Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE Italiano IT Español ES

30-jarige migrant verkracht 17-jarig meisje in Napoli

Een 30-jarige migrant is gearresteerd wegens stalking, ontvoering en verkrachting van een 17-jarig meisje.

De verdachte migrant verbleef in Casandrino en werd gearresteerd in Giugliano.

Het jonge meisje vertelde de politie dat ze de in de auto van de verkrachter werd gedwongen. Met behulp van een aantal andere migranten die haar polsen hadden vastgebonden.

De migrant nam het meisje mee naar een afgelegen geïsoleerde plek en verkrachtte haar daar.

Volgens het meisje wordt ze al 2 jaar gestalkt door deze man. (bron)

Dit verhaal komt een paar dagen nadat vier migranten zich hebben moeten verantwoorden voor de rechtbank vanwege moord, seksueel geweld en het verstrekken van illegale drugs aan een 16-jarig meisje genaamd Desirée Mariottini.

16-jarige Desirée Mariottini.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De daders Alinno Chima, Mamadou Gara, Yusef Salia en Brian Minteh worden er alle vier van verdacht het meisje te hebben gedrogeerd en geslagen. Daarna heeft de hele groep haar verkracht en onder de invloed van drugs achtergelaten om zo langzaam en alleen te sterven. (bron)

Ook werd eerder dit jaar de Afrikaanse illegale drugdealer met de onpasselijke naam Innocent Oseghale veroordeeld vanwege het vermoorden en daarna ontleden van het lichaam van de 18-jarige Pamela Mastropietro. Het verhaal is te gruwelijk voor woorden. In het kort komt het erop neer dat ze nog levend was terwijl haar verkrachter en moordenaar haar aan het ontleden was. (bron)

Oseghale heeft levenslang gekregen.

18-jarige Pamela Mastropietro

 

 

 

 

 

 

 

 

Maar ook al blijven de migranten massaal doorgaan met moorden en verkrachten als dank voor de opvang in Italië, de linkse regering blijft doorgaan deze mensen binnen te halen.

Nadat Matteo Salvini handig is weggewerkt met behulp van de EU-leiders, hebben de globalisten weer vrij spel aan de zuidkusten om deze levensgevaarlijke risico-groepen massaal binnen te halen. Mensen zoals Merkel, Timmermans, Conte, Rutte, Macron en eigenlijk alle Westerse leiders die deze globalisten steunen, zijn niet zo geïnteresseerd in de daden van deze criminelen die uit een barbaarse en achterlijke cultuur massaal naar Europa komen om aantoonbaar de boel te verzieken.

Vrijwel allemaal mannen en de massa-immigratie is een miljardenindustrie geworden voor smokkelaars en andere belanghebbenden buiten en binnen onze corrupte politiek.

Alleen afgelopen week al heeft Giuseppe Conte van Italië weer 2 NGO migrantenboten hartelijk welkom geheten. Weer 121 Afrikaanse migranten erbij waarvan vast staat dat een percentage gaat moorden en verkrachten en op alle gebieden enorm veel geld gaan kosten aan onderhoud en de gevolgen van een cultuur die intolerant is tegen het tolerante. Dat zijn feiten. Keiharde feiten zelfs. De cijfers wereldwijd liegen niet.

Maar…liever meisjes verkracht en vermoord dan de droom van de globalisten die in duigen valt. Op weg naar een Federaal Europa met een centrale macht in Brussel en volledig open grenzen is waar we naar toe gaan. Ten koste van alles. Burgerslachtoffers is slechts oponthoud voor globalisten omdat de publieke opinie er door beïnvloed kan worden.

Maar gelukkig hebben ze de media ook in handen en die zullen zorgen dat veel van deze gevallen zo min mogelijk aan het licht komen en zo snel mogelijk weer vergeten worden door de aandacht te vestigen op onbenulligheden zoals de klimaatwaanzin of blanke mannen die “OeOe” roepen in een stadion tegen een zwarte man. Want dát is pas racisme en wereldnieuws!

Hoe kunnen zoveel mensen het toch nog steeds niet inzien?

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

1
Houd het netjes. Persoonlijke aanvallen, onderling schelden en grove schuttingtaal worden verwijderd. Het draagt niets bij aan de discussie en het verpest de sfeer..

Reageer

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Kareltje
Lid
Kareltje

Het gaat er steeds meer op lijken dat de ene helft van de wereldbevolking zich massaal heeft aangesloten bij een satanische sekte.

CSTV Video´s

Meer dan 300 video´s op ons Youtubekanaal

Laatste nieuws

Gerelateerde berichten

Geniet thuis van heerlijk water met de Amfa4000.

Met de bekende Amfa4000 heeft u geen last meer van kalkaanslag in uw badkamer

Zo smaakt uw water lekkerder en gaan huishoudelijke apparaten langer mee en dat voor slechts een eenmalige investering van € 149,-. in plaats van €299

“De compacte waterontharder gaat om uw waterleiding en het magnetisch veld en voorkomt dat calcium en magnesium kristalliseren.”

We hebben het geprobeerd. Of het duurzamer is voor de apparaten is nog te vroeg om te zeggen. Kalkaanslag hadden we al weinig last van maar nu helemaal niet meer..

En het drinkwater smaakt inderdaad veel zuiverder. Common sense.

Via deze aanbieding €130 euro korting en u steunt CSTV
  • Tot wel 85% minder kalkaanslag
  • 1 Amfa4000 is geschikt voor het hele huis
  • Krachtig systeem 0.117 Tesla = 1170 Gauss
  • Geschikt voor elk type woning
  • Zelf binnen 5 minuten installeren
  • Gratis bezorgd
  • Geen service- en onderhoudskosten
  • Voor 23:59 uur besteld, is morgen in huis.
%d bloggers liken dit: