogen allemaal dank je wel zeggen tegen Bulgarije die hun dammen geopend hebben om het water op te laten komen. Zo wordt de mogelijkheid van de migranten om via de rivier de EU binnen te komen ook onmogelijk gemaakt.

De globaliste Ursula von der Leyen zou vandaag naar Griekenland gaan maar: Ze heeft het gecancelled vanwege het Coronavirus!

Zie ook:

Erdogan noemt Europeanen Fascisten maar verspreidt zelf nepnieuws

Erdogan lacht Brussel weg en blijft dreigen

0 0 vote
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
1 Reactie
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Paul picavet
Paul picavet
3 maanden geleden

Laat mij niet lachen. Het grootste bewijs van haar lafheid en wens niets te ondernemen. Met dan nog een huigelachtige kinderlijke leugen corona virus. Kan het nog duidelijker wat europa echt is. Verachtelijk volk. Corona virus terwijl haar zogezegde “europese” Grieken met een oorlogsdrijging zitten. Erdogan had geen angst voor hetzelfde virus. Wie wordt het meest gerespecteerd denk je. Van der leyden of Erdogan. Ik weet het wel. Het is spijtig hij is zo een fanatieke Islam gek. Zoniet!. Verdwijn jullie lafaards of lampzwansen. Voorbeeld van wat echte leiders niet moeten zijn. Heel europa is een scherts en Erdogan en… Lees verder »

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95

succesboeken.nl

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95

succesboeken.nl

Gerelateerde berichten

DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50

succesboeken.nl

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x