NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Stop de censuur en laat uw ISP en hackers niet meekijken!

Gebruik couponcode: lockdown10%

Migranten vallen grenspolitie aan met vuurbommen en traangas van Turkije

Terwijl de Europese Unie ontzettend druk is geen maatregelen te nemen, wordt de situatie aan de Griekse grens steeds erger.

Sinds gisteren is de strijd nog intenser geworden. De migranten vallen de Griekse grenswachten en burgers aan met brandende Molotiv-cocktails. Massaal! Een grenshek is volledig afgebrand. (bron)

De situatie heeft niets te maken met vluchtelingen. In ons vorige artikel kon u al lezen dat slechts 4% werkelijk vanuit Syrië komt.

Wanneer je in Griekenland over vluchtelingen spreekt, kan men rekenen op hevige kritiek en boze gezichten. Welke vluchteling vallen met geweld een land aan waar men heen wil vluchten? De Grieken weten en zien dat dit vooral agressieve gelukszoekers zijn. Jonge mannen. Gezond en sterk.

De pers probeert het wel maar het is niet meer te verhullen. Dit zijn keiharde aanvallen van barbaren die aan onze grenzen staan om dood en verderf te zaaien. Het is een oorlogssituatie en dat de EU niks doet is een grove schande.

Vrijwel alle Griekse lokale media melden dat de migranten-aanvallen worden ondersteund door de Turkse strijdkrachten die hen voorzien hebben van brandbommen en traangas. (bron)

Ook probeerde men via de Evron-rivier de EU binnen te komen. We mogen allemaal dank je wel zeggen tegen Bulgarije die hun dammen geopend hebben om het water op te laten komen. Zo wordt de mogelijkheid van de migranten om via de rivier de EU binnen te komen ook onmogelijk gemaakt.

De globaliste Ursula von der Leyen zou vandaag naar Griekenland gaan maar: Ze heeft het gecancelled vanwege het Coronavirus!

Zie ook:

Erdogan noemt Europeanen Fascisten maar verspreidt zelf nepnieuws

Erdogan lacht Brussel weg en blijft dreigen

Beoordeel dit artikel alstublieft. Het helpt mee om door de censuur heen te komen.

0 0 Stem
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments

We hebben uw hulp hard nodig

Ondersteun je immuunsysteem!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
1
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x