CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Migrant valt man aan met bijl en snijdt helft van gezicht af

Een 33-jarige Duitser is in München aangevallen door een Irakese migrant met een bijl.

Dit gebeurde vorige week zondag toen de man, die samen met zijn vrouw in zijn auto zat, voor een kruispunt moest stoppen.

Op het kruispunt Burgunderstrasse rende de migrant rechtstreeks op de auto af. De man ging volledig, zonder reden, door het lint. (bron) (bron)

Hij sloeg met beide vuisten op de motorkap. De 33-jarige man stapte daarop uit zijn auto om de Irakees hiermee te confronteren maar die trok direct een bijl tevoorschijn en begon op het gezicht van de bestuurder in te slaan.

Het halve gezicht van de man werd door de bijl weggesneden. 

De bijl miste de halsslagader en de ader in het sleutelbeengebied maar nipt.

De vrouw van de man kon niets anders dan hulpeloos toekijken vanuit de auto hoe haar man bijna werd afgeslacht. Getuigen hebben direct de politie en hulpdiensten geïnformeerd. (bron)

De migrant rende weg. Er werd een aantal minuten na de aanval direct een grote zoektocht opgezet maar zonder succes. De dader was nog niet geïdentificeerd. Via vingerafdrukken op de motorkap kon men achter de identiteit van de dader komen. (bron)

De afdruk leverde een hit op en het werd duidelijk dat het om een Irakees ging die al drie jaar in München woont en allang bekend staat als gewelddadig. Maar als migrant geniet je een soort immuniteit in Duitsland onder de vleugels van Mutti Merkel.

De 34-jarige Irakees is in hechtenis genomen en een onderzoeksrechter moet beslissen of de man in hechtenis blijft of moet worden toegelaten tot de psychiatrie.

Dader en slachtoffer hebben elkaar nog nooit ontmoet. “Er is geen verband tussen hen.”, meldde Ronny Ledwoch, een politiewoordvoerder van München.

Er is niets bekend over het motief. Het slachtoffer is geopereerd en wordt nog steeds in het ziekenhuis behandeld. Hij is buiten levensgevaar. (bron)

Eind oktober hakte een 34-jarige Tunesiër in Duitsland zijn vrouw aan stukken met een Samoerai-zwaard. 

Zie hier dat artikel met video:

34-jarige Tunesiër hakt zijn vrouw in stukken Limburg

Het is dagelijkse kost in Duitsland. Letterlijk dagelijkse kost. Er zijn zo veel gevallen die de mainstream media, zeer bewust, niet laat zien. En Merkel? Die hebben we afgelopen week niet gehoord over dit verschrikkelijke voorval.

Men is druk met het bestrijden van extreem-rechts. Blijkbaar een groter probleem dan de, inmiddels meer dan een miljoen, gewelddadige misdrijven gepleegd door migranten in de afgelopen 4 en half jaar.

Angela Merkel verdedigt 800.000 migrantenmisdaden op Duitse volk

En: Duitsland controle over migranten volledig kwijt. Burgemeesters schreeuwen om hulp!

Duitsland is controle over migranten kwijt

Zie ook:

https://www.youtube.com/watch?v=DWpRUCnyX_g&t=8s

https://www.youtube.com/watch?v=QWf31mMUFMU

https://www.youtube.com/watch?v=3aQFKG7lRpY

Deel en like zoveel mogelijk! Zo doorbreken we samen de censuur!

0 0 Stem
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven