Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Meten met twee maten!

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Het meten met twee maten is een zeer herkenbaar fenomeen binnen de huidige samenleving, onze politiek is hier zeer bedreven in, want als er bij een voetbalwedstrijd racistische uitingen worden gedaan, dan staat uiteraard onze Tweede Kamer op haar achterste benen, maar zodra er de nodige incidenten binnen onze samenleving plaats vinden, dan geeft het merendeel van onze politiek niet thuis!

Het is uiteraard belachelijk, dat anno 2019 er nog steeds mensen beoordeeld en veroordeeld worden vanwege hun huidskleur, want onderhuids zijn we allemaal mens en verschillen we nauwelijks van elkaar, de één heeft aan de oppervlakte dan wat meer pigment als de ander, veel mensen houden van zonnebaden om een kleurtje te krijgen, maar wanneer je door je afkomst een meer of minder getinte huid hebt, dan is dat voor sommigen aanleiding om onderscheid te gaan maken en de ander te gaan beledigen of zelfs te lijf te gaan.

Dit fenomeen bestaat al zolang de mensheid oud is, het draagt nergens toe bij en is zelfs uiterst verwerpelijk, maar zoals ik al reeds vaker gezegd heb kent de medaille twee kanten, wanneer de politiek zich dan ook met de samenleving wenst te benoemen, dan dient ze beide facetten in beeld te hebben, onze eigen cultuur dient dan wel de uitgangspositie te hebben, maar mag daarbij nooit vergeten worden.

Zo hoor ik uit voornamelijk linkse kringen dat de autochtone Nederlandse bevolking zo racistisch is, nu zal ik niet ontkennen dat er onder deze bevolkingsgroep geen mensen zijn, die er racistische denkbeelden op na houden, maar over het algemeen is de Nederlandse bevolking toch wel redelijk tolerant.

Dat staat in schril contrast met hoe een groot deel van onze Nederlandse politiek over de Nederlandse bevolking denkt en dat schept het precedent voor politieke correctheid!

Binnen deze politieke correctheid mag je dus niet benoemen wat de problemen zijn met andere doelgroepen binnen onze samenleving en juist dat zorgt ervoor dat onze samenleving nu al voor jaren aan het ontsporen is, groeien bepaalde incidenten uit tot enorme excessen, want wij als burgers mogen hier niets van zeggen en de gerechtelijke macht dient alles maar met fluwelen handschoenen op te pakken.

Met andere woorden, de Nederlandse politiek is er zelf voor verantwoordelijk dat hier ons nest zo bevuild wordt, als je het zelfreinigende effect van een samenleving verbiedt, dan ontstaan er vanzelf allerlei uitwassen die op zijn minst zeer onwenselijk zijn, met name Groen Links en de PvdA dragen bij aan een zeer intolerante samenleving, wat Nederland eigenlijk nooit geweest is.

Machiel de Graaf van de PVV geeft in dit hierachter geplaatste YouTube linkje exact aan wat ik hiermee bedoel:

beelden TPO

Onze samenleving begint behoorlijk te ontsporen, doordat de heikele dingen niet benoemd mogen worden, als er groepen Marokkaanse jongeren Nederlandse jongeren te lijf gaan, dan dient dat bij naam en toenaam benoemd te worden, dan dient daar tegen opgetreden te worden, of moet dit straks zo ver uit de hand gaan lopen dat er dodelijke slachtoffers bij gaan vallen?

Terecht wil het FvD hier aandacht aan gaan besteden, maar het is blijkbaar voor andere partijen niet interessant om voor de eigen autochtone bevolking op te komen en de neuzen zijn in Rutte III nu eenmaal hoofdzakelijk gericht op Brussel, dus de bevolking mag dit zelf allemaal maar weer gaan uitzoeken.

Dit is dus duidelijk weer zo’n typisch geval van het globalistisch denken, vandaar ook dat mijn politieke voorkeur alleen maar nationalistische partijen kent!

Nu wil ik mij niet compleet enkel maar focussen op Marokkanen, want er zijn ook andere groepen binnen onze samenleving van waaruit de nodige hinder ondervonden wordt, maar onze huidige premier, wil er maar niet aan dat we een Marokkanenprobleem hebben, waar Geert Wilders wel een heel duidelijk punt heeft.

Hiermee doelt hij niet op de mensen, die net als u en ik het beste van deze samenleving willen maken, maar op het tuig dat onze samenleving juist op allerlei vlakken onze samenleving schade berokkent.

Door telkens maar weg te kijken wordt de sfeer steeds grimmiger binnen onze samenleving, mede veroorzaakt door een parallelle samenleving die zeer onwenselijk is, een dubbele nationaliteit die totaal geen toegevoegde waarde voor onze maatschappij biedt en het gedogen van deze situatie leidt altijd tot extreme excessen,die later maar zeer moeilijk de kop in te drukken zijn.

Zodra er een advocaat wordt vermoord of een burgemeester wordt bedreigd, dan staat onze politiek op zijn achterste benen, maar wanneer het de gewone bevolking betreft, dan laat men de problemen torenhoog opstapelen, totdat we niet meer kunnen spreken van een incident, dat noemt zichzelf dan nog volksvertegenwoordigers, maar ik denk dat menig lezer hier wel een andere benaming voor heeft gevonden, het wordt de hoogste tijd, dat er de nodige zogenaamde volksvertegenwoordigers naar huis gestuurd gaan worden en vervangen worden door mensen die wel wat voor ons willen betekenen!

Mensen die hier enkel maar zitten voor zichzelf of voor Brussel/Straatsburg daar heb je geen ene moer aan, die lossen de problemen niet op die er binnen onze samenleving spelen, die zijn niet capabel voor de Nederlandse politiek, die ben je liever kwijt dan rijk!

Chris Collard.

P.S. indien we jongeren, die op zeer jonge leeftijd dreigen te ontsporen niet tijdig corrigeren, krijgen wij daar later de uiterst wrange vruchten van, het probleem met de nodige ontspoorde jongeren van met name Marokkaanse afkomst begint bij de ouders en een premier die dit ontkent!

Redactie:
Deze video illustreert hoe politieke correctheid iedere discussie onmogelijk maakt. Wanneer een probleem niet benoemd kan worden kan het ook niet opgelost worden. 

Tekenend is dat deze video direct werd verwijderd van Youtube:

 

 


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
1
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x